FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 09 maj 2016, 20:05

prdimahovina je napisao/la:Hajmo malo o godinama igrača.
bojan-30
marko-20
kova-23
kadušić-19
almir-27
rustem-23
samir-20
reis-29
dulja-23
bekić-24
leon-33
Realno mlada ekipa i uz malo stabilniji rad sa njima nije sve tako crno.Jedini problem je što se niko nije očitovao po pitanju daljnjeg rada i plana za budućnost.Možda uprava uopšte ne misli i djeluje reaktivno a ne proaktivno. Meni kao navijaču jeste bitan trofej ali nije najbitniji u svemu.Plan koji se treba predstaviti i njega se pridržavati je mnogo bitniji.Sama filozofija kluba i nas navijača se treba postaviti na zdrave noge i imali smo perfektnu situaciju za tako nešto.Ko zna,možda još nije kasno ali mi se čini da su se neki rukovodeći ljudi malo pogubili u svemu ovome.Možda je ovo sve preveliki zalogaj za njih.Nešto se treba promijeniti u samom temelju.Mensečini da bi ispravan put bio zajedničko djelovanje akademije i prvog tima.Zajedničko planiranje od samog starta edukovanja igrača na određenoj poziciji.
Da me ne bi neki pogrešno shvatili i tim akademcima je potreban neko iskusniji na terenu da ih uputi,pokaže,naruži,pohvali,potapše po leđima....
Takvu osobu na terenu mi iskreno nemamo.I ono malo iskusnih igrača smo otjerali i kapitensku traku dali Dulji zbog nabijanja cijene ali smo kao posljedicu dobili igrača koji je pod pritiskom i koji se ne zna nositi sa tim.Njemu bi iskreno godila klupa na nekoliko utakNica.
Znam da se pričalo svašta o raznim klanovima i razlozima za tjeranje određenih igrača koji su se ufursatili i nisam bio protiv toga.Ali sam bio protiv toga na način na koji je to urađeno.NEPLANSKI.Bukvalno tjeraš igrače a ne nalaziš im dostojnu zamjenu.Pa nisu se udostojili da te zamjene nađu barem u akademiji ako je već nisu mogli naći negdje drugo.Ali ne,bolje je bilo uložiti novce u NEPROVJERENA "POJAČANJA" iz ino liga.
Cijelu sezonu govorim da nam je vezni red najkritičniji i da nam treba neko tipa Ihtijarevića,igrača koji je znao stati na loptu.Neko tipa Ledeta.Da je on došao na zimu vjerujem da bi bili zadovoljniji i sa igrom i sa pristupom nekih igrača.I Rustem i Samir bi mnogo naučili od njega.Forsiraju se Dulja i Rustem na većini prekida a nijedan nema osjećaj za to.Pa ako ništa taj Lede je dobar za prekida.I ptice na grani znaju da se u ovoj šaban ligi najviše golova daje iz prekida.Kad vidiš da ne ide protiv bunkera,ideš na prekide.A kod nas te prekide nema ko kvalitetno izvesti.Vjerujem da bi sada imali barem nekoliko bodova više na kontu da smo imali tog igrača za prekide.
Ja se izvinjavam na podužem postu i imam još nekih stvari za reći ali drugom prilikom.
Napokon post (cast ponekom izuzetku) koji vrijedi procitati na ovoj temi.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 09 maj 2016, 20:44

Desni bek bijeljinskog Radnika Dušan Hodžić u petak stiže na pregovore u Sarajevo. Radnik je jedno od najpozitivnijih iznenađenja tekuće sezone, a ‘ime’ koje se istaklo u ekipi koju predvodi Slavko Petrović je Dušan Hodžić. Hodžić je na taj način privukao pažnju premijerligaških klubova, a najviše su ‘zagrizli’ Sarajevo i Zrinjski. Kako saznajemo iz izvora bliskih igraču, Hodžić bi u petak trebao stići na pregovore u Sarajevo te će tada biti poznato više informacija o nastavku njegove karijere. Desni bek Radnika je odigrao 26 utakmica u Premijer ligi ove sezone, postigao je dva gola i upisao četiri asistencije, a odigrao je i četiri utakmice u Kupu Bosne i Hercegovine. Upravo će u Kupu Radnik u narednih deset dana odigrati finale protiv tuzlanske Slobode te će bijeljinski klub imati priliku ostvariti najveći uspjeh u historiji. Vrijedi istaći i da je drugi dio sezone igrao na poziciji desnog krila, tako da osim nominalne pozicije beka može pružiti jednako kvalitetne partije i u ofanzivnom dijelu.
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 09 maj 2016, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 maj 2016, 20:51

Real Madrid obecao bogastvo Granadi, ako ne izgube u zadnjem kolu protiv Barcelone.

Eto sad ce Barca tuziti Reala i odose u 2 ligu :urnebes: jos jedan dokaz, da je premiranje sasvim legalno, samo u BiH izgleda je to strana pojava. Daleko od toga da sa ovim branim upravu, ali da samo malo razcistimo onim neznalicama, koji recimo jos uvjek ne znaju da finalist kupa vise nema zagarantovano mjesto u Evropi, vec samo onaj koji osvoji kup.

Dalje, svi ste skoro za Celu, da nam bude trener, pa bi volio znati koji su to njegovi + da ga toliko prizeljkujete? Nemam nista protiv njega, samo bi volio cuti vasa misljenja, jer ja osobno jos uvjek ne vidim ni jednog trenera u ovom momentu, koji bi nas mogao podici iz ovog sivila.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 maj 2016, 20:51

@THEC Možda su od tebe i uzeli vijest :kafa:
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 maj 2016, 20:58

ElCartel11 je napisao/la:Real Madrid obecao bogastvo Granadi, ako ne izgube u zadnjem kolu protiv Barcelone.

Eto sad ce Barca tuziti Reala i odose u 2 ligu :urnebes: jos jedan dokaz, da je premiranje sasvim legalno, samo u BiH izgleda je to strana pojava. Daleko od toga da sa ovim branim upravu, ali da samo malo razcistimo onim neznalicama, koji recimo jos uvjek ne znaju da finalist kupa vise nema zagarantovano mjesto u Evropi, vec samo onaj koji osvoji kup.

Dalje, svi ste skoro za Celu, da nam bude trener, pa bi volio znati koji su to njegovi + da ga toliko prizeljkujete? Nemam nista protiv njega, samo bi volio cuti vasa misljenja, jer ja osobno jos uvjek ne vidim ni jednog trenera u ovom momentu, koji bi nas mogao podici iz ovog sivila.
Kao prvo radio je u Njemackoj. Kod njega je rad, red i disciplina. Nema pojedinaca vec ekipa. Radnik je digao iz sivila. Borili se za opstanak sad su 6. i igraju finale Kupa. Poznaje covjek nasu ligu. Kad su mogli Jarni i Jesic moze i on dobiti sansu.
SARAJEVO

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 maj 2016, 21:01

Ma meni je vise eksperimentisanja pun ku***. Treba nam neko za koga znas da taj, a ne neko gdje cemo dumati kakav ce biti, i kada ne ide jel do njega ili do balerina.

Eh sad ko je "taj", ne znam, al nije ni moj posao da znam :D. To ce biti posao nove uprave aBd :)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 21:07

Neka povede Hodzica i Besirevica sa sobom :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 21:13

PitarBordo je napisao/la:@THEC Možda su od tebe i uzeli vijest :kafa:
ma ovo im je Husara rekao garant, pa nije bezveze danas objavio da je Hodzic postao njegov igrac :mrgreen:

sto se trenera tice, osim Husrefa, i mozda Karacica iz ove lige realno moze samo Slavko doci, dvije godine je ovdje i sasvim dovoljno zna ovu ligu za razliku od njegovih prethodnika na klupi Sarajeva i po meni mu je to mozda i najveci plus, pored toga sto je fizicka sprema mozda njegovo najjace oruzje, eh sad pitanje je samo kako ce se postaviti uprava prema njemu, da li ova trenutna ako ostane ili nova koja dodje jer koliko znam on ima sasvim dovoljno para da nece dopustiti da ga zajebavaju kojekakve neznalice
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 21:15

Spali smo na Hodžića pored silnih igrača iz Nigerije i Brazila...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 maj 2016, 21:16

Besic je napisao/la:Spali smo na Hodžića pored silnih igrača iz Nigerije i Brazila...
:kafa:
Samo Saraj'vo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 maj 2016, 21:19

Hocemo li opet na poluvremenu slusat onu cuvenu 'Teren vlazan a ti lijep i snazan'
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2016, 21:21

Hodzic=hebibovic2,moje neko misljenje,a mozda i ne bude tako...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 maj 2016, 21:21

Tesko cemo mi uradit sta i sl sezone, jer necemo imat igrace na klupi, jedino opet gomilanje.. Vratite Andjusica, Kobiljara koji je otjeraz zbog Bulica, dovedite ovog Hodzica, dva vezna da oru sredinu i jednog napadaca al da se ostavi Benko i naravno Okica koristit da veze pertle igracima
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 maj 2016, 21:22

A da znate kakvih sve jeftinih latinosa ima , a ova uprava to ne zna prepoznat... ej ej
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 09 maj 2016, 21:23

MortemHz je napisao/la:Neka povede Hodzica i Besirevica sa sobom :D
i Samira Memiševića, šteta ih je razdvajati! Svakako Barbarić ide, Memišević bi bio idealna zamjena!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 maj 2016, 21:23

Besic je napisao/la:A da znate kakvih sve jeftinih latinosa ima , a ova uprava to ne zna prepoznat... ej ej
Da ti znas kakvih Bugara ima
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 maj 2016, 21:26

dovedite Pabla Escobara, na sam pomen njegovog imena ima da se protivnickim igracima krv zaledi :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 maj 2016, 21:27

Sta dobijamo dovodjenjem Hodzica? Pp meni dobit necemo nista,radje nase igrace forisrat,kad se dovodi nek se dovede kavlitetan stranac koji ce donijet kvalitet,ovaj Hodzic je prinova samo koja ce nekom.akademcu mjesto uzet. Od nasih Catakovic,Kadusic,Mihojevic nisu razocarile sekunde,a mladi igraci bez iskustva,valjda ovaj skaut mag nad magovima ne sugerise da se dovede neko kao sto jr za Ikandea uradio

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 09 maj 2016, 21:31

Obratit paznju na Krajinu iz Cazina u prvih 11 igra dosta mladih igraca mozda tu nesto ima za nas :hmmmmm:

Nogometaši Krajine u subotu su na svom terenu savladali ekipu Ključa sa 3:2 (2:1) i tako ostali u borbi za prvo mjesto u Drugoj ligi Federacije grupa Zapad.

Donji red: Elmin Prošić (17), Džemal Kadić (19), Ermin Mizić (21), Mirsad Begić (20), Fahrudin Jakupović (17), Jasmin Redžić (18).

Gornji red: Nermin Akmadžić (19), Dino Tahirović (18), Advan Pozderac (18),

[youtube][/youtube]

Svasta da je nama ovakvih
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 09 maj 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 maj 2016, 21:36

Besic je napisao/la:A da znate kakvih sve jeftinih latinosa ima , a ova uprava to ne zna prepoznat... ej ej
Znaju oni zato prepoznati gdje se mogu najbolje ugraditi...'ebene taldžije ODLAZITE!!! :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Fouzi1, Kabinet1987, misstianopenaldo, mosarajvosa83, Venom i 63 gosta.