1 2.85
over 3.5 2.95
over 5.5 19.75
ja odigrao pa šta bude, nekako je red da odrade prelaz moguće uz golijadu
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
aferimzgmiky je napisao/la:Manchester City-Arsenal over 1.5 1.pol. 2.40
Manchester City-Arsenal oba daju u 1.pol. 4.00
e jeb.iga ja malo zakasnioFrancescoTotti je napisao/la:Atalanta-Cleveland (0:3)
ajde da vas cujemo momci?
Nema ni jednog ni drugog centra vrlo moguce da ce oba tima provesti dosta vremena na parketu sa niskim petorkama.U tom slucaju Bimbo nece bas puno vremena igrati a i public betovi su dosta padali u zadnje vrijeme pa bez zalijetanjarisingforce je napisao/la:Jonas Valanciunas je povrijedjen i nece igrati sigurno do kraja ove serije protiv Miami Heata. To znaci da ce rezervni centar Biyombo preuzeti njegovu minutazu. Takodjer, centar Miami Heata, Hassan Whiteside vjerovatno nece zbog povrede nastupiti veceras, tako da ce Biyombu biti jos lakse uhvatiti neki skok protiv Haslema ili Stoudemirea. Jedina opasnost za ovaj tip je ako udje u problem sa licnim greskama, ali generalno on nema s tim toliki problem. Ocekujem tvrdu utakmicu sa jakim odbranama sto bi znacilo veliki broj skokova Biyomba, mislim da ce lagano preci ovu zadanu granicu. Ovo je broj skokova Biyomba ove sezone u zadnjih 10 utakmica u kojima Valanciunas nije igrao : 13-18-15-13-20-12-13-25-11-11
Biyombo /broj skokova/ 9,5 - vise @ 1,85
slazem se za Carolla, on bi isto morao preko.. A Biyombo jednostavno mora imati vecu minutazu, Scola je ispao iz rotacije zbog ocajnih igara, onda od igraca koji mogu igrati 4.i 5.ostanu Caroll, Patterson i Biyombo.. Caroll ce igrati skoro 40 minuta, sto znaci po mojoj nekoj procjeni da ce Petersson igrati oko 25 i Biyombo 30-ak.. Biyombo je visok 2.06, on nije klasicna zamjena za Jonasa i mislim da ce se odlicno uklopiti u ovu small-ball postavu..adis30 je napisao/la:Nema ni jednog ni drugog centra vrlo moguce da ce oba tima provesti dosta vremena na parketu sa niskim petorkama.U tom slucaju Bimbo nece bas puno vremena igrati a i public betovi su dosta padali u zadnje vrijeme pa bez zalijetanjarisingforce je napisao/la:Jonas Valanciunas je povrijedjen i nece igrati sigurno do kraja ove serije protiv Miami Heata. To znaci da ce rezervni centar Biyombo preuzeti njegovu minutazu. Takodjer, centar Miami Heata, Hassan Whiteside vjerovatno nece zbog povrede nastupiti veceras, tako da ce Biyombu biti jos lakse uhvatiti neki skok protiv Haslema ili Stoudemirea. Jedina opasnost za ovaj tip je ako udje u problem sa licnim greskama, ali generalno on nema s tim toliki problem. Ocekujem tvrdu utakmicu sa jakim odbranama sto bi znacilo veliki broj skokova Biyomba, mislim da ce lagano preci ovu zadanu granicu. Ovo je broj skokova Biyomba ove sezone u zadnjih 10 utakmica u kojima Valanciunas nije igrao : 13-18-15-13-20-12-13-25-11-11
Biyombo /broj skokova/ 9,5 - vise @ 1,85
Mozda pokusati loviti Carrolla više od 4,5 skoka on ce igrati sigurno 35-40 min.

Ja to nebi dirao veceras, bas je nezgodno.insider je napisao/la:Postavlja se pitanje, Lowry under ili oveer...
Baš nezgodna tekma za prognozirat, pa da čujemo prijedloge? Nema Valanciunasa, valjda bi DeRozan i Lowry konačno mogli u overe.
Kad se valancunas povrijedio lowry je preuzeo clutch i pogodio preko 20 u drugom poluvrmenu, ocekujem tako i ovaj put.insider je napisao/la:Postavlja se pitanje, Lowry under ili oveer...
Baš nezgodna tekma za prognozirat, pa da čujemo prijedloge? Nema Valanciunasa, valjda bi DeRozan i Lowry konačno mogli u overe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.