BosnianKingdom je napisao/la:Ma Liverpool igra šareno, te utakmica extra,te jedna Bože sačuvaj... Mene samo strah da to finale ne bude baš ta "Bože sačuvaj"...
Treba vidjeti da se dovede Lacazzet,meni drama igrač, 24 godine,a u Francuskoj se dobro pokazao, valjda bi ga krenulo i ovdje...
A i Dembele ce biti strasna igračina, samo njega je bas tesko dovesti,velika je konkurencija...
Takodjer mi je strasno dobar igrac Danilo Pereira iz Porta na zadnjem veznom i El Arabi iz Granade. Iako Granada se bori za opstanak,on ekstra igra vec duzi niz sezona.. A inace Klopp je poznat da zna napraviti igračinu od ničega,pa ce biti zanimljivo sljedece sezone, nadam se da cemo biti u TOP3 bar.
Daleko od toga da igramo šareno. Najvažnije utakmice smo odigrali fantastično. Otresli Villarreal, Everton, Dortmund, došli do finale EL. Igrali smo i sjajno u ligi dok nismo izgubili šanse za Evropu i tad je Klopp napravio strašan potez i dao priliku svima, taman da se vidi koliko ko može prije transfer roka. Još šteka užasna koncetracija odbrane kad vodimo u prvenstvu, tako da više volim da primimo gol u 15 minuti, nego da ga zabijemo
Ima se sistem igre, svaki igrač na terenu ima svoje mjesto i nemaš situaciju da npr. Henderson stoji na sredini terena i ne zna gdje će kad imao loptu ili u odbrani da neko leta k'o muha bez glave i pravi višak.
Klopp je napravio strašan posao sa, na prvi pogled, dosta limitiranom ekipom. Došao do dva finala i ima priliku za trofej. Ekipa zna da igra, rezultat nije izostao ove sezone (jer dva finala su odličan rezultat), a s prvenstvom su se svi pomirili. Vjerovanto je i Njemac u razgovoru s upravom i vlasnicima dogovorio prebacivanje fokusa s lige na Evropsku ligu, jer pozicija gore-dolje ne znači ništa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."