LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BIHfan
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la BIHfan » 17 jun 2010, 00:12

LBJ MVP je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Paja je makar iskren i realan i ne govori da je Rondo najbolji igrac u historiji NBA. :D
ali trenutno jeste među 5

:shock: :shock: Koji lik. :idea:
Ako je on medju top 5 najboljih svih vremena onda sam ja Kristijan Golubovic. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 17 jun 2010, 00:31

Celtics coach Doc Rivers confirmed Wednesday that his starting center won't play in the season finale against the Los Angeles Lakers on Thursday night, dealing a blow to Boston's hopes of winning its 18th championship.
Perkins was hurt midway through the first quarter of Boston's 89-67 loss in Game 6 on Tuesday night when he landed awkwardly after battling under the hoop with Lakers center Andrew Bynum. Perkins sprained multiple ligaments in his knee, according to Rivers.
Perkins says he's devastated to miss the game, but expects his teammates to fill in admirably.
Rasheed Wallace or Glen Davis likely will start in Perkins' place.

ako je ovo tacno,onda su lakersi u maloj prednosti pred odlucujucu utakmicu... jednu pametu sam cuo od ovih americkih komentatora... gubitak perkinsa je veliki hendikep,jer je on bio taj prljavi igrac u petorci bostona,udarao se,skupljao skokove i trosio malo lopti...a sad ako zapocnu ili glen davis ili sheed to znaci da ce oni uzeti neke suteve velikoj trojci...prvi iz blokova sa neki 5 metara,a drugi tako sto ce potezati samo trojke... to bi mogli iskoristiti lakersi i osvojiti titulu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 00:56

collector je napisao/la:Celtics coach Doc Rivers confirmed Wednesday that his starting center won't play in the season finale against the Los Angeles Lakers on Thursday night, dealing a blow to Boston's hopes of winning its 18th championship.
Perkins was hurt midway through the first quarter of Boston's 89-67 loss in Game 6 on Tuesday night when he landed awkwardly after battling under the hoop with Lakers center Andrew Bynum. Perkins sprained multiple ligaments in his knee, according to Rivers.
Perkins says he's devastated to miss the game, but expects his teammates to fill in admirably.
Rasheed Wallace or Glen Davis likely will start in Perkins' place.

ako je ovo tacno,onda su lakersi u maloj prednosti pred odlucujucu utakmicu... jednu pametu sam cuo od ovih americkih komentatora... gubitak perkinsa je veliki hendikep,jer je on bio taj prljavi igrac u petorci bostona,udarao se,skupljao skokove i trosio malo lopti...a sad ako zapocnu ili glen davis ili sheed to znaci da ce oni uzeti neke suteve velikoj trojci...prvi iz blokova sa neki 5 metara,a drugi tako sto ce potezati samo trojke... to bi mogli iskoristiti lakersi i osvojiti titulu
ma to malo ovaj sa kosarka.hr lupeta na svoju ruku...minimalan broj suteva ce da uzmu glen i rasheed sutra, jedino ako ih podje tada sigurno....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 17 jun 2010, 02:58

u Celtics timu sve se vrti oko tima, nema JA.

Rondo nije glavni igrac, svi igracu su glavni.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 10:56

Cincinnatus je napisao/la:u Celtics timu sve se vrti oko tima, nema JA.

Vidjet ces veceras kako se igra, i sta Kobe radi....Veceras je njegova noc (a koja nije).....To sto si ti htio da kazes da je u LA Kobe i samo Kobe, onda ili ne gledas LA ili si se nesto zeznuo :) :) ...Jer dosta tu igraca mora da postigne nesto da bi LA pobijedio, a veceras Bynum ce da raznese Rasheeda(stvarno ne znam sta je tom covjeku, nekada je bio strasan igrac)...

GO LAKERS GO......

Ostalo je samo ime.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jun 2010, 11:22

neno#4 je napisao/la:

Vidjet ces veceras kako se igra, i sta Kobe radi....Veceras je njegova noc (a koja nije).....To sto si ti htio da kazes da je u LA Kobe i samo Kobe, onda ili ne gledas LA ili si se nesto zeznuo :) :) ...Jer dosta tu igraca mora da postigne nesto da bi LA pobijedio, a veceras Bynum ce da raznese Rasheeda(stvarno ne znam sta je tom covjeku, nekada je bio strasan igrac)...

GO LAKERS GO......
Danas Resheed igra u ekipi Garnetta, Pierca, R. Allena i Ronda i normalno da nece biti tako aktivan kao u Detroitu. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 17 jun 2010, 11:36

Ma mislim da je takticki bolje za Boston da se odmah zna da nece igrati Perkins, nego da je neizvjesno, kao sa Bynumom. Sad Doc Rivers moze postaviti taktiku za igru bez njega. Ovako Phil muku muci s tim moze li racunati na Bynuma ili ne. U svakom slucaju, ocekujem puno neizvjesniju utakmicu od one prethodne. I nadam se 16. tituli. :D
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 11:45

BIHfan je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

GO LAKERS GO......
Danas Resheed igra u ekipi Garnetta, Pierca, R. Allena i Ronda i normalno da nece biti tako aktivan kao u Detroitu. ;)
A tamo nije igrao sa Ripom, Tayshaunom, Chaunceyem, i ostalim da ih ne nabrajam sada..Igrac koji je pravi i koji je uvijek u odlicnoj formi ce da se uvijek snadje..Doduse sada ulazi kao zamjena, ali prilagodba je bitna ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jun 2010, 14:55

neno#4 je napisao/la:
A tamo nije igrao sa Ripom, Tayshaunom, Chaunceyem, i ostalim da ih ne nabrajam sada..Igrac koji je pravi i koji je uvijek u odlicnoj formi ce da se uvijek snadje..Doduse sada ulazi kao zamjena, ali prilagodba je bitna ;) ;)

A ova dvojica su stvarno igracine nema sta. Hamilton nije ni blizu kao prije dok je igrao sa Billupsom. Znaci Rip i Prince nisu ni blizu u rangu jednog Garnetta , Allena i Pierca, a i Bgm Ronda i normalno da Wallace nece dobiti ulogu da zabija 20 poena po utakmici u Bostonu.
FK DELFIN NEUM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 15:17

BIHfan je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

A ova dvojica su stvarno igracine nema sta. Hamilton nije ni blizu kao prije dok je igrao sa Billupsom. Znaci Rip i Prince nisu ni blizu u rangu jednog Garnetta , Allena i Pierca, a i Bgm Ronda i normalno da Wallace nece dobiti ulogu da zabija 20 poena po utakmici u Bostonu.
Ja sam pricao za Ripa dok je igrao sa Billupsom....Nece dobiti ulogu da zabija 20 poena, ali ne moze covjek nista da odigra, ne moze da se sastavi nikako...Ni u napadu, a Bogme ni u odbrani...

Ostalo je samo ime.....

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 17 jun 2010, 15:18

ali ne moze se ni reci da nisu valjali...taj tim detorita nije bas bio pun zvijezda ali su bili veliki radnici...i tu se spominje velika trojka bostona...oni su se morali skupiti kako bi osvojili po jednu titulu dok je sheed sa manje kvalitetnim igracima bio u finalu i osvajao ga i povrh svega igrao je jedno 3 puta bolje...

nego veceras je tekma...bice gusto i nadam se pobjedi lakersa...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 17 jun 2010, 15:21

tax je napisao/la:rondo je najboljji igra nba lige u historiji
I meni bi bio najbolji igrac da sam pregledao 2 utakmice NBA u zivotu ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 15:57

Ja vecerasnju utakmicu cekam, slicno kao sto sam cekao nekada davno Michael - a....Jednostavno veceras cu da se probudim s merakom i odgledam ovo...Mada ja sam ubijedjen da Celticsi nemaju sanse veceras, ali eto vidjet cemo...

Ostalo je samo ime.....

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 jun 2010, 16:16

neno#4 je napisao/la:Ja vecerasnju utakmicu cekam, slicno kao sto sam cekao nekada davno Michael - a....Jednostavno veceras cu da se probudim s merakom i odgledam ovo...Mada ja sam ubijedjen da Celticsi nemaju sanse veceras, ali eto vidjet cemo...
Ja Boga mi moram na spavanje jos malo da bi mogao ustati veceras
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jun 2010, 19:53

prvo rashheed ima 35g covjek je ostario i nekad je bio bolji sad manje igra i sporiji ostario i gotovo ovo za ronda ljudi se zajebavaju on je veliki borac dobar igrac ali daleko je od 10 najboljih s tim ak uzme boston veceras a on poludi bude najbolji moze bit mvp to sam citao na espn jer su svi blizu kobe pierce rondo tako sam citao ne mora to bit veceras lakersi nisu tak sigurni jer se boston strasno prilagodi na svaki izazov lakersa i ako bude neizvjesno zbog sirine moze i boston do titule ja licno bi volio produzetak a onda nek pobjedi ko ima veca muda veceras cemo vidjet ko ima vise hrabrosti

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jun 2010, 20:45

Vidim da smo opet "euforicni" pred jednu utakmicu. Treba loptu spustiti na zemlju, ipak su ovo Celticsi, a ne KK Bosna, ne znam sto ali imam osjecaj da ovo veceras nece izaci na dobro, jer su Celticsi imali uvijek odgovor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jun 2010, 23:02

Dobro imas ti ikad dobar osjecaj u vezi necega. :lol: To su bolan Lakersi, halo, onaj tko ne vjeruje u tu momcad, nije normalan, pocevsi od cinjenice da oni imaju jednog Bryanta koji ce poginuti za titulu, Gasola koji je najsposobniji big guy un NBA-u i njima treba jos samo jedan x factor (Odom, Artest) i dobra obrana i to je to. Evo da mi igraju protiv Širokog, pa zabrinuo bi se, za Lakerse, al Celticsi, setnja. :P
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 23:13

amerosm je napisao/la:Vidim da smo opet "euforicni" pred jednu utakmicu. Treba loptu spustiti na zemlju, ipak su ovo Celticsi, a ne KK Bosna, ne znam sto ali imam osjecaj da ovo veceras nece izaci na dobro, jer su Celticsi imali uvijek odgovor.
Ne znam stvarno cemu takvo razmisljanje, mislim nema logike, jer LA su ekipa koja uvijek kada je najpotrebnije odigra najbolje, pa u 6 sam napisao da je to glat bez ikakvih problema. Ti rece tada da je gotovo da je kraj, i opet ljudi dobise. Koji ce nocas biti izgovor ako LA dobije. Ako si navijac/simpatizer Kobea i drustva jednostavno moras da vjerujes u ovaj tim, u ove igrace. Ako se ne daj Boze desi da LA izgubi, sta ce biti, onda ces da kazes da si bio upravu, ali realno si najavljivao danima krah protiv svih mogucih, i cak kada su dobijali bilo je pa to je nemoguce sta oni prosipaju. Pad se mora desiti, ali realno LA su konstantniji i imaju vise varijanti u napadu, tako da veceras ne bi trebalo biti problema za jedno 10-15 razlike....

#24..

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jun 2010, 23:16

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro imas ti ikad dobar osjecaj u vezi necega. :lol: To su bolan Lakersi, halo, onaj tko ne vjeruje u tu momcad, nije normalan, pocevsi od cinjenice da oni imaju jednog Bryanta koji ce poginuti za titulu, Gasola koji je najsposobniji big guy un NBA-u i njima treba jos samo jedan x factor (Odom, Artest) i dobra obrana i to je to. Evo da mi igraju protiv Širokog, pa zabrinuo bi se, za Lakerse, al Celticsi, setnja. :P
'Ta ti znas :D :D :D :D :D ...Treba tebe podhitno banovat, ali eto samo sto navijas za LA mozes da ostanes tu 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jun 2010, 23:26

neno#4 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro imas ti ikad dobar osjecaj u vezi necega. :lol: To su bolan Lakersi, halo, onaj tko ne vjeruje u tu momcad, nije normalan, pocevsi od cinjenice da oni imaju jednog Bryanta koji ce poginuti za titulu, Gasola koji je najsposobniji big guy un NBA-u i njima treba jos samo jedan x factor (Odom, Artest) i dobra obrana i to je to. Evo da mi igraju protiv Širokog, pa zabrinuo bi se, za Lakerse, al Celticsi, setnja. :P
'Ta ti znas :D :D :D :D :D ...Treba tebe podhitno banovat, ali eto samo sto navijas za LA mozes da ostanes tu 8-) 8-) 8-)
Pa ja sam superupucen, hiperiskusan i drama realan, pa mi se desi da cesto znam svasta nesto mocno. :D Da ja ne vjerujem u ekipe koje volim i da se ne nerviram svaki put kad gledam utakmicu, pa ne bi ih ni gledao, what would be the point. :P Samo, vidis, Lakersi imaju segment pobjednicke volje u Bryantu, jer daje maksimum u ovakvim utakmicama i kroz cijeli play off, cak da su Lakersi izgubili proslu utakmicu, on bi morao biti jedini izbor za MVP finala, unatoc porazu, onaj tko to ne shvaca ili ne priznaje pojma o kosarci nema i onome sto je potrebno za biti prvak. Ali oni su pokazali da su se prilagodili fizickom stilu igre kojim ih je Boston dobio u finalu prije par godina, i danas su bolji i iskusniji za to, i ne boje se duela, tako da ne vidim na cemu se temelji pesimizam. Boston moze dobiti bez problema, ali Lakersi u Staples Centre-u jos komotnije.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.