LBJ MVP je napisao/la:ali trenutno jeste među 5BIHfan je napisao/la:
Paja je makar iskren i realan i ne govori da je Rondo najbolji igrac u historiji NBA.

Ako je on medju top 5 najboljih svih vremena onda sam ja Kristijan Golubovic.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
LBJ MVP je napisao/la:ali trenutno jeste među 5BIHfan je napisao/la:
Paja je makar iskren i realan i ne govori da je Rondo najbolji igrac u historiji NBA.
ma to malo ovaj sa kosarka.hr lupeta na svoju ruku...minimalan broj suteva ce da uzmu glen i rasheed sutra, jedino ako ih podje tada sigurno....collector je napisao/la:Celtics coach Doc Rivers confirmed Wednesday that his starting center won't play in the season finale against the Los Angeles Lakers on Thursday night, dealing a blow to Boston's hopes of winning its 18th championship.
Perkins was hurt midway through the first quarter of Boston's 89-67 loss in Game 6 on Tuesday night when he landed awkwardly after battling under the hoop with Lakers center Andrew Bynum. Perkins sprained multiple ligaments in his knee, according to Rivers.
Perkins says he's devastated to miss the game, but expects his teammates to fill in admirably.
Rasheed Wallace or Glen Davis likely will start in Perkins' place.
ako je ovo tacno,onda su lakersi u maloj prednosti pred odlucujucu utakmicu... jednu pametu sam cuo od ovih americkih komentatora... gubitak perkinsa je veliki hendikep,jer je on bio taj prljavi igrac u petorci bostona,udarao se,skupljao skokove i trosio malo lopti...a sad ako zapocnu ili glen davis ili sheed to znaci da ce oni uzeti neke suteve velikoj trojci...prvi iz blokova sa neki 5 metara,a drugi tako sto ce potezati samo trojke... to bi mogli iskoristiti lakersi i osvojiti titulu
Vidjet ces veceras kako se igra, i sta Kobe radi....Veceras je njegova noc (a koja nije).....To sto si ti htio da kazes da je u LA Kobe i samo Kobe, onda ili ne gledas LA ili si se nesto zeznuoCincinnatus je napisao/la:u Celtics timu sve se vrti oko tima, nema JA.
Rondo nije glavni igrac, svi igracu su glavni.
Danas Resheed igra u ekipi Garnetta, Pierca, R. Allena i Ronda i normalno da nece biti tako aktivan kao u Detroitu.neno#4 je napisao/la:Vidjet ces veceras kako se igra, i sta Kobe radi....Veceras je njegova noc (a koja nije).....To sto si ti htio da kazes da je u LA Kobe i samo Kobe, onda ili ne gledas LA ili si se nesto zeznuoCincinnatus je napisao/la:u Celtics timu sve se vrti oko tima, nema JA.
Rondo nije glavni igrac, svi igracu su glavni.![]()
...Jer dosta tu igraca mora da postigne nesto da bi LA pobijedio, a veceras Bynum ce da raznese Rasheeda(stvarno ne znam sta je tom covjeku, nekada je bio strasan igrac)...
GO LAKERS GO......
A tamo nije igrao sa Ripom, Tayshaunom, Chaunceyem, i ostalim da ih ne nabrajam sada..Igrac koji je pravi i koji je uvijek u odlicnoj formi ce da se uvijek snadje..Doduse sada ulazi kao zamjena, ali prilagodba je bitnaBIHfan je napisao/la:Danas Resheed igra u ekipi Garnetta, Pierca, R. Allena i Ronda i normalno da nece biti tako aktivan kao u Detroitu.neno#4 je napisao/la:Vidjet ces veceras kako se igra, i sta Kobe radi....Veceras je njegova noc (a koja nije).....To sto si ti htio da kazes da je u LA Kobe i samo Kobe, onda ili ne gledas LA ili si se nesto zeznuoCincinnatus je napisao/la:u Celtics timu sve se vrti oko tima, nema JA.
Rondo nije glavni igrac, svi igracu su glavni.![]()
...Jer dosta tu igraca mora da postigne nesto da bi LA pobijedio, a veceras Bynum ce da raznese Rasheeda(stvarno ne znam sta je tom covjeku, nekada je bio strasan igrac)...
GO LAKERS GO......
neno#4 je napisao/la:
A tamo nije igrao sa Ripom, Tayshaunom, Chaunceyem, i ostalim da ih ne nabrajam sada..Igrac koji je pravi i koji je uvijek u odlicnoj formi ce da se uvijek snadje..Doduse sada ulazi kao zamjena, ali prilagodba je bitna![]()
Ja sam pricao za Ripa dok je igrao sa Billupsom....Nece dobiti ulogu da zabija 20 poena, ali ne moze covjek nista da odigra, ne moze da se sastavi nikako...Ni u napadu, a Bogme ni u odbrani...BIHfan je napisao/la:neno#4 je napisao/la:
A tamo nije igrao sa Ripom, Tayshaunom, Chaunceyem, i ostalim da ih ne nabrajam sada..Igrac koji je pravi i koji je uvijek u odlicnoj formi ce da se uvijek snadje..Doduse sada ulazi kao zamjena, ali prilagodba je bitna![]()
A ova dvojica su stvarno igracine nema sta. Hamilton nije ni blizu kao prije dok je igrao sa Billupsom. Znaci Rip i Prince nisu ni blizu u rangu jednog Garnetta , Allena i Pierca, a i Bgm Ronda i normalno da Wallace nece dobiti ulogu da zabija 20 poena po utakmici u Bostonu.
I meni bi bio najbolji igrac da sam pregledao 2 utakmice NBA u zivotutax je napisao/la:rondo je najboljji igra nba lige u historiji
Ja Boga mi moram na spavanje jos malo da bi mogao ustati vecerasneno#4 je napisao/la:Ja vecerasnju utakmicu cekam, slicno kao sto sam cekao nekada davno Michael - a....Jednostavno veceras cu da se probudim s merakom i odgledam ovo...Mada ja sam ubijedjen da Celticsi nemaju sanse veceras, ali eto vidjet cemo...
Ne znam stvarno cemu takvo razmisljanje, mislim nema logike, jer LA su ekipa koja uvijek kada je najpotrebnije odigra najbolje, pa u 6 sam napisao da je to glat bez ikakvih problema. Ti rece tada da je gotovo da je kraj, i opet ljudi dobise. Koji ce nocas biti izgovor ako LA dobije. Ako si navijac/simpatizer Kobea i drustva jednostavno moras da vjerujes u ovaj tim, u ove igrace. Ako se ne daj Boze desi da LA izgubi, sta ce biti, onda ces da kazes da si bio upravu, ali realno si najavljivao danima krah protiv svih mogucih, i cak kada su dobijali bilo je pa to je nemoguce sta oni prosipaju. Pad se mora desiti, ali realno LA su konstantniji i imaju vise varijanti u napadu, tako da veceras ne bi trebalo biti problema za jedno 10-15 razlike....amerosm je napisao/la:Vidim da smo opet "euforicni" pred jednu utakmicu. Treba loptu spustiti na zemlju, ipak su ovo Celticsi, a ne KK Bosna, ne znam sto ali imam osjecaj da ovo veceras nece izaci na dobro, jer su Celticsi imali uvijek odgovor.
'Ta ti znasŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro imas ti ikad dobar osjecaj u vezi necega.To su bolan Lakersi, halo, onaj tko ne vjeruje u tu momcad, nije normalan, pocevsi od cinjenice da oni imaju jednog Bryanta koji ce poginuti za titulu, Gasola koji je najsposobniji big guy un NBA-u i njima treba jos samo jedan x factor (Odom, Artest) i dobra obrana i to je to. Evo da mi igraju protiv Širokog, pa zabrinuo bi se, za Lakerse, al Celticsi, setnja.
Pa ja sam superupucen, hiperiskusan i drama realan, pa mi se desi da cesto znam svasta nesto mocno.neno#4 je napisao/la:'Ta ti znasŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro imas ti ikad dobar osjecaj u vezi necega.To su bolan Lakersi, halo, onaj tko ne vjeruje u tu momcad, nije normalan, pocevsi od cinjenice da oni imaju jednog Bryanta koji ce poginuti za titulu, Gasola koji je najsposobniji big guy un NBA-u i njima treba jos samo jedan x factor (Odom, Artest) i dobra obrana i to je to. Evo da mi igraju protiv Širokog, pa zabrinuo bi se, za Lakerse, al Celticsi, setnja.
![]()
![]()
![]()
![]()
...Treba tebe podhitno banovat, ali eto samo sto navijas za LA mozes da ostanes tu
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.