League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

Zed98
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la Zed98 » 23 apr 2016, 15:23

UnitedWA je napisao/la: Mid: Znači ZED, smeće samo takvo (ako ti dođe ap champ samo kupiš hexdrinker i gg)
U platu 5 sam trenutno i mogu slobodno reći, kao Zed main, da Zed nije ni blizu OP. Istina je da je Zed iznimno jak u laning fazi(unatoč svim nerfovima od 0.5 na r, makli su brzi weq combo, smanjili extra dmg od w, povećali cd na w), ali protiv Zeda ima toliko counterplaya kasnije da je to smiješno, bio je i prije slab na tankove pa su opet nerfali botrk, zhonya, ga, qss... Jedino zašto igram Zeda jer je zanimljiv za igrat, ne bih stavio Zeda u top 3 mid champa.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 23 apr 2016, 16:17

Zed98 je napisao/la:
UnitedWA je napisao/la: Mid: Znači ZED, smeće samo takvo (ako ti dođe ap champ samo kupiš hexdrinker i gg)
U platu 5 sam trenutno i mogu slobodno reći, kao Zed main, da Zed nije ni blizu OP. Istina je da je Zed iznimno jak u laning fazi(unatoč svim nerfovima od 0.5 na r, makli su brzi weq combo, smanjili extra dmg od w, povećali cd na w), ali protiv Zeda ima toliko counterplaya kasnije da je to smiješno, bio je i prije slab na tankove pa su opet nerfali botrk, zhonya, ga, qss... Jedino zašto igram Zeda jer je zanimljiv za igrat, ne bih stavio Zeda u top 3 mid champa.
Upravo, Zed je jak napocetku a poslije u Team Fightu je beskoristan, moze fokusati samo jednog i vrlo lako moze da umre :) ali dobro, svaki champ je op ako ga znas dobor igrati :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 23 apr 2016, 16:42

Poukat ces sa yasuo mozda u bronzi neko Nasusa koji ne zna kad Yasuo ima napunjene stakove :rol: I misli da to sto je yasuo manaless mu nesto znaci? Pa uz armor na runama i start sa clothom nasus ga radi passiva moze vrlo lako da dobije i na lvl 1 da ne govorim kasnije kad svaki pametan nasus izvuce trade van dometa miniona i baci mu Spirit fire pod noge, sa par basica i 2 q moze da ga ubije. I ne znam kako mislis da mu denias farm? pridjes da nastakas q on te slozi siphoning strikeom, i uz passiv ces izgubit svaki moguci trejd, osim naravno ako nasus ne zna sta radi
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 26 apr 2016, 12:39

Santo je napisao/la:Poukat ces sa yasuo mozda u bronzi neko Nasusa koji ne zna kad Yasuo ima napunjene stakove :rol: I misli da to sto je yasuo manaless mu nesto znaci? Pa uz armor na runama i start sa clothom nasus ga radi passiva moze vrlo lako da dobije i na lvl 1 da ne govorim kasnije kad svaki pametan nasus izvuce trade van dometa miniona i baci mu Spirit fire pod noge, sa par basica i 2 q moze da ga ubije. I ne znam kako mislis da mu denias farm? pridjes da nastakas q on te slozi siphoning strikeom, i uz passiv ces izgubit svaki moguci trejd, osim naravno ako nasus ne zna sta radi
Ma u bronzi sve prolazi ako znas da igras, a ako znas da igras i smjeste te u bronzu ili silver- samo hypercarry i GG :) :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 26 apr 2016, 15:52

slika

dokaz koliko djeca i idioti mogu da ti ubiju carry potential i koliko je sranje ova igra postala. Dvaput pravim kvadru u njihovoj bazi, i dvaput idioti izginu u fontani a da ne zavrse gejm.
naprijed rejal

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 apr 2016, 16:57

akali ne valja
Unico amore sei!
❤️🖤

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 27 apr 2016, 16:48

AjsKjub je napisao/la:akali ne valja
Qrcu ako cemo realno. Al ja sam bio 18 lvl ovi su bili 14, sad ti rekoh dvije kvadre, i fontana ih pobije :rol:

Prebacujem se na west btw. Kakva su vam iskustva s tog servera?
naprijed rejal

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 27 apr 2016, 22:17

Santo je napisao/la:
AjsKjub je napisao/la:akali ne valja
Qrcu ako cemo realno. Al ja sam bio 18 lvl ovi su bili 14, sad ti rekoh dvije kvadre, i fontana ih pobije :rol:

Prebacujem se na west btw. Kakva su vam iskustva s tog servera?
Mislim da je to sve u pet deka, s tim da na westu nema poljaka i rusa pa je lakše komunicirati. Naravno uvijek ima djece, trollova, toxičnih igrača itd...
Čuo sam da se lakše na eune probiti do viših liga, ali ne mogu to tvrditi jer nisam igrao :D

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 28 apr 2016, 12:35

Meni je svejedno, ali mi se raja prebacuje na west a radi njih i igram ovo gowno :mrgreen:

Mene inace nikad ti toksicni idioti nisu nervirali, a bilo ih je u skoro svakom gejmu. Vise mi tiltalo kada neki debil izgubi lejn, i onda ode afk ili pocne u inat da trolluje, a jos nijednom nisam dobio obavijest da su takvi banovani nakon gejma, posto ih banujem naravno :crazy:
naprijed rejal

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 08 maj 2016, 21:18

slika

ako ko od vas slucajno bude u teamu sa ovim igracima (dobro, osim thresha) neka odmah leava :urnebes:
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 maj 2016, 21:51

Santo je napisao/la:slika

ako ko od vas slucajno bude u teamu sa ovim igracima (dobro, osim thresha) neka odmah leava :urnebes:
Bogovi :D igras na westu ? ja sam taman levelovao na westu acc, mogli bi duo opaliti ? :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 08 maj 2016, 21:53

na Westu ako u ekipi imas Francuze mozes odmah racunati na surrender...
ja ne igram ranked, buraz mi je uspio se dokopati Gold V, ima nas nekoliko premade (pa tako igramo normal)
inace igram najvise Jungle i Top, najdrazi champ za jungle mi je Volibear, a na Topu mi je bila ona stara Fiora (Blade Waltz nikad prezaljen) a nakon reworka, igrao sam najvise Quinn i Hecarima
Od ostalih laneova igram samo po potrebi, znam igrati Morganu supp dobro, ostalo sam taraba
meni je to najvise zabava za 2 sata u kojima odigram 2 meca i lagano...

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 08 maj 2016, 21:58

delko je napisao/la:
Santo je napisao/la:slika

Bogovi :D igras na westu ? ja sam taman levelovao na westu acc, mogli bi duo opaliti ? :D
ovo je na eastu, pokusavam da se izvucem iz silvera, al kao sto vidis, jos uvijek ne ide :urnebes: Meni su bili najjaci vladimir i lee sin, prvi ima 50 cs u 25 minuta i prvi item thornmail, konstantno flejma lee sina jer ga ne genka, ode da ga genka krene i fiz s njim, yasuo napravi triple :urnebes:

Al ajde ustelio sam se s vayne kolko toliko nece valjda uvijek ovakvi bolidi dolazit.
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 21 maj 2016, 18:10

http://igrajlol.com/

Novi LoL sajt na našem jeziku. Sajt se razvija tako da pogledajte kako ide, javite šta vam se svidja ili ne, imate tamo i kontakt i ostalo. Imate i forum, stream-ove popularne, domace. Sve aktualne objave o LoL-u će se pratiti i komentarisati.... i tako :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 27 maj 2016, 22:52

Kayle je bukvalno najgori cancer laner u LoL historiji. Imas slow, heal, invincibility 3 sekunde i damage dealing ability koji se scalea 60% sa AP-om i dosta dobar base damage. Heal joj je 240 + 45% scaling sa AP-om. Sad sam igrao protiv nje sa Yasuom bez obzira na to sto ona meni nije hard counter, opet joj nisam mogao ni prismrdit. Jedino sam mogao nesta da uradim sa Aniviom, Annie i Ziggs a ovo ostalo nista. Znaci ako hocete da dobijete Elo sto brze, pickajte Kayle mid, bukvalno counterate skoro svakog Mid meta championa.
Domo23

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 28 maj 2016, 00:20

Top lane kayle je bolja zbog split pusha i kontrole objektiva, jača verzija Illaoi (barem što se tiče win conditiona i svrhe u gejmu). Sunfire-Iceborn-Visage Ekko i Fizz, Kindred, Lucian, Swain su trenutno jedini šampioni sa skoro pa nikako counterplaya. Kayle ima dosta loš early i dosta zavisi od ajtema, samo se treba naučit igrat oko njenog E i ugasit je do mid gejma.
i dosta dobar base damage
lol ne
Unico amore sei!
❤️🖤

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 jun 2016, 21:39

Gleda li iko LCS? Schalke ima svoj tim :D Svi igraju kao da su na 6.9 patchu.

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 03 jun 2016, 13:00

Fakat salke ima svoju ekipu :rol:
naprijed rejal

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 jun 2016, 13:28

Koje champions koristite najcesce/standardno?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 jun 2016, 01:14

Mokroguz je napisao/la:Koje champions koristite najcesce/standardno?
Mislis main champove ? :D Volim da igram Zac-a, Olaf-a, Morganu, Tristanu.......... :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 22 gosta.