Za prvi dio se slazem 100% q za drugi donekle, rekao bih prije da fali po jedan igrac - lider u svakoj liniji.Evander je napisao/la:Ovoj ekipi se ne moze zamjeriti borbenost. Ali njima fali kvaliteta i strucnog vodjenja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gledam ove nase juniore kako dobise Zeljeznicar. Catakovic me neodoljivo podsjeca na Van Persija, po kretnji, tehnici suta, trcanju. Bice mali strasan.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mali ima kretnje pravog fudbalera. Vidi se da je "skolovan fudber".Lakoste je napisao/la:Gledam ove nase juniore kako dobise Zeljeznicar. Catakovic me neodoljivo podsjeca na Van Persija, po kretnji, tehnici suta, trcanju. Bice mali strasan.![]()
Sto se mene tice, meni bi on bio prva opcija u napadu slijedece sezone.
Nemoj da nam ode u rivala ko Van PersieLakoste je napisao/la:Gledam ove nase juniore kako dobise Zeljeznicar. Catakovic me neodoljivo podsjeca na Van Persija, po kretnji, tehnici suta, trcanju. Bice mali strasan.![]()

SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nece ni ic.pitic je napisao/la:DINO JOŠ NISI OTIŠAO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- franklampard8
- Kontakt:
Oce, oce.FrancescoTotti je napisao/la:nece ni ic.pitic je napisao/la:DINO JOŠ NISI OTIŠAO

1946
Ja sve manje vjerujem u to da ce kljucni ljudi otici. Bit ce nekih manjih promjena, dovest ce se neki igrac da se zamazu oci navijacima i idemo sve po starom.
Ma nece boli njih **** sad ce bit protiv Olimpika pobjeda i onda ce bit Evropa prodjemo nesto fino odigramo dodju 2,3 nova i tako to raja i zaboraviEvander je napisao/la:Ja sve manje vjerujem u to da ce kljucni ljudi otici. Bit ce nekih manjih promjena, dovest ce se neki igrac da se zamazu oci navijacima i idemo sve po starom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma da bar hoce u sportski sektor (sportski direktor,struka prvog tima i Akademije,skauti...) dovesti kvalitetne kadrove,a da Dino i ekipa nemaju uticaja u isti i to bi bilo nesto.Evander je napisao/la:Ja sve manje vjerujem u to da ce kljucni ljudi otici. Bit ce nekih manjih promjena, dovest ce se neki igrac da se zamazu oci navijacima i idemo sve po starom.
Sljedece godine u ovo doba bit cemo sampioni...
Prošle sezone u isto ovo vrijeme se je pričalo kako ćemo se šetati ligom ove sezone da ćemo biti nezaustavljivi, da se očekuju još bolja pojačanja, čak su spominjane grupne faze, gradnja stadiona, odvajanja u svakom smislu od ostalih fudbalskih klubova po uslovima, Evropsko Sarajevo koje je će igrati grupu za 2,3 godine (riječi predsjednika kluba), Bosanski Dinamo. Dosta nam je šuplje priče od uprave i od euforičnih navijača. Vrijeme je da se počenemo baviti samim sobom i da čistimo kućni prag. Ovako je više nepodnošljivo. Dosta je šuplje i laži.Zip je napisao/la:Sljedece godine u ovo doba bit cemo sampioni...
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
eh u tom grmu lezi zec, nazalost al nije vise nase ,jest to nas klub al mi navijaci ,bivsi igraci,bivse uprave nemamo uticaja ,mozemo mi zvizdati i ne znam sta raditi ako Tan kaze da Dino ostaje tako ce i biti .pitic je napisao/la:DINO NIJE TVOJE FKS NEGO NAŠE, IDI.
Hahahaha dobraaaaaaZip je napisao/la:Sljedece godine u ovo doba bit cemo sampioni...

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ma ja pokusao kopirati Troterove iz Muckihpitic je napisao/la:Prošle sezone u isto ovo vrijeme se je pričalo kako ćemo se šetati ligom ove sezone da ćemo biti nezaustavljivi, da se očekuju još bolja pojačanja, čak su spominjane grupne faze, gradnja stadiona, odvajanja u svakom smislu od ostalih fudbalskih klubova po uslovima, Evropsko Sarajevo koje je će igrati grupu za 2,3 godine (riječi predsjednika kluba), Bosanski Dinamo. Dosta nam je šuplje priče od uprave i od euforičnih navijača. Vrijeme je da se počenemo baviti samim sobom i da čistimo kućni prag. Ovako je više nepodnošljivo. Dosta je šuplje i laži.Zip je napisao/la:Sljedece godine u ovo doba bit cemo sampioni...

davno sam ja rekao da fkS treba totalna reorganizacija..
@DBR1987

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 maj 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jedino ako budemo bežali drugom 10 bodova jer će sledeća sezona biti nešto duža , možda u junu završi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja zivim za to da docekam rahat , bez nervoze , psovanja, svadjanja na poslu i kuci da smo 1 i da me zaboli neka stvar jer bjezimo drugom makar ceneraBesic je napisao/la:Jedino ako budemo bežali drugom 10 bodova jer će sledeća sezona biti nešto duža , možda u junu završi.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Armija1987, Brazzzoo123, Elddar, head88, HordasFks, johntravolta123, Kyle88, Lavcina, Oerde, pinki, Posejdon, r3m1, Sanchez87hz, Serha, USB i 179 gostiju.