FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 maj 2016, 18:45

VIDEO/ FOTO: Gradski derbi (kadeti i juniori)

http://1921.ba/video-foto-gradski-derbi ... niori-2085
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 08 maj 2016, 19:14

Mislim da ipak ovo sve sto se desilo je bolje za klub,realno na kraju kad se sve sagleda i nemamo bas ekipu za evrope,prvo eventualno drugo pretkolo i to bi bilo to.Treba se dobro igracki i strucno pojacati pripremiti za novu sezonu koja ce relativno biti kvalitetnija i teza,a i ovo sve oko stadiona sto se izdesavalo mislim da ipak nebi stigli zavrsiti radove do roka.Zato glavu gore u novu sezonu bicemo jaci i bolji...

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 08 maj 2016, 19:46

Ma ovo je fantastično za klub, bez obzira sta pričao Bajramovic mislim da ce ovo dobro da se osjeti u buducnosti

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 maj 2016, 20:46

Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i sto cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 08 maj 2016, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 08 maj 2016, 20:54

samoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Gdje nadje 2 miliona eura,sunce ti ljubim :?:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 maj 2016, 21:04

dzabula je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Dva miliona maraka sam rekao, a kada se sve sabere mislim da je cak i vise. Osim toga veliki problem je i koeficijent. To ce nas skupo kostati.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 08 maj 2016, 21:06

dzabula je napisao/la:
Čovjek je napisao 2 miliona maraka, što nije daleko od istine, ako pogledamo koliko smo prošle godine zaradili od evropskih utakmica (660 000 eura zbog ulaska u treće pretkolo, plus pare od ulaznica i prava prenosa), a pored toga trojica fudbalera su se prodala zbog dobrih predstava u tim mečevima (Bajić, Kvesić i Hadžiahmetović).
Još imamo teoretskih šansi da se plasiramo iako je teško da će se to desiti. Međutim, kad bi izašli ove godine u Evropu vrlo je moguće da bi zaradili sličnu svotu novca, neki igrači bi pokazali svoj kvalitet i možda na kraju prodali.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 maj 2016, 21:13

ZaZelju je napisao/la:
dzabula je napisao/la:
Čovjek je napisao 2 miliona maraka, što nije daleko od istine, ako pogledamo koliko smo prošle godine zaradili od evropskih utakmica (660 000 eura zbog ulaska u treće pretkolo, plus pare od ulaznica i prava prenosa), a pored toga trojica fudbalera su se prodala zbog dobrih predstava u tim mečevima (Bajić, Kvesić i Hadžiahmetović).
Još imamo teoretskih šansi da se plasiramo iako je teško da će se to desiti. Međutim, kad bi izašli ove godine u Evropu vrlo je moguće da bi zaradili sličnu svotu novca, neki igrači bi pokazali svoj kvalitet i možda na kraju prodali.
Teoretski jos nije gotovo ali treba nam se svasta toga poklopiti tako da smo 99 posto bez Evrope. Prodaje bez nastupa u Evropi nema i to je jasno kao dan.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 maj 2016, 21:25

Nasi su u potrazi za trenerom. Navodno se razgovaralo sa nekoliko imena a mahala kaze da je Barbarez jedan od tih. Da li je tacno ili nije veze nemam ali to govore ljudi koji su dobri sa pojedinim ljudima iz kluba.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 maj 2016, 21:38

Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 maj 2016, 21:44

HausMan je napisao/la:Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...
Zato sam i napisao mahala. Mada su ovo informacije od ljudi bliskih celnicima. Ne znam ako su tacne da li je to pametno. Veliko igracko ime ali ne i trenersko. Nama treba prekaljeni premijerligaski vuk.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 08 maj 2016, 21:53

samoplavi je napisao/la:
dzabula je napisao/la:
Dva miliona maraka sam rekao, a kada se sve sabere mislim da je cak i vise. Osim toga veliki problem je i koeficijent. To ce nas skupo kostati.
Dok nisi editovao post milane :pinokio:

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 08 maj 2016, 22:00

Jako dobra vijest da ne kazem BOOM :D u slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.

Ljudi u klubu rade punom parom, nema dalje !!!
1921'

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 maj 2016, 22:01

LockScroll je napisao/la:Jako dobra vijest da ne kazem BOOM :D u slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.

Pusti ba suplje jarane strajkaca, poslusaj me. ;) Navlace raju na Bum da vide ko ima clansku i slicna sranja.Levati obicni.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 maj 2016, 22:08

LockScroll je napisao/la:Jako dobra vijest da ne kazem BOOM :D u slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.

Mozes misliti. Oni rade punom parom a mi stoti na tabeli. Sta bi bilo da ne rade punom parom. Nemamo rezultat i pricu o ekstra radu nek prodaju dupelizcima.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 maj 2016, 23:02

Amar bi vrlo lahko mogao biti novi trener?!

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 08 maj 2016, 23:08

HausMan je napisao/la:

Pusti ba suplje jarane strajkaca, poslusaj me. ;) Navlace raju na Bum da vide ko ima clansku i slicna sranja.Levati obicni.
O kakvim strajkacima je rijec !?
Ne kontam te druze, prati zvanicnu i sve ce ti biti jasno, zivi bili pa vidjeli ;)
1921'

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 maj 2016, 23:11

HausMan je napisao/la:Amar bi vrlo lahko mogao biti novi trener?!
To bi za nas u ovom trenutku bilo najbolje ali cisto sumnjam da bi Amar pristao trenirati ekipu koju su pravili Dejo i Miske.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 maj 2016, 23:18

samoplavi je napisao/la:
To bi za nas u ovom trenutku bilo najbolje ali cisto sumnjam da bi Amar pristao trenirati ekipu koju su pravili Dejo i Miske.
Tako se prica da je gotova stvar, ali i ja sam nesto skeptican po tom pitanju i infu

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 08 maj 2016, 23:29

samoplavi je napisao/la:
:lol: :lol:
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.