Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta tebe briga, ne navijas tiAerials je napisao/la:i kad će se malo ubrzati ono "otkad sam se rodio", pauza pet minuta između dvije rečenice![]()
Nije da ne znamAerials je napisao/la:eto ti znaš
dajte javno objavite taj status ko ima da vidimo sta je taj supak napisao i njemu se popisam na profesijuNYKnicks Fan je napisao/la:Znaci ne vjerujem da se digla ovolika frka oko ovoga? Pa imali smo milion gorih situacija u zadnjih 15 godina, a nije se dizala frka, nikakva.![]()
Ako ne volite Azmira, nazivate ga raznim imenima, omalovazavate, zasto ste dolazili na onaj skup "5 do12"?![]()
Da njega nema, kurko bi mi bili drugi, igrali finale Kupa
A ovog Begića treba sacekati na sljedecoj utakmici (vjerovatno u srijedu odmah) an stadionu i pokazati mu ovaj status
. .. ne podcjenjuj moć navijača. Mala grupica može pokrenuti lavinu kakvu hoćeš. . .Probisvjet je napisao/la:Koji navijaci ce ga srusiti? Desetak poluinteligentnih retardosa? Takvi ne dobijaju ni ulicnu tucu, a kamo li sta vise. Vecina navijaca koja mogu da upotrebe mozak znaju da je Azmir nas i da smo mi sa njim. Sve ostalo moze komotno u kompot.Tuzlak04 je napisao/la:. . .reče ja . . . moj Husiću, da ne možeš tako protiv Fukara . . . ma šta da je u pitanju . . . navijači te mogu srušiti ako žele bez obzira na većinu koja te želi zadržati. Jeebena je sad ova situacija a najmanje nam treba . . .a za profu, ne mogu da vjerujem. . .
U kopu je bilo srazmjerno koliko i na zapadu.krmpotich je napisao/la:Citam ove neke izjave starijih navijaca koji su u vrhu vec dugi niz godina. Kaze: "Prodane duse, svi do jednog"![]()
![]()
Ko im daje plate care moj?!? Ako Azmir trazi da se nasadi na nos, ima da se nasadi. Eto vama se trebaju ici klanjati posle svakog meca? Gdje ste bili na Drini?!? Kop prazan, isfurali svi za 1.Maj ili je opet skupa karta? Treba u srijedu doci sto veci broj navijaca na Tusanj i uzeti tu klempu, pa da i mi imamo napokon kakav vrijedan trofej u onoj buđavoj vitrini...
Ma kakva lavina, oni ne mogu nista, jer da su mogli spasavali bi Slobodu prije Azmira. Toliko su spremni za lavnine da im jedan covjek ugasi Ditu. To je samo suplja onih koji su svjesni da ne mogu uticati vise na napredak Slobode i omastiti se usput za koju markicu. Ne treba poistovjecivati par sabana sa grupom.Tuzlak04 je napisao/la:. .. ne podcjenjuj moć navijača. Mala grupica može pokrenuti lavinu kakvu hoćeš. . .Probisvjet je napisao/la:Koji navijaci ce ga srusiti? Desetak poluinteligentnih retardosa? Takvi ne dobijaju ni ulicnu tucu, a kamo li sta vise. Vecina navijaca koja mogu da upotrebe mozak znaju da je Azmir nas i da smo mi sa njim. Sve ostalo moze komotno u kompot.Tuzlak04 je napisao/la:. . .reče ja . . . moj Husiću, da ne možeš tako protiv Fukara . . . ma šta da je u pitanju . . . navijači te mogu srušiti ako žele bez obzira na većinu koja te želi zadržati. Jeebena je sad ova situacija a najmanje nam treba . . .a za profu, ne mogu da vjerujem. . .
A trebao se oglasiti?Nighthawk je napisao/la:Samo da podrzim brata Emira. Znaci gosp.Azmir nigdje nije spomenuo grupu a nije ni grupa njega nit igrace poslije tekme sa Drinom. Pruzena je puna podrska u Travniku cak su i batine dobili a gosp.Azmir se nije ni oglasio povodom toga.
Pa kad moze zaustavit grupu pod pratnjom i trazit docek onda sto da ne?slana_krv je napisao/la:A trebao se oglasiti?Nighthawk je napisao/la:Samo da podrzim brata Emira. Znaci gosp.Azmir nigdje nije spomenuo grupu a nije ni grupa njega nit igrace poslije tekme sa Drinom. Pruzena je puna podrska u Travniku cak su i batine dobili a gosp.Azmir se nije ni oglasio povodom toga.
Ajax je vise usrotuzlak1987 je napisao/la:Nego jeste vidili danas sto Atletico Madrid proda prvenstvo, kako je moguce da oni izgube od Levantea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.