FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 08 maj 2016, 18:07

i kad će se malo ubrzati ono "otkad sam se rodio", pauza pet minuta između dvije rečenice :P :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 maj 2016, 18:09

Aerials je napisao/la:i kad će se malo ubrzati ono "otkad sam se rodio", pauza pet minuta između dvije rečenice :P :mrgreen:
Sta tebe briga, ne navijas ti :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 maj 2016, 18:09

eto ti znaš :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 maj 2016, 18:11

Aerials je napisao/la:eto ti znaš :mrgreen:
Nije da ne znam :zviz:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 maj 2016, 18:12

mah na finalima se i ne uce pjesme..tad se pjeva ono sto imas najbolje... nije bas da je nebitno sta se pjeva- al et blizu toga..bitno je samo da grmi, i da se igraci podignu do pobjede

treba vodit racuna i o bakljadi, da ne bude kad ih stisnemo, kad bude visio go u zraku nego kad padnemo, kad nam bude odmor trebao..igracima sigurno ne bi skodio jedan prekid oko 70.minute ako bude sve islo kako treba :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 08 maj 2016, 18:15

Grupa ili ne ,ali pojedinci će se vjerovatno još u srijedu počet pišat po svemu do sad ostvarenom od strane Azmira , uprave i igrača , i to tako što će bacat baklje u teren , pravit sranje po tribini i ispred stadiona i slično. Onda ćemo se svi opet pitat što nema normalnog svijeta na utakmicama, bar pet hiljada ljudi sa djecom da dolazi , a odgovor će biti da dokle god na ovim našim balkanskim prostorima šaka huligana i svakovrsnih propalica bude imala želju da upravlja klubovima po svom ćejfu nema ništa od punih tribina normalne publike , uključujuči i normalne organizovane grupe . Niko ovdje haman ne želi da se ugleda na dobre stvari , na pozitivne primjere , već sve u kontru . Bolje se ugledat na kojekakve grobare koji tuku svoju upravu ili igrače pred stadionom ,nego na navijače recimo Dortmunda .Ha ja . Ta će nam ba to.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 maj 2016, 18:17

NYKnicks Fan je napisao/la:Znaci ne vjerujem da se digla ovolika frka oko ovoga? Pa imali smo milion gorih situacija u zadnjih 15 godina, a nije se dizala frka, nikakva. :facepalm:

Ako ne volite Azmira, nazivate ga raznim imenima, omalovazavate, zasto ste dolazili na onaj skup "5 do12"? :kafa:

Da njega nema, kurko bi mi bili drugi, igrali finale Kupa ;)

A ovog Begića treba sacekati na sljedecoj utakmici (vjerovatno u srijedu odmah) an stadionu i pokazati mu ovaj status ;)
dajte javno objavite taj status ko ima da vidimo sta je taj supak napisao i njemu se popisam na profesiju

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 maj 2016, 18:17

Probisvjet je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . .reče ja . . . moj Husiću, da ne možeš tako protiv Fukara . . . ma šta da je u pitanju . . . navijači te mogu srušiti ako žele bez obzira na većinu koja te želi zadržati. Jeebena je sad ova situacija a najmanje nam treba . . .a za profu, ne mogu da vjerujem :shock: . . .
Koji navijaci ce ga srusiti? Desetak poluinteligentnih retardosa? Takvi ne dobijaju ni ulicnu tucu, a kamo li sta vise. Vecina navijaca koja mogu da upotrebe mozak znaju da je Azmir nas i da smo mi sa njim. Sve ostalo moze komotno u kompot.
. .. ne podcjenjuj moć navijača. Mala grupica može pokrenuti lavinu kakvu hoćeš. . .

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 08 maj 2016, 18:27

krmpotich je napisao/la:Citam ove neke izjave starijih navijaca koji su u vrhu vec dugi niz godina. Kaze: "Prodane duse, svi do jednog" :rol: :rol: :rol: Ko im daje plate care moj?!? Ako Azmir trazi da se nasadi na nos, ima da se nasadi. Eto vama se trebaju ici klanjati posle svakog meca? Gdje ste bili na Drini?!? Kop prazan, isfurali svi za 1.Maj ili je opet skupa karta? Treba u srijedu doci sto veci broj navijaca na Tusanj i uzeti tu klempu, pa da i mi imamo napokon kakav vrijedan trofej u onoj buđavoj vitrini...
U kopu je bilo srazmjerno koliko i na zapadu.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 maj 2016, 18:30

Eto Europeee a para ni za lijeka :cry:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2016, 18:33

Tuzlak04 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . .reče ja . . . moj Husiću, da ne možeš tako protiv Fukara . . . ma šta da je u pitanju . . . navijači te mogu srušiti ako žele bez obzira na većinu koja te želi zadržati. Jeebena je sad ova situacija a najmanje nam treba . . .a za profu, ne mogu da vjerujem :shock: . . .
Koji navijaci ce ga srusiti? Desetak poluinteligentnih retardosa? Takvi ne dobijaju ni ulicnu tucu, a kamo li sta vise. Vecina navijaca koja mogu da upotrebe mozak znaju da je Azmir nas i da smo mi sa njim. Sve ostalo moze komotno u kompot.
. .. ne podcjenjuj moć navijača. Mala grupica može pokrenuti lavinu kakvu hoćeš. . .
Ma kakva lavina, oni ne mogu nista, jer da su mogli spasavali bi Slobodu prije Azmira. Toliko su spremni za lavnine da im jedan covjek ugasi Ditu. To je samo suplja onih koji su svjesni da ne mogu uticati vise na napredak Slobode i omastiti se usput za koju markicu. Ne treba poistovjecivati par sabana sa grupom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2016, 18:35

zna li se koliko kosta karta za finale

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 08 maj 2016, 18:40

Samo da podrzim brata Emira. Znaci gosp.Azmir nigdje nije spomenuo grupu a nije ni grupa njega nit igrace poslije tekme sa Drinom. Pruzena je puna podrska u Travniku cak su i batine dobili a gosp.Azmir se nije ni oglasio povodom toga.
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 maj 2016, 18:46

Nighthawk je napisao/la:Samo da podrzim brata Emira. Znaci gosp.Azmir nigdje nije spomenuo grupu a nije ni grupa njega nit igrace poslije tekme sa Drinom. Pruzena je puna podrska u Travniku cak su i batine dobili a gosp.Azmir se nije ni oglasio povodom toga.
A trebao se oglasiti?

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 08 maj 2016, 18:48

Ako je NFSBIH organizator utakmica kupa to znaci da eventualne kazne(bakljada,prekidi,megafon :D ) oni placaju tj.Sloboda nema nikakve veze s tim ako cemo se sluziti logikom "propusti u ogranizaciji".

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 08 maj 2016, 18:51

slana_krv je napisao/la:
Nighthawk je napisao/la:Samo da podrzim brata Emira. Znaci gosp.Azmir nigdje nije spomenuo grupu a nije ni grupa njega nit igrace poslije tekme sa Drinom. Pruzena je puna podrska u Travniku cak su i batine dobili a gosp.Azmir se nije ni oglasio povodom toga.
A trebao se oglasiti?
Pa kad moze zaustavit grupu pod pratnjom i trazit docek onda sto da ne?
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 maj 2016, 18:52

Eno i Atletico je sigurno prodao utakmicu :lol: i Ajax, svi nam danas dokazuju kako su ta čuda moguća :mrgreen:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 18:53

DE HAJMO SADA NAPRAVITI PAUZU DO CETVRTKA! U srijedu igramo finale Kupa, a mi ne prestajemo sranja pricat.

Hajmo malo o sastavu, kartama, pjesmi, rezultatu, a ne samo neku negativu!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 18:54

Nego jeste vidili danas sto Atletico Madrid proda prvenstvo, kako je moguce da oni izgube od Levantea :hmmmmm:

Trebaju svrgnuti predjsjednika sad..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 maj 2016, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 maj 2016, 18:55

tuzlak1987 je napisao/la:Nego jeste vidili danas sto Atletico Madrid proda prvenstvo, kako je moguce da oni izgube od Levantea :hmmmmm:
Ajax je vise usro :puke:
Ostadosmo bez titule...

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.