FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 16:37

NKMramor je napisao/la:Jeste udarili negativu, k'o da smo iz lige ispali. :facepalm: EL narode, opušteno. Već se isprobavaju neke kombinacije, radi se... :kafa: :D
slika
Eh bravo, daj nam njih da ih ugasimo :pray:
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 maj 2016, 16:45

joj oni prije nekoliko godina oboriše mog oca na kladionici za par hiljada, mogu oni :twisted: :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 16:48

Aerials je napisao/la:joj oni prije nekoliko godina oboriše mog oca na kladionici za par hiljada, mogu oni :twisted: :mrgreen:
Tad su svi trpali protiv njih jer su bili pred gasenjem, pa tako i ja budala, zato i ja hocu njih. Mene su doduse za 12KM oborili
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 maj 2016, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 maj 2016, 16:50

tuzlak1987 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sta ba vi uvlacite grupu u ove stvari,kako vas nije sramota.Jeste igdje procitali da se grupa javno oglasila u vezi jucerasnjeg dogadjaja???
De malo razmisljajte kad sta pisete,kad je bilo 5 do 12 mislim da je 70-80 % ljudi bilo iz grupe...koliko jevas bilo ikad javno stalo iza Azmira i Slobode???Ovde ste 10 stranica pisali kako treba grupa da reaguje i organizuje kad su bile trzavice za Azmira.
Koliko vas je bilo na treningu pred Zelju da se da podrska igracima,svi ste pisali da dolazite...ne vidi vas ja tu noc...kisa pala pa vas omela da dodjete!
Poslije Drine,koliko vas je sjelo u auta ili bus grupe i otislo dat podrsku klubu,slabo sam vas i tad vidio(cast izuzetcima,ne mislim na grupu).
Malo vise respekta za Fukare i momke...ovde samo pisete bez imalo razmisljanja.Nista niste bolji od facebooka,jer vidim da i vi pljujete i napadate a nigdje niste procitali javno stav grupe,ako pojedinci pljuju a znate da su pripadnici grupe,ne znaci da je to stav grupe...
Djaba sve to kad pola tih momaka samo ceka neki pogresan potez da razapnu i Azmira i sve ostalo. S vama se nikad nije moglo pricati..
Kada se vec sve te stvari rade radite radi sebe. Ako si otisao na proteste, ako si isao u Travnik i td ne znaci da imas pravo uzimati u ruke neke vece ovlasti. Zna se gdje je kome mjesto i za sta je ko zaduzen.. Ako ces otici da bi kasnije mogao pricati ja sam ovo ja sam ono onda nemoj ni dolaziti bgt nigdje!

Momci iz UG su puno vise dali zadnju godinu i truda i novca pa sam opet uvjeren da svi oni shvataju zasto je ovo uradjeno i sa njima mozes stati i popricati o tome.
Dok sa vama nema sanse, samo nazor nesto.

Svuda u svijetu igraci nisu duzni da odgovaraju navijacima nakon utakmice. Samo kod nas u Bosni i Srbiji pozivi pred tribinu. Neka su otisli u svlacionicu nakon svega i svih prica. Vrijeme je bilo da se radi bolje buducnosti stane u kraj buckurisu koji se kod nas pravi na tribinama (i zapad i sjever) nakon jednog poraza bezveznog..

Znaci fino shvatite sto je to uradjeno i idemo dalje. Bio sam na vise utakmica domacih od tih sto prozivanju tj svim. Bio sam i na 5 do 12. Davao sam i donacije. Ne treba mi karta od 4 KM vec mi je zadovoljstvo dati 10 ili uzeti sezonsku radi kluba i guranja ideje. Bio sam i na Drini. Pa opet pozdravljam ovaj potez Azmira, neka je svaka cast. Mora se stati u kraj jednom.
Druze,ocigledno si pogresno shvatio moj post.Sta smo mi to uzeli u svoje ruke,ustvari jesmo,otisli u Travnik i dali puno podrsku 90 minuta.Time dokazali sta mislimo o utakmici sa Drinom.Da li se to skandiralo protiv igraca i uprave zadnjih godinu dana...zar nije grupa ta koja skandira ime Azmira i podzava.Ti znas da li se moze pricat sa grupom ili ne i koji je dogovor Azmira i grupe!
Ovde napadate grupu bez ijednog razloga,zasto???Jel to juce neko nesto ruzno skandiro,nesto ruzno reko,neko prozivo Azmira i igrace za Drinu???Niko,vec je bila podrska 90 minuta...
Moj post se odnosio zato sto se optuzuje grupa a niko nista nije reko ruzno...zasto etiketirate grupu???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 maj 2016, 16:51

Evropa liga ljudi do prije par godina nismo mogli to ni zamisliti hvala Azmiru upravi igracima a fukare niko nije spominjao vec da vodje sjednu malo i smire situaciu jer jedino oni to mogu i da nam ovo pred finale kupa ne treba idemo uzeti i pehar pa da svi zajedno proslavimo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 maj 2016, 16:53

pinoglavi je napisao/la:Na čemu je ona voditeljica
Ma Melika mi je sinoc zamalo ogadila sport. :lol:
Jaranica je moja, studirali zajedno, naucili su izbiflati vec pripremljen tekst. Ovo je nesto novo i za nju, javljanje uzivo sa fudbalske utakmice i to pogubila se ko Hadzira u zitu, ni ime kluba ne moze izgovoriti kako treba jbt. Ono jucer je bilo totalno neprofesionalno, vise u maniru Nadrealista, ali novi su u tome i naucice. Mada opet ne treba Meliki da se bakce oko fudbala, daj nekome drugom ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 16:54

Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 16:57

Beduin je napisao/la:
Jaranica je moja, studirali zajedno, naucili su izbiflati vec pripremljen tekst. Ovo je nesto novo i za nju, javljanje uzivo sa fudbalske utakmice i to pogubila se ko Hadzira u zitu, ni ime kluba ne moze izgovoriti kako treba jbt. Ono jucer je bilo totalno neprofesionalno, vise u maniru Nadrealista, ali novi su u tome i naucice. Mada opet ne treba Meliki da se bakce oko fudbala, daj nekome drugom ba.
" Tuzlanska Sloboda i Sarajevo je završena..."
" Slobodila je vod, ovaj Sloboda je vodila..."
" Evo kazi mi kako je zavrsen danasnji mec, da li je zavrsen..."

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 maj 2016, 16:59

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
" Tuzlanska Sloboda i Sarajevo je završena..."
" Slobodila je vod, ovaj Sloboda je vodila..."
" Evo kazi mi kako je zavrsen danasnji mec, da li je zavrsen..."

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Aa to ona kraljica sa Slona. Jojj brate, ogadila mi fudbal. :lol:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 maj 2016, 17:05

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
:thumbup:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 maj 2016, 17:09

Samo da vas podsjetim da nam je RAČUN ODBLOKIRAN i da imamo potpisan reprogram, i da igramo dvije domaće utakmice finala kupa, protiv ekipe koju smo ove sezone 2 puta pobijedili u 2 utakmice, i da ćemo igrati Ligu Europe. :zviz:

Popustite tu priču oko ovih patokara što dobacuju, nije Husić glup, kako to do sad niste naučili :problem:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 maj 2016, 17:12

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
ispali jbg, prvi dio sezone odlično odigrali i onda je uslijedio onaj pad koji su svi najavljivali na pauzi i eto, šteta :cry:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 08 maj 2016, 17:13

NYKnicks Fan je napisao/la:gledajte slon
Sto brate,ima nesto zanimljivo
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 maj 2016, 17:14

emirzlaTu je napisao/la: Moj post se odnosio zato sto se optuzuje grupa a niko nista nije reko ruzno...zasto etiketirate grupu???
Ne mogu se sjetiti svakog mogućeg posta, ali stvarno se ne sjećam da je neko grupu prozvao. Sve ovo se odnosi na onu većinu koja je prozivala Azmira i klub.

Vidim i Azmir čak ne potencira puno ovu priču, u razgovoru kratko i jasno i sinoć kada se izvinuo pravim navijačima, i danas, kao i svako drugo pitanje. Ne pravimo frku tamo gdje je nema.

Valja opet pjevat "Druga liga, druga liga smiju nam see sviiiiii", 'bem ti Azmire, doveo si nas do ispadanja a pričao si da ćemo za koju godinu u Evropu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 17:15

Pero ocita lekciju na Slonu.

Kaze kad pobjedjuju ne treba mu neko da mu kaze dobro je jer zna i sam vec mu treba neko kada izgube da ga digne i kaze biti ce bolje.
I jos da jednog dana hoda gradom i pije kafe sa ljudima koji nakon Drine dodju i kazu da si prodana dusa.

I poziva sve iskrene navijace u srijedu :)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 maj 2016, 17:21

slika

slika

Bilo je razgovora na pdf o tome kome prioada prihod od prodatih karata u finalu Kupa BiH.
U ,arhivi sam pronašao kartu za 1. finalnu utakmicu finala Kupa 2009, Sloboda -Slavija 2-0.Po karti se vidi da je štampana i prodata u organizaciji FK Sloboda.Na prednjoj strani nema nikakvih obilježja F/N Saveza a na pozadini su štampana imena i logotipi tadašnjih sponzora Slobode.Tih godina cijena karte za PL je bila 5 km a ovdje se vidi da je cijena 10km ili duplo više od cijene za utakmice PL.
I po sjećanju znam da je F/N Savez BIH bio okvirni organizator ali Slobodine pare nije dirao.
Savez je naplatio tv -prava od BH TV, zatim duž aut linije suprotno od mjesta kamere te duž obje korner linije iza golova postavio reklame svojih sponzora.Tokom prenosa na tv , u dnu tv ekrana je permanentno išla traka sa imenima sponzora F/N Saveza BiH.Ozvučenje je ugovorio Savez sa g. Nikolom Bilićem a sam Bilić je bio i oficijelni spiker na Utakmici. Bilićeva je obaveza bila da emituje himnu Bosne i Hercegovine a Slobodina da uz zvuke himne podiže državnu zastavu na jarbol.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 maj 2016, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 17:22

Aerials je napisao/la:
ispali jbg, prvi dio sezone odlično odigrali i onda je uslijedio onaj pad koji su svi najavljivali na pauzi i eto, šteta :cry:
Pa kako jbt :cry:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 maj 2016, 17:24

Tačno se nekad zapitam je l' moguće šta čitam; ovdje se priča o nekakvom rušenju Azmira od strane manje grupe uvrijeđenih "navijača", a onakva skupina kao što su Boysi (koji se ne mogu porediti ni s jednom grupom u našoj državi) godinama ne mogu ništa Mamiću u daleko zdravijoj i sređenijoj sredini od naše.

Predsjednik zna da su svi normalni navijači uz njega i da smo mu vječno zahvalni za sve što je uradio s klubom. Budućnost može biti samo svjetlija, tako da ne smijemo dozvoliti da ovaj incident zasjeni postignute rezultate i omete nas pred finale. Čeka nas još lijepih trenutaka. :bih:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 08 maj 2016, 17:24

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
Pa kako jbt :cry:
Ma šuti, bio podubok potok :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 maj 2016, 17:26

wobly92 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Moj post se odnosio zato sto se optuzuje grupa a niko nista nije reko ruzno...zasto etiketirate grupu???
Ne mogu se sjetiti svakog mogućeg posta, ali stvarno se ne sjećam da je neko grupu prozvao. Sve ovo se odnosi na onu većinu koja je prozivala Azmira i klub.

Vidim i Azmir čak ne potencira puno ovu priču, u razgovoru kratko i jasno i sinoć kada se izvinuo pravim navijačima, i danas, kao i svako drugo pitanje. Ne pravimo frku tamo gdje je nema.

Valja opet pjevat "Druga liga, druga liga smiju nam see sviiiiii", 'bem ti Azmire, doveo si nas do ispadanja a pričao si da ćemo za koju godinu u Evropu!
Ima druze,napada se...zato sam i napiso.Od ovih sto pogresno cuju sta se navija,pa do prozivanja da pojedinci imaju licnih intetesa.Najgore sto pisu a nemaju adekvatne informacije...to mi je krivo.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.