Eh bravo, daj nam njih da ih ugasimoNKMramor je napisao/la:Jeste udarili negativu, k'o da smo iz lige ispali.EL narode, opušteno. Već se isprobavaju neke kombinacije, radi se...
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Eh bravo, daj nam njih da ih ugasimoNKMramor je napisao/la:Jeste udarili negativu, k'o da smo iz lige ispali.EL narode, opušteno. Već se isprobavaju neke kombinacije, radi se...
![]()
![]()
Tad su svi trpali protiv njih jer su bili pred gasenjem, pa tako i ja budala, zato i ja hocu njih. Mene su doduse za 12KM oboriliAerials je napisao/la:joj oni prije nekoliko godina oboriše mog oca na kladionici za par hiljada, mogu oni![]()
Druze,ocigledno si pogresno shvatio moj post.Sta smo mi to uzeli u svoje ruke,ustvari jesmo,otisli u Travnik i dali puno podrsku 90 minuta.Time dokazali sta mislimo o utakmici sa Drinom.Da li se to skandiralo protiv igraca i uprave zadnjih godinu dana...zar nije grupa ta koja skandira ime Azmira i podzava.Ti znas da li se moze pricat sa grupom ili ne i koji je dogovor Azmira i grupe!tuzlak1987 je napisao/la:Djaba sve to kad pola tih momaka samo ceka neki pogresan potez da razapnu i Azmira i sve ostalo. S vama se nikad nije moglo pricati..emirzlaTu je napisao/la:Sta ba vi uvlacite grupu u ove stvari,kako vas nije sramota.Jeste igdje procitali da se grupa javno oglasila u vezi jucerasnjeg dogadjaja???
De malo razmisljajte kad sta pisete,kad je bilo 5 do 12 mislim da je 70-80 % ljudi bilo iz grupe...koliko jevas bilo ikad javno stalo iza Azmira i Slobode???Ovde ste 10 stranica pisali kako treba grupa da reaguje i organizuje kad su bile trzavice za Azmira.
Koliko vas je bilo na treningu pred Zelju da se da podrska igracima,svi ste pisali da dolazite...ne vidi vas ja tu noc...kisa pala pa vas omela da dodjete!
Poslije Drine,koliko vas je sjelo u auta ili bus grupe i otislo dat podrsku klubu,slabo sam vas i tad vidio(cast izuzetcima,ne mislim na grupu).
Malo vise respekta za Fukare i momke...ovde samo pisete bez imalo razmisljanja.Nista niste bolji od facebooka,jer vidim da i vi pljujete i napadate a nigdje niste procitali javno stav grupe,ako pojedinci pljuju a znate da su pripadnici grupe,ne znaci da je to stav grupe...
Kada se vec sve te stvari rade radite radi sebe. Ako si otisao na proteste, ako si isao u Travnik i td ne znaci da imas pravo uzimati u ruke neke vece ovlasti. Zna se gdje je kome mjesto i za sta je ko zaduzen.. Ako ces otici da bi kasnije mogao pricati ja sam ovo ja sam ono onda nemoj ni dolaziti bgt nigdje!
Momci iz UG su puno vise dali zadnju godinu i truda i novca pa sam opet uvjeren da svi oni shvataju zasto je ovo uradjeno i sa njima mozes stati i popricati o tome.
Dok sa vama nema sanse, samo nazor nesto.
Svuda u svijetu igraci nisu duzni da odgovaraju navijacima nakon utakmice. Samo kod nas u Bosni i Srbiji pozivi pred tribinu. Neka su otisli u svlacionicu nakon svega i svih prica. Vrijeme je bilo da se radi bolje buducnosti stane u kraj buckurisu koji se kod nas pravi na tribinama (i zapad i sjever) nakon jednog poraza bezveznog..
Znaci fino shvatite sto je to uradjeno i idemo dalje. Bio sam na vise utakmica domacih od tih sto prozivanju tj svim. Bio sam i na 5 do 12. Davao sam i donacije. Ne treba mi karta od 4 KM vec mi je zadovoljstvo dati 10 ili uzeti sezonsku radi kluba i guranja ideje. Bio sam i na Drini. Pa opet pozdravljam ovaj potez Azmira, neka je svaka cast. Mora se stati u kraj jednom.
Ma Melika mi je sinoc zamalo ogadila sport.pinoglavi je napisao/la:Na čemu je ona voditeljica
" Tuzlanska Sloboda i Sarajevo je završena..."Beduin je napisao/la:Ma Melika mi je sinoc zamalo ogadila sport.pinoglavi je napisao/la:Na čemu je ona voditeljica![]()
Jaranica je moja, studirali zajedno, naucili su izbiflati vec pripremljen tekst. Ovo je nesto novo i za nju, javljanje uzivo sa fudbalske utakmice i to pogubila se ko Hadzira u zitu, ni ime kluba ne moze izgovoriti kako treba jbt. Ono jucer je bilo totalno neprofesionalno, vise u maniru Nadrealista, ali novi su u tome i naucice. Mada opet ne treba Meliki da se bakce oko fudbala, daj nekome drugom ba.
Aa to ona kraljica sa Slona. Jojj brate, ogadila mi fudbal.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:" Tuzlanska Sloboda i Sarajevo je završena..."Beduin je napisao/la:Ma Melika mi je sinoc zamalo ogadila sport.pinoglavi je napisao/la:Na čemu je ona voditeljica![]()
Jaranica je moja, studirali zajedno, naucili su izbiflati vec pripremljen tekst. Ovo je nesto novo i za nju, javljanje uzivo sa fudbalske utakmice i to pogubila se ko Hadzira u zitu, ni ime kluba ne moze izgovoriti kako treba jbt. Ono jucer je bilo totalno neprofesionalno, vise u maniru Nadrealista, ali novi su u tome i naucice. Mada opet ne treba Meliki da se bakce oko fudbala, daj nekome drugom ba.
" Slobodila je vod, ovaj Sloboda je vodila..."
" Evo kazi mi kako je zavrsen danasnji mec, da li je zavrsen..."
![]()
![]()
![]()
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
ispali jbg, prvi dio sezone odlično odigrali i onda je uslijedio onaj pad koji su svi najavljivali na pauzi i eto, štetaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
Sto brate,ima nesto zanimljivoNYKnicks Fan je napisao/la:gledajte slon
Ne mogu se sjetiti svakog mogućeg posta, ali stvarno se ne sjećam da je neko grupu prozvao. Sve ovo se odnosi na onu većinu koja je prozivala Azmira i klub.emirzlaTu je napisao/la: Moj post se odnosio zato sto se optuzuje grupa a niko nista nije reko ruzno...zasto etiketirate grupu???
Pa kako jbtAerials je napisao/la:ispali jbg, prvi dio sezone odlično odigrali i onda je uslijedio onaj pad koji su svi najavljivali na pauzi i eto, štetaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
Ma šuti, bio podubok potokSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa kako jbtAerials je napisao/la:ispali jbg, prvi dio sezone odlično odigrali i onda je uslijedio onaj pad koji su svi najavljivali na pauzi i eto, štetaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel' mi neko samo pomoc, nisam bas u toku. Jesmol' mi vicesampioni drzave ili smo ispali, nikako da odgonetnem?
Ima druze,napada se...zato sam i napiso.Od ovih sto pogresno cuju sta se navija,pa do prozivanja da pojedinci imaju licnih intetesa.Najgore sto pisu a nemaju adekvatne informacije...to mi je krivo.wobly92 je napisao/la:Ne mogu se sjetiti svakog mogućeg posta, ali stvarno se ne sjećam da je neko grupu prozvao. Sve ovo se odnosi na onu većinu koja je prozivala Azmira i klub.emirzlaTu je napisao/la: Moj post se odnosio zato sto se optuzuje grupa a niko nista nije reko ruzno...zasto etiketirate grupu???
Vidim i Azmir čak ne potencira puno ovu priču, u razgovoru kratko i jasno i sinoć kada se izvinuo pravim navijačima, i danas, kao i svako drugo pitanje. Ne pravimo frku tamo gdje je nema.
Valja opet pjevat "Druga liga, druga liga smiju nam see sviiiiii", 'bem ti Azmire, doveo si nas do ispadanja a pričao si da ćemo za koju godinu u Evropu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.