FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

insider
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la insider » 17 jun 2010, 14:02

Savić igra na poziciji koju je ove sezone igrao Milan Čulum. Savić ima dobar pregled igre, dobar udarac, a osim toga riješio je nekoliko utakmica u Zvijezdi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 jun 2010, 14:25

ovaj Teo cini se dobar igrac. A da vas pitam u koliko je sutra trening posto namjeravam doci? : D
G A Z I
Željo sve do pobjede

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jun 2010, 14:29

Po nekim u 17 po drugim u 18 pa eto mozda je bolje ranije!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 jun 2010, 14:31

pile87 je napisao/la:Po nekim u 17 po drugim u 18 pa eto mozda je bolje ranije!!!
hvala na info, ma nije meni daleko Dolina tako da cu doc i u 5 i u 6 :mrgreen:
G A Z I
Željo sve do pobjede

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 jun 2010, 15:00

jel presao onaj Nikolic cini mi se da se tako zove, nekadasnji igrac Slobode, pa se sad dvoumio izmedju Želje i Slobode, kazu da je pravo dobar ???
Razumijes ti mene burazere moj :)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 17 jun 2010, 15:02

slika
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 17 jun 2010, 15:37

Luca.Toni je napisao/la:jel presao onaj Nikolic cini mi se da se tako zove, nekadasnji igrac Slobode, pa se sad dvoumio izmedju Želje i Slobode, kazu da je pravo dobar ???
zna li iko sta je sa onim momkom sto je potpisao i za nas i za slobodu u proslom prelaznom roku? jel se ono zvao muhamed mujic?

mislim da su spominjali da ce u slobodu na posudbu pa da ce kod nas doci na kraju sezone? znam da se govorilo da je to jedan od najboljih mladih igraca u bih...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jun 2010, 15:39

Strauss je napisao/la:Ma kakva Zvezda, ko da oni nikad nisu pogrešno procijenili nekog igrača. Ima ih bruku...
Čini mi se da ih i onaj Parker iz J.Afrike nije zadovoljio il tako nešta...
Šta igra ovaj Ibrahim???

Kao što sam i očekivao Amar će opet nafatati nekoliko veoma dobrih igrača za našu ligu. Jedino što mi se ne sviđa jesu ovi potpisi na 1+1
Some ti je napadac.Vise kao igrac sesnaesterca nego npr kao Rooney da se vraca nazad po loptu.Mislim zna se i on vrateti ali nema koristi od toga jer nema neku zavidnu tehniku da bi mogao povezati napad.Ja sam ga prateo dok je igrao za Bezaniju i kasnije za Zvezdu.u Bezaniji je beo veoma dobar gde je dosao sa pozajmice iz Lokerena.Oko 10 tekmi 5 golova.I tada sam ga zeleo da vidim kod nas kao niko.I zelja mi se ispunila,no tada pod naletom nase retardirane uprave nije se naigrao kao ni kasnije gde god da je igrao.Kod nas je odigrao negde oko 20-ak tekmi i dao 4-5 golova.Posle je otisao u Dender gde kako sam cuo nije odigrao niti minute kod njih.Ne znam kakva ce kod vas biti situacija sa napadacima da li ce ostati Lazo i Mesanovic ali mozda bi Some i mogao pomoci Zelji(ono malopre sam se saleo sa vama kada sam rekao da je bolje za vas da je provala jer se eto u poslednje tri sezone nije iskazao).On je jos uvek veoma mlad igrac(88.godiste),samo je pitanje za koliko ce ga Dender pusteti.Mislim da smo ga mi plateli nekih 50000 eura kada je dolazeo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 17 jun 2010, 15:43

Devil je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Ma kakva Zvezda, ko da oni nikad nisu pogrešno procijenili nekog igrača. Ima ih bruku...
Čini mi se da ih i onaj Parker iz J.Afrike nije zadovoljio il tako nešta...
Šta igra ovaj Ibrahim???

Kao što sam i očekivao Amar će opet nafatati nekoliko veoma dobrih igrača za našu ligu. Jedino što mi se ne sviđa jesu ovi potpisi na 1+1
Some ti je napadac.Vise kao igrac sesnaesterca nego npr kao Rooney da se vraca nazad po loptu.Mislim zna se i on vrateti ali nema koristi od toga jer nema neku zavidnu tehniku da bi mogao povezati napad.Ja sam ga prateo dok je igrao za Bezaniju i kasnije za Zvezdu.u Bezaniji je beo veoma dobar gde je dosao sa pozajmice iz Lokerena.Oko 10 tekmi 5 golova.I tada sam ga zeleo da vidim kod nas kao niko.I zelja mi se ispunila,no tada pod naletom nase retardirane uprave nije se naigrao kao ni kasnije gde god da je igrao.Kod nas je odigrao negde oko 20-ak tekmi i dao 4-5 golova.Posle je otisao u Dender gde kako sam cuo nije odigrao niti minute kod njih.Ne znam kakva ce kod vas biti situacija sa napadacima da li ce ostati Lazo i Mesanovic ali mozda bi Some i mogao pomoci Zelji(ono malopre sam se saleo sa vama kada sam rekao da je bolje za vas da je provala jer se eto u poslednje tri sezone nije iskazao).On je jos uvek veoma mlad igrac(88.godiste),samo je pitanje za koliko ce ga Dender pusteti.Mislim da smo ga mi plateli nekih 50000 eura kada je dolazeo.
Hvala!
Po onim sto si rekao dobar je on iako nam dodje mislim da ce nam valjati.
AMAR OSIM!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jun 2010, 15:57

Devil je napisao/la: Some ti je napadac.Vise kao igrac sesnaesterca nego npr kao Rooney da se vraca nazad po loptu.Mislim zna se i on vrateti ali nema koristi od toga jer nema neku zavidnu tehniku da bi mogao povezati napad.Ja sam ga prateo dok je igrao za Bezaniju i kasnije za Zvezdu.u Bezaniji je beo veoma dobar gde je dosao sa pozajmice iz Lokerena.Oko 10 tekmi 5 golova.I tada sam ga zeleo da vidim kod nas kao niko.I zelja mi se ispunila,no tada pod naletom nase retardirane uprave nije se naigrao kao ni kasnije gde god da je igrao.Kod nas je odigrao negde oko 20-ak tekmi i dao 4-5 golova.Posle je otisao u Dender gde kako sam cuo nije odigrao niti minute kod njih.Ne znam kakva ce kod vas biti situacija sa napadacima da li ce ostati Lazo i Mesanovic ali mozda bi Some i mogao pomoci Zelji(ono malopre sam se saleo sa vama kada sam rekao da je bolje za vas da je provala jer se eto u poslednje tri sezone nije iskazao).On je jos uvek veoma mlad igrac(88.godiste),samo je pitanje za koliko ce ga Dender pusteti.Mislim da smo ga mi plateli nekih 50000 eura kada je dolazeo.
Slobodan je igrac!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 jun 2010, 15:59

Pa da mu nadjemo kakvu djevojku?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 jun 2010, 16:02

Avanes je napisao/la:Pa da mu nadjemo kakvu djevojku?
nemoj se salit naljutice se :lol: :lol: :lol: :lol:
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jun 2010, 16:03

Avanes je napisao/la:Pa da mu nadjemo kakvu djevojku?
Ne znam haveru mozda mu se i frajeri svidjaju :D

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 17 jun 2010, 16:32

evo ovaj karoglan raskinuo ugovor,dobar bi bio on je prosle god vec obavljao razgovore volio bi da dodje extra je igrac :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 jun 2010, 16:41

ODGOĐENA SKUPŠTINA NSFBIH

Za subotu zakazana Skupština Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine odgođena je do daljenjeg.
Kako SportSport.ba saznaje Skupština Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, na kojoj se trebalo raspravljati o prijedlogu Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koji je stigao iz UEFA-e, neće biti održana u subotu kako je to bilo planirano.

Razlog prolongiranja Skupštine NSFBiH je što u Hercegovačko-Neretvanskom kantonu još uvijek nije održana Izborna skupština.

UEFA i FIFA poslali su prijedlog novog Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, prema kojem se, između ostalog, planira ukidanje tročlanog Predsjedništva, što je najveći kamen spoticanja unutar N/FSBiH. Ukoliko N/FSBiH ne ispoštuje prijedloge UEFA, vrlo je lako moguća suspenzija svih reprezentativnih selekcija i klubova iz naše zemlje u takmičenjima pod ingerencijom UEFA.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 jun 2010, 16:45

tm_ludak je napisao/la:evo ovaj karoglan raskinuo ugovor,dobar bi bio on je prosle god vec obavljao razgovore volio bi da dodje extra je igrac :D
Najbolje da sve kojima je istekao ugovor mi uzmemo pa zimus preprodamo,da ba ohladite malo ne mozemo sve pokupiti,mora nesto ostati i za olimpik
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 17 jun 2010, 16:49

Kad bi Karoglan dosao onda bi to bila ekstra stvar, mislim da je to plafon za nasu ligu, nemogu vise da cekam sutrasnji dan da vidim kakvih lica ima, treba zadrzati kostur i doveszti 4-5 igraca koji bi nas pojacali, Karoglan, Colic, Skaljic su sasvim realna imena za Zelju, ja bi licno rado vidio i Vukelju i Trivunovica, kad ovako covjek pogleda i mogla bi se napraviti dobra ekipa za slijedecu sezonu. zamislite Zelju u ovom sastavu.

--------sehic
Skaljic----Bogicevic---Mesic--Radovanovic
-
Beslija----Vukelja----Culum-----Visca
----------Karoglan------Mesanovic

mislim da sa ovom ekipom mozemo opet uzeti ligu i proci bar jedno kolo LP. Editovo sam jer sam se sjetio da je Colica nemoguce dovesti
Zadnja izmjena: Edo_Majka, dana/u 17 jun 2010, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tracy McGrady!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 jun 2010, 16:53

Čuj ovog padobranca, tri napadača u ekipi :lol:

De ba malo, uputite se pa komentarišete. N emorate pisati sve gluposti koje vam padnu na pamet :roll:

PS nije mi jasno odakle ti Vukelja kao opcija :lol:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 17 jun 2010, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jun 2010, 16:53

eki colic, eki vukelja, eki karoglan :mrgreen:

Nijedan nije povezan sa Zeljom osim na ovom pdf-u
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 17 jun 2010, 16:53

Edo_Majka je napisao/la:Kad bi Karoglan dosao onda bi to bila ekstra stvar, mislim da je to plafon za nasu ligu, nemogu vise da cekam sutrasnji dan da vidim kakvih lica ima, treba zadrzati kostur i doveszti 4-5 igraca koji bi nas pojacali, Karoglan, Colic, Skaljic su sasvim realna imena za Zelju, ja bi licno rado vidio i Vukelju i Trivunovica, kad ovako covjek pogleda i mogla bi se napraviti dobra ekipa za slijedecu sezonu. zamislite Zelju u ovom sastavu.

---------sehic
E.Colic----Bogicevic---Mesic--Radovanovic
-
Beslija----Vukelja----Culum-----Visca
----------Karoglan------Mesanovic

mislim da sa ovom ekipom mozemo opet uzeti ligu i proci bar jedno kolo LP.
Samo ga mozemo zamisljati.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer i 21 gost.