IDEMO IDEMO

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Oni su jedinstveni!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Probisvjet Kako ne vode navijaci ? Pogledaj plave sa Grbavice![]()
![]()
@Edin075 Ubaci jos jednu tu, nije samo 1 sarajevska kurwa nayebala
Pridruzujem se popisavanju u stau!!!SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.
Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)
Ovakvim kao sto je ovaj popisam se u usta!!!
Bravo Husarina mačko" Next year, UEFA Champions League "
Sta je pisao Zlaja ? Ne mogu da vidim.SaLL/ihovic je napisao/la:Sve donekle razumijem al šta bi sa prof. Z.Bbaš me iznenadio njegov status na fb
I juče dok čekamo da se igrači vrate par momaka na sjeveru ( nisu fukare) psuju Husiću sve živo pa su se u par navrata čak dotakli i Bratunca![]()
![]()
Baš zbog takvih ovakve stvari treba forsirat da se jednom zna neki red.I kao što neko napisa mene su pozdravili sa 4:0
Samo izjednaciti za sve navijace i kraj. Bio sam jedan od osnivaca navijaca Slobode, gostovanje placam sam sebi, idem svojim prevoznim sredstvom i onda treba neko da ima neke benificije u odnosu na nas starije. Jednaki uslovi za sve navijace.Skver je napisao/la:Poslije Drine sam napisao...ukinuti sve pogodnosti navijackoj skupini "Fukare", nek placaju kao i ostali ulaznice, kao sto je to bilo 90 i kusur godina, trebaju se sad neka nova pravila izmisljati...i moj pradjed, djed, otac i ja placamo kartu 97 godina.....sta sad trebamao i mi sa zapada traziti da nam igraci dodju ispod tribine i da nam onako umorni skacu i pozdravljaju......
Imaš pp da ne objavljujem ovako javnoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je pisao Zlaja ? Ne mogu da vidim.SaLL/ihovic je napisao/la:Sve donekle razumijem al šta bi sa prof. Z.Bbaš me iznenadio njegov status na fb
I juče dok čekamo da se igrači vrate par momaka na sjeveru ( nisu fukare) psuju Husiću sve živo pa su se u par navrata čak dotakli i Bratunca![]()
![]()
Baš zbog takvih ovakve stvari treba forsirat da se jednom zna neki red.I kao što neko napisa mene su pozdravili sa 4:0
de i meni bgtSaLL/ihovic je napisao/la:Imaš pp da ne objavljujem ovako javnoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je pisao Zlaja ? Ne mogu da vidim.SaLL/ihovic je napisao/la:Sve donekle razumijem al šta bi sa prof. Z.Bbaš me iznenadio njegov status na fb
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.