FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 13:22

@Probisvjet Kako ne vode navijaci ? Pogledaj plave sa Grbavice :lol: :lol:
@Edin075 Ubaci jos jednu tu, nije samo 1 sarajevska kurwa nayebala :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2016, 13:22

Edin075 je napisao/la:http://s32.postimg.org/jj7li5lxh/STARI_MOJ.jpg
IDEMO IDEMO :) :D :D :D :njanjanja:
Oj sunce ti jbm. :facepalm: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2016, 13:24

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Probisvjet Kako ne vode navijaci ? Pogledaj plave sa Grbavice :lol: :lol:
@Edin075 Ubaci jos jednu tu, nije samo 1 sarajevska kurwa nayebala :urnebes:
Oni su jedinstveni! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2016, 13:32

SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.

Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)

Ovakvim kao sto je ovaj popisam se u usta!!!
Pridruzujem se popisavanju u stau!!!

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 08 maj 2016, 13:32

Ma necu bit ce puno hahah,ne čuju se divovi nikako sinoc :hmmmmm: :hmmmmm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 maj 2016, 13:39

Idemooooooo :njanjanja: :njanjanja:

slika
:mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 13:42

K'O PLITAK POTOK!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 maj 2016, 13:44

Eno sad pocinju komentari ne zele na Trgu Slobode da se gleda revans :facepalm: kao nece niko otici u Bijeljinu :urnebes:

Pa ne prima njihov stadion 25000 hiljada da ode 10000 iz Tuzle :urnebes:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 maj 2016, 13:50

Čestitke braćo na još jednoj izdržanoj sezoni, kako koji put sve smo bolesniji za Slobodom.
Na kraju drugo mjesto, Liga Europe i nije tako loše, ali i više nego dobro s obzirom da smo u početku htjeli opstanak.

Čestitke predsjedniku Vugdaliću i upravi kluba, stručnom štabu sa Musemićem na čelu, igračima sa kapitenom Zajkom na čelu i naravno velikom Slobodašu i velikom bolesniku Azmiru Husiću :salut: :tokralju:

U srijedu da napunimo Tušanj, ujedno i mrežu kupusarima, kao što smo i samoprozvanim divovima jučer. Volio bih da Husref pošalje juniore u zapadni mostar i tako sačuva sve važne prvotimce.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 13:51

Jednostavno sam morao kopirati ovo ovdje da procitate. Pamtim vremena kad nas je bilo 200-500 na Tusnju. Ja bi dao bubreg, samo da nam se to vise ne dogodi. I onda dodju ovakvi i pametuju. Neka, neka. Svi ce se vratit u rupu cim u EL zaigramo.
Dosta vise i ovih sto brane Azmira samo radi novca, ma jebote i novac vise, novac ne kupuje nasu ljubav, sta on zna sta je ljubav prema klubu sta je Sloboda doso prije godinu dana misli da se moze sve kupit novcem e ne moze a pitanje je pravo i kolko je dao kad svako malo ucjenjuje i grad i gradnacelnika i uzima njihove pare ako imas pare tebi ne treba ti 50 do 100 hiljada i uz to pljuje po legendama klube, e nece moci tako AZMIR NIJE SLOBODA I NIKAD NECE BITI SLOBODE JE BILO I PRIJE NJEGA A BIT CE I CIM ODE TO JESTE KAD SKONTA DA NECE DOBITI STADION SLOBODA SMO MI !!!!!!!
I NA KRAJU NI BOG ME NE MOZE UBJEDIT DA OVA SLOBODA NIJE MOGLA DAT GO DRINI AHAHAHAHAHHA PRESMJESNO OVO NISU CISTA POSLA ZBOG TOGA I DOLAZI DO OVAKVIH REAKCIJA SRAMOTA IH JE IZACI PRED LJUDE KOJI GINU ZA NJIH; DAJU NOVAC ZDRAVLJE ZIVOT VRIJEME, DAJU SEBE ZA NASU SVETINJU !!!!
Azmir nije navijac Slobode od juce, Azmir je navijac Slobode od vremena kada se vecina ovih pametnjakovica po fejsu nije rodilo :facepalm:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 13:55

HAJMOOO PLAVII ALEEEE, HAJMOOO PLAVI ALEEE, HAJMOO PLAVIII ALEEE, K'O PLITAK POTOK PADATEEEEEE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 maj 2016, 13:57

Poslije Drine sam napisao...ukinuti sve pogodnosti navijackoj skupini "Fukare", nek placaju kao i ostali ulaznice, kao sto je to bilo 90 i kusur godina, trebaju se sad neka nova pravila izmisljati...i moj pradjed, djed, otac i ja placamo kartu 97 godina.....sta sad trebamao i mi sa zapada traziti da nam igraci dodju ispod tribine i da nam onako umorni skacu i pozdravljaju......
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 maj 2016, 13:58

" Next year, UEFA Champions League "
Bravo Husarina mačko :salut:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 maj 2016, 14:02

Sve donekle razumijem al šta bi sa prof. Z.B :shock: baš me iznenadio njegov status na fb
I juče dok čekamo da se igrači vrate par momaka na sjeveru ( nisu fukare) psuju Husiću sve živo pa su se u par navrata čak dotakli i Bratunca :oops: :facepalm:
Baš zbog takvih ovakve stvari treba forsirat da se jednom zna neki red.I kao što neko napisa mene su pozdravili sa 4:0
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 maj 2016, 14:04

Na Bilinom se dešavalo da Emir Spahic povede nakon utakmice reprezentativce u svlacionicu, a da se navijaci ne pozdrave. Zbog slicnih prica. Dakle, desavalo se. Nije prvi put. I tad se nije ovoliko prasine dizalo. I najgore sto to radi par ljudi, koji za sobom vode grupu. Ma mars, **** vas Džasmin
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 14:05

SaLL/ihovic je napisao/la:Sve donekle razumijem al šta bi sa prof. Z.B :shock: baš me iznenadio njegov status na fb
I juče dok čekamo da se igrači vrate par momaka na sjeveru ( nisu fukare) psuju Husiću sve živo pa su se u par navrata čak dotakli i Bratunca :oops: :facepalm:
Baš zbog takvih ovakve stvari treba forsirat da se jednom zna neki red.I kao što neko napisa mene su pozdravili sa 4:0
Sta je pisao Zlaja ? Ne mogu da vidim.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2016, 14:06

Skver je napisao/la:Poslije Drine sam napisao...ukinuti sve pogodnosti navijackoj skupini "Fukare", nek placaju kao i ostali ulaznice, kao sto je to bilo 90 i kusur godina, trebaju se sad neka nova pravila izmisljati...i moj pradjed, djed, otac i ja placamo kartu 97 godina.....sta sad trebamao i mi sa zapada traziti da nam igraci dodju ispod tribine i da nam onako umorni skacu i pozdravljaju......
Samo izjednaciti za sve navijace i kraj. Bio sam jedan od osnivaca navijaca Slobode, gostovanje placam sam sebi, idem svojim prevoznim sredstvom i onda treba neko da ima neke benificije u odnosu na nas starije. Jednaki uslovi za sve navijace. :salut:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 maj 2016, 14:16

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Sve donekle razumijem al šta bi sa prof. Z.B :shock: baš me iznenadio njegov status na fb
Imaš pp da ne objavljujem ovako javno
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 maj 2016, 14:18

SaLL/ihovic je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Imaš pp da ne objavljujem ovako javno
de i meni bgt :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.