FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 maj 2016, 10:59

Da ne odemo u Europu nama bi se narednih 5 godina koeficijent za ovu sezonu bio 0... Znaš kad bi tako bio nosilac? Nikad. 3x bi teže prolazio...
Sabrine mi moje!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 maj 2016, 11:01

BosnianKingdom je napisao/la:Da ne odemo u Europu nama bi se narednih 5 godina koeficijent za ovu sezonu bio 0... Znaš kad bi tako bio nosilac? Nikad. 3x bi teže prolazio...
Hvala, napokon razlog da "navijam" za Evropu, nisam to znao.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 08 maj 2016, 11:05

Zatorit se protiv Olimpika bunker neki nabijat loptu izvuc 0 hahahahahahahhaha joj noDi noDi

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 maj 2016, 11:07

PitarBordo je napisao/la:
Je8em mu kolač, zar nije moglo biti čudo... Iako je sve mirisalo na poraz........

[youtube][/youtube]
Ja sam očekivao neki poraz od 2:1, al ovako bez ispaljenog metka, a fasovat četiri.... :damn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 08 maj 2016, 11:10

Za čuda su potrebna mu.da... Nesto sto nase izblajhane i natapirane curice nemaju. **** li im majku i frizurama i upravi i treneru koji to toleriše.
Sve im je.b.em ono retardirano svima.
Dini, Edisu, Kantardzicu, Hurticu koji prodajemjesta u akademiji, i svim ostalim koji su se uvalili u klub, Duljevicu **** prije svih ostalih igraca. Jedini covjek u klubu kojem ne je.b.em nista je Benko.
Ostalim svima **** sve. Lopovcime lopovske. Povraca mi se na sta su nas doveli. Fuj fuj fuj.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 08 maj 2016, 11:12

Kad cujem "spasit Olimpik"....poklonit im 3 boda slj. godine imash 6 sigurnih...... kosa mi se na glavi dize !!!!
Pa jesu li ljudi koji ovo izjavljuju normalni ....
Br 1 gubis koeficijent koji ce te unazadit 3 godine .....
Br 2 Mrzim taj yebeni Olimpik ljudi se naguze konama svaku tekmu smijem se zaklet da nikad X nije bio u medjusobnom omjeru ... a protiv nas zapnu jedva 1 gol damo ....ginu na terenu k'o da finale kupa igraju....
Sto se mene tice i oni i Borac nek idu gdje im je mjesto .... u drugu .... mrsh !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 maj 2016, 11:25

DBR1987 je napisao/la:Kad cujem "spasit Olimpik"....poklonit im 3 boda slj. godine imash 6 sigurnih...... kosa mi se na glavi dize !!!!
Pa jesu li ljudi koji ovo izjavljuju normalni ....
Br 1 gubis koeficijent koji ce te unazadit 3 godine .....
Br 2 Mrzim taj yebeni Olimpik ljudi se naguze konama svaku tekmu smijem se zaklet da nikad X nije bio u medjusobnom omjeru ... a protiv nas zapnu jedva 1 gol damo ....ginu na terenu k'o da finale kupa igraju....
Sto se mene tice i oni i Borac nek idu gdje im je mjesto .... u drugu .... mrsh !
Upravo tako. :clap:
SARAJEVO

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 maj 2016, 11:32

slika

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 maj 2016, 11:51

SiouxLukavac je napisao/la:slika
babin zavodnik

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 maj 2016, 11:55

bordo_Sarajevo je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Da ne odemo u Europu nama bi se narednih 5 godina koeficijent za ovu sezonu bio 0... Znaš kad bi tako bio nosilac? Nikad. 3x bi teže prolazio...
Zar ti treba razlog da navijaš za Evropu? Valjda navijaš za izlazak jer voliš klub međunarodne utakmice, atmosferu, a ne za pare i koeficijente :roll:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 maj 2016, 12:00

Lik je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:
Zar ti treba razlog da navijaš za Evropu? Valjda navijaš za izlazak jer voliš klub međunarodne utakmice, atmosferu, a ne za pare i koeficijente :roll:
Kakva atmosfera ?? Jbena Sloboda nas razvali, kakva atmosfera ?

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 08 maj 2016, 12:13

Ako si istinski navijač tebi je "atmosfera" i kad igraš protiv Olimpica isto kao protiv Atromitosa.
Sabrine mi moje!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 maj 2016, 12:18

@bordo_Sarajevo

Slododa je ove sezone mnogo bolja od nas i sad što su nas isprskali ne treba da izađemo na euro scenu ? :clap:
Evropa treba svake sezone da se igra, a ti navijaj da se igra samo kad je dobra lova i koeficijenti.

Pod atmosferu sam mislio ičekivanje žrijeba, zatim čekanje same utakmice, pa kad čekaš hevtu prije da "svane" taj dan, a ne na samu atmosferu na utakmici 90 minuta.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 maj 2016, 12:21

Jao, mojne mi toga, navijam za Sarajevo od kad bukvalno znam za sebe (kad mi je tetka(u podrumu) donjela bordo sal prije nekih 24 godina, danas napunio 30), i dan danas mi rezultat FKS'a odredi kako sedmica krene. Samo mi je opasno krivo, toliko potencijala imamo, to je to.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 maj 2016, 12:33

bordo_Sarajevo je napisao/la:Jao, mojne mi toga, navijam za Sarajevo od kad bukvalno znam za sebe (kad mi je tetka(u podrumu) donjela bordo sal prije nekih 24 godina, danas napunio 30), i dan danas mi rezultat FKS'a odredi kako sedmica krene. Samo mi je opasno krivo, toliko potencijala imamo, to je to.
Sretan rođendan, jbg krivina je svima, al nema nazad. Dobit Olipića, čekat kup i lagano u Evropu. Dogodine valjda bude bolje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2016, 12:36

Ima li ko da prati juniore i kadete danas? Koji je rezultat?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 13:05

Evander na kraju ispade upravu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 maj 2016, 13:12

Dulja opisan u jednoj slici.

slika

btw, ja Dulji nikad nista necu zamjeriti jer je jedini igrac koji ima muda da se ponudi, pokusa napraviti nesto pa u tome u pogrijesi. Jucer smo 90 minuta svaki napad probali preko lijeve strane, sredinu i desno krilo kao i da nemamo. **** ti tog igraca koji ce se sakriti i bjezati od lopte. Tako da, ovim sto vrijedjaju Dulju i nalaze mu zamjerke po pitanju igre. :guz:
Frizura je druga stvar...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 maj 2016, 13:17

Da li će se klub oglasiti povodom katastrofalne sezone?
Da li će se vodeći ljudi u klubu oglasiti povodom trenutne situacije?
Da li će nam dati neko objašnjenje za mnoge afere tokom sezone koje su nas pratile?
Da li će iz uprave neko izaći sa analizom dosadašnjeg dijela i mišljenja o trenutnoj situaciji?
Da li će neko preuzeti odgovornost ili priznati krivicu ili uopšte reći šta je razlog ove sramote?
Da li će Dino ili Kusturica izaći u javnost i reći šta nas čeka u budućnosti, možemo li se nadati boljem?
Da li će priče o grupnoj fazi i evropskom Sarajevu biti samo san?

Zašto sada šute?
Zašto ih sada nema?

Dino Selimović, koji je imao moju podršku, uvijek je izlazio u javnost i odgovarao na sva pitanja, demantovao bilo šta što nije istina, svakoga što je zanimalo on je odgovarao - izlazio je u susret svima. A sada? Sada samo osmijeh.

Zašto ga/ih sada nema?
Gdje su sada priče o grupnoj fazi i omalovažavanje drugih?

Završiš sezonu prvi, zaradiš skoro najviše u Evropu u odnosu na naše ostale predstavnike. Imaš jake sponzore, većinskog vlasnika koji je vratio sve dugove i odlokirao račune. Imaš prije početka sezone najjači i najširi igrački kadar, imaš pare od višemilionskog transfera, najvećeg u historiji PL ikad, imaš najbolje uslove za rad u odnosu na ostale. Imaš armiju navijača i najveću posjećenost u ligi, imaš najbolju podršku na strani itd.

Nasuprot sebe imaš konkurente.
*Željezničar, koji nikad nije startao prvenstvo sa lošijim igračkim kadrom i upravom. To se mogu složiti i navijači Željezničara. Prodali su najbolje igrače kako bi mogli funkcionisati.
*Zrinjskog, koji je na početku sezone malo uložio, odmah ispali iz evrope od autsajdera kako mi se čini, startaju sezonu sa lošom atmosferom zbog lošeg rezultata u Evropi, nisu uložili ma ni jednu dvadesetinu kao mi, pokupili za nas "istrošene" igrače lige i to je to.
*Široki, koji nije uopšte izlazio u Evropu, time su napravili sigurno višemilionsku štetu jer su nakon toliko godina propustili evropske utakmice.
*Slobodu, koja je do prije dvije godine igrala u drugoj ligi i bila pred gašenje, klub koji do prije mjesec-dva nije znao šta će, da li će se ugasiti ili spasiti.

I sada:
Imaš situaciju da ni protiv jedne ove ekipe nemaš bolji međusobni omjer.
Imaš situaciju da je i evropa upitna i da zavisimo od drugih.
Imaš situaciju da si ove sezone izgubio 8 utakmica.
Imaš situaciju da gubiš na Koševu 3:0 a na strani 4:0.
Imaš situaciju da nakon jučerašnje blamaže, vlastiti sportski direktor smije a ishod utakmice 4:0 u korist protivnika.

Da ne spominjem afere, punca, laži, smjene, suspenzije, beog. mafiju, menadžere i ostalo.

Pitam se, da li je moglo gore i da je neko svjesno težio tome da što više unazadi i osramoti ime, po meni uvijek, i uvijek će biti tako, najvećeg i najboljeg kluba u državi?!

Šutite i kradete, znate da vam je uskoro kraj, ali doće sve na naplatu!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 maj 2016, 13:17

svi su juce osuli paljbu po generalnom direktoru(da se razumijemo i ja smatram da treba da ide) al kad se malo bolje pogleda snimak, koji je trajao nekih 15-stak sekundi, neki lik( ja pretpostavljam iz tz) je nesto govorio dini, a ovaj se smijao. Ja predpostavljam da su to bile neke provokacije, psovanje majke, neko podyebavanje i sl. Najnormalnija reakcija je da se dino smijao, jer i ja bih tako uradio. Takodje kad se malo bolje pogleda to je bio cinican osmijeh, jer sta je trebao da se tuče po tribinama??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 13 gostiju.