kako ne vidis jebtSariel je napisao/la:Ne vidim druze klipove jebga
probaj ovako:
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kako ne vidis jebtSariel je napisao/la:Ne vidim druze klipove jebga
ma to sam i ja sinoc rekao, garant joj je prvi putpinoglavi je napisao/la:Na čemu je ona voditeljica
Može I Ahmetović na krilo.U Travniku i jučer je igrao malo i odmoran je .a opet dobro "čupa".Treba se potruditi i pobrojati sve njegove asistencije.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Saric i Veseli... Veliki hendikep, i zbog toga je srca sto prvu igramo kuci.Chinaglia je napisao/la:da nesreca bude jos veca, ne igra ni VeseliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kako li cemo mi bez Sarica u Kupu
igrat' ce Merzic i Mehidic
Piric
Efendic- Kostic, Mehmedagic- Ivetic
Stjepanovic, Merzic
Mehidic, Zeba, Ordagic
Krpic
hajmo skupa: sve pijano, drogirano ..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bas smo najludji, da nas nema trebalo bi nas izmislit'
Klub jedino bez novca ne može.To je sigurno.SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.
Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)
Ovakvim kao sto je ovaj popisam se u usta!!!
da je utakmica prodana izmišljamoChinaglia je napisao/la:hajmo skupa: sve pijano, drogirano ..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bas smo najludji, da nas nema trebalo bi nas izmislit'
pinoglavi je napisao/la:da je utakmica prodana izmišljamoChinaglia je napisao/la:hajmo skupa: sve pijano, drogirano ..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bas smo najludji, da nas nema trebalo bi nas izmislit'
odes i kao gospodin udjes na dio predvidjen za domace navijaceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nesto mi smrdi ovdje. Izgleda da necemo ni 300 ulaznica dobiti za utakmicu u Bijeljini![]()
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebe Kameleon, ne vadi![]()
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebe Kameleon, ne vadi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Normalno, nigdje na svijetu uspjesan klub ne vodi ulica niti navijaci. Osim ako Suljo ili Kareli kazu drugacije.staragarda je napisao/la:NIKO I NIKAD IZAD SLOBODE
meni je Kup izuzetno bitan...i Slobodi naravno