Ima slika na temi nasoj za ELmerak je napisao/la:Jesu li poznati termini Evropske lige kada pocinju kvalifikacije ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ima slika na temi nasoj za ELmerak je napisao/la:Jesu li poznati termini Evropske lige kada pocinju kvalifikacije ?
ObjasnioAdmirLav je napisao/la:Jučer im damo 4 komada i oni opet u srijedu navijaju za nas, neprocjenjivo :d hvala igračima, husrefu, stručnom štabu, azmiru i svim ostalima.
Želio bih samo još da se osvrnem na posjetu jučer ono je sramotno slaba posjeta čak i da se ne borimo za titulu prvaka u utakmici kada ti dolazi atraktivan protivnik. Ja iz Gradačca dodjem na utakmicu a neki iz tz je gledaju na tv i kod god se pravda da nema cenera laže jer će istu noć kod tome popiti 5cenera. A što se tiče fukara njima je potrebna hitna reorganizacija.
Gdje je tih 6000 protiv Drine?SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.
Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)
Ovakvim kao sto je ovaj popisam se u usta!!!
Jel' taj lik zdrav? Gdje je bilo tih 6K navijaca protiv DrineSARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.
Direktor Husić kaže da je jedna manja grupa pojedinaca pričala da je utakmica protiv Drine prodata i da je on zbog toga zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ne možeš ti g-dine Husiću, veliki “direktore”, zbog te grupe pojedinaca ignorisati 5 do 6 hiljada vjernih navijača Slobode koji su pola sata nakon utakmice čekali da se igrači vrate kako bi im navijači još jednom čestitali na pobjedi. Kakav si ti predsjednik kada ne smiješ na Tušnju hodati bez ličnog obezbjeđenja? Kakav si ti predsjednik kluba koji kaže “Ovo je moje”? Mogu samo da zaključim da si počeo da se ponašaš, odnosno počeo da oponašaš Mamića. A svi znamo šta se desilo i šta se dešava sa istim.
I na kraju, koliko god ti Husiću uložiš “svojih” para u Slobodu, znaj da ona NIKADA neće biti TVOJA. Sloboda će uvijek biti u vlasništvu svih građana Tuzle, ona že biti vlasništvo FUKARA i svih njenih vjernih navijača. Sloboda je iznad svakog POJEDINCA pa makar se on zvao Azmir Husić. (Admir Musić, Tuzla, maj 7, 2016 at 23:21)
i ja se to pitam...A nije medjusobno se tukli na tribini i sad su oni kao uvrijedjena mlada sto im igraci nisu dosli da im "oni" kao cestitaju na pobjedi...Mrs u rupe misevi gdje ste i bili...Azmir Husic jedan je od nasNYKnicks Fan je napisao/la:Gdje je tih 6000 protiv Drine?SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.
SARS je napisao/la:Musemić nema m…. da da kaže da je direktor Husić zabranio igračima da se pozdrave sa navijačima. Ja ne poznajem niti jedan klub koji je mogao egsistirati i opstati bez svojih navijača.
Druze bilo je skroz malo ljudi da su komentarisali da tekma nije prodana, a vecina njih su djeca od 15tak godina... Sve su to djuturumi komentarisali da smo prodali, ali ih je bilo dostapinoglavi je napisao/la:Čuj pojedinici...to nisu bili pojedinci protiv Drine nego velika većina navijača koji su optuživali da je prodana utakmica. Jel' neko stao u odbranu od navijača koji ne misle da je prodana? Na bilo koji način? Ja sam na fb vidio da ti komentari o prodaji pokupe najviše lajkova, dakle slaže se većina, i nisam nešto vidio da je neko objašnjavao kako nije prodana.
A neki mijenjaju mišljenje, malo da smo prodali, pa sad da nismo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.