Ko će ispasti iz lige 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Borac ispada .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Borac
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Vrlo moguce da ce Olimpic i Slavija premirati Radnik da pobjedi Borca, gdje bi "srpski sampion" sa porazom u Bn automatski preselio u nizi rang 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Borac - out. HA HA HA
Borac
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Moderator
- Kontakt:
Svi su dobrodosli u 2. ligu
mislim da ce do sad biti Prva liga FBiH najjaca sto se tice klubova koji ce igrati. Dok s druge strane imate "ljude u crnom" i bas me zanima tko ce se najbolje snaci u FBiH. 
Mogu reci slobodno da moje Bratstvo najbolje radi svoj posao, tacnije mislim na "Brku". Nama je dobro ovdje, a i njemu je u dzepu dobro...

Mogu reci slobodno da moje Bratstvo najbolje radi svoj posao, tacnije mislim na "Brku". Nama je dobro ovdje, a i njemu je u dzepu dobro...

- PitarBordo
- Kontakt:
Pitanje je kad ti dođu sad i Olimpic i Travnik i Velež i ova nova verzija Elektrobosne... A i Brki su sad izbori ako se ne varam, moglo bi Bratstvo čučnut za Gradinom.GracanicaAA je napisao/la:Svi su dobrodosli u 2. ligumislim da ce do sad biti Prva liga FBiH najjaca sto se tice klubova koji ce igrati. Dok s druge strane imate "ljude u crnom" i bas me zanima tko ce se najbolje snaci u FBiH.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Logicno da ce biti najjaca do sad i to ubjedljivo.GracanicaAA je napisao/la:Svi su dobrodosli u 2. ligumislim da ce do sad biti Prva liga FBiH najjaca sto se tice klubova koji ce igrati. Dok s druge strane imate "ljude u crnom" i bas me zanima tko ce se najbolje snaci u FBiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos Sloga ako udje bit ce ludilo.GracanicaAA je napisao/la:Svi su dobrodosli u 2. ligumislim da ce do sad biti Prva liga FBiH najjaca sto se tice klubova koji ce igrati. Dok s druge strane imate "ljude u crnom" i bas me zanima tko ce se najbolje snaci u FBiH.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Slavija, Olimpic, Travnik, Drina, Velez, Rudar. Na zalost ali ovi klubovi ce ispasti. Kazem na zalost jer Borac nije zasluzio da ostane u ligi, ali politika je to. Da je savez savezom istrazio bi utakmicu Radnika i Borca.
-
- Kontakt:
Tako je. Ovo je bruka ! U svim normalnim zemljama bi bilo istraga, ovaj radnik svima skino gace kome je trebalo u ovih zadnjih par kola. Sramota. To vise nije SPORT !!! nadam se da ce ih sloboda rastavit u proste faktore u finalu !budimo_realni je napisao/la:Slavija, Olimpic, Travnik, Drina, Velez, Rudar. Na zalost ali ovi klubovi ce ispasti. Kazem na zalost jer Borac nije zasluzio da ostane u ligi, ali politika je to. Da je savez savezom istrazio bi utakmicu Radnika i Borca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa cuvaju se za kup, sta vam je, smirite srasti malo... Znam ja da biste zeljeli da na Gradski padne atomska bomba, ali ne moze, dok ne kupite atomsku.bhfanatic14 je napisao/la:Tako je. Ovo je bruka ! U svim normalnim zemljama bi bilo istraga, ovaj radnik svima skino gace kome je trebalo u ovih zadnjih par kola. Sramota. To vise nije SPORT !!! nadam se da ce ih sloboda rastavit u proste faktore u finalu !budimo_realni je napisao/la:Slavija, Olimpic, Travnik, Drina, Velez, Rudar. Na zalost ali ovi klubovi ce ispasti. Kazem na zalost jer Borac nije zasluzio da ostane u ligi, ali politika je to. Da je savez savezom istrazio bi utakmicu Radnika i Borca.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Razumijem sarajlije, i jedne i druge i to sto imaju problem sa cinjenicom da je radnik odmarao kompletnu ekipu za kup. Je8eno je ako bijeljinci uzmu trofej, onda cetvrto mjesto ne vodi u evropu sto ce reci da... Zakljucite sami 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.