FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sasistika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sasistika » 08 maj 2016, 02:14

Zip je napisao/la:Ma pjegava budalaa.. Utegne se ko kakva qurva kad ide da se prostituise..
Budala upropasti karijeru, yebo mu onaj sve ko ga je uputio na ovaj nacin zivota...
Aj sto sebe zayeba, nije mi krivo kad je glup momak.. Al sto mi Sarajevo pati zbog njega, kapitenaa...
cuj kapiten, cuj izvodi sve prekide...

Jedan je Gojko Cimi Cimirot...
Ovo sve na kraju ispade ko tragedija iza velikog slavlja.. e onda na red stupaju pljačkaške aktivnosti,pa krahiranje.. scenarij ko u filmovima am'ričkim!! Samo ovdje će to malo teže ići,Fc Sarajevo nije fabrika,kako bi neki izgleda i htijeli,nego institucija naša :silent:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 08 maj 2016, 02:25

HeraklitMracni je napisao/la:koji je od ovih duljevic :lol: :lol:
slika
Ah, zna se biće koji je on?? Opet kažem,da Leona nije bilo bili bi u zoni?izvukli bi se ko prošlo kolo,možda? Gledajući trenutnu ekipu koja nikog nadigrati nemože,a i formu koja je nezavidna nikom hehe
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2016, 02:49

High je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Trazio po fb sad, je li to ova sa usnama kao da se leglo strsljenova okomilo na njih? Da li Rustem sprica botoks ili spermu? :hmmmmm:
Da si je vidio uživo, znao bi koliko ima dlaka po rukama i kolike su joj brčine. :mrgreen:
Koliko blizu si joj prisao kad si sve to upratio i zasto? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2016, 02:53

Sta je sa Husrefom ,do kada on ima ugovor sa Slobodom ?
Za njega bi jedino bio siguran da nece dovoditi menadzerske igrace.

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 03:01

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Trazio po fb sad, je li to ova sa usnama kao da se leglo strsljenova okomilo na njih? Da li Rustem sprica botoks ili spermu? :hmmmmm:
Da si je vidio uživo, znao bi koliko ima dlaka po rukama i kolike su joj brčine. :mrgreen:
Koliko blizu si joj prisao kad si sve to upratio i zasto? :kafa:
Bili skupa na koncertu. :mrgreen: Sve ostalo je historija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2016, 03:07

High je napisao/la: Bili skupa na koncertu. :mrgreen: Sve ostalo je historija.
Jesi je to vodio na Dadu Glisica da joj ubijes nadu u bolje sutra? :lol: Ova mala je mescini bila sa Arom Hodizcem prije Rustema, ganja mala potencijale. Ali najbolja trebica fudbalera je ipak nasa forumasica, tj. Denijeva forumasica/treba @bleki! Pozz Blekice!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 03:15

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la: Bili skupa na koncertu. :mrgreen: Sve ostalo je historija.
Jesi je to vodio na Dadu Glisica da joj ubijes nadu u bolje sutra? :lol: Ova mala je mescini bila sa Arom Hodizcem prije Rustema, ganja mala potencijale. Ali najbolja trebica fudbalera je ipak nasa forumasica, tj. Denijeva forumasica/treba @bleki! Pozz Blekice!
Glišonija ćemo mi slušati ako ne bude EL. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 maj 2016, 04:38

Dabogda ti glisic na svadbi pjevo amiin
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 maj 2016, 05:09

UPRAVA NAPOLJE MAME VAM SE NAYEBEMOOOOK
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 maj 2016, 07:24

DenchiNL je napisao/la: nemamo mi šta tražiti u Tuzli , osim ako nekim čudom skontamo da treba igrati bunker i na kontre.....
a to se neće desiti....tako da... kuknjava
ako te neko 3 puta u sezoni dobije na isti način do tebe je.....glup si...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 maj 2016, 07:27

Spasiti Olimpic ispadanja, i osigurati 6 boba iducu sezonu. Tih 6 boba bi nam znacilo puno vise nego igranje jednog kola u evropi s ovim invalidima. To bi bio neki promisljen potez, al kljuc naseg oporavka je da se rijesmo Dine, Edisa i Elvira!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 maj 2016, 08:59

''Ipak, Kobiljar svakako ne bi nastupio u 30. kolu BH Telecom Premijer lige BiH protiv Sarajeva, jer je u raskidu ugovora umetnuta klauzula da ne može igrati protiv Bordo tima, u protivnom morala bi se platiti odšteta.''
Je li ovo znači da ni Anđušić, a naravno i Hebibović ne mogu igrati protiv nas ?
SARAJEVO

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 maj 2016, 09:15

E ovako hladne glave opet **** Dinu I sve one koje ga podrzaju,covjek se smije nakon blamaze ejj covjek se smije ja kontam nemoguce.
E onda da prokmemtarisem nase vedete vi mozete ovde braniti Amera,Sefku I i ostale ali cinjenica je da su to smijesni igraci,jer nama je motor ekipe Rustemovic momak koji moze odigrati dobro,ali on moze biti motor u ekipama poput Radnik,Vitez to je taj nivo,e onda mozak nase ekipe je mali Radovac kojeg Sarajevo gura od njegove 16 godine,momku kojem je dat za nase uslove vrhunski ugovor I on je od tada katastrofalan ljudi pa on nezna dodati loptu vise,onda kada vam je napadac Amer Bekic momak koji je spreman do max ali on je jedini napadac koji kada prima loptu od njega se odbija po 10 metara momak kojeg treba probati na beku on napadac nemoguce,a joker sa klupe nam je alkos koji po terenu trci kao.muha bez glave,nas kapiten njemu je bitnije da repic zaveze nego da napokon nauci da zavrsnicu vec jednom.
I onda kad skontas da ti.je motor ekipe Dino
Mozak Samir
Napadac Amer
Joker sa klupe Alkos
Dodjes do najgore ekipe Sarajeva ikad
Ovi igraci da igraju za NK Vitez ja vam garantujem da bi tesko opstanak izborili.
Samo Sarajevo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 10:17

FK Sarajevo dom za nezbrinute fudbalere.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 08 maj 2016, 10:28

Uhhh, ne ponovilo se nikad...
Poraz za mene očekivan, visina rezultata nikako.

Sastav koji je igrao je trebao biti naš najbolji, pa stvarno smo na niske grane pali.
I u ovakvoj utakmici, penal, autogol, sve smo doživjeli.

Navijati za Slobodu u KUP-u, i nadati se da ćemo se psihološki vratiti do vikenda, ili bar da se igrači Želje neće.

Stvarno su ovo propusti za ne povjerovati u ovoj sezoni. Otišli nam prvotimci, a pojačanja koja smo doveli su za klupe. Očajno.

Još jedna opaska, vezana za Akademiju. Akademija radi odlično. To što neko smatra da je, ako akademci ne igraju u prvom timu, greška Akademije, samo neka pogledaju primjer Marka Mihojevića.
Taj dečko je dobijao minute samo kod Kodre i Hurtića. Znam ja da nije doveden u Akademiju, ali je pokazatelj koliko mlad igrač zavisi od trenera. Svi vidimo koliko je dobar, a nemamo garant da će sutra Nedim Hadžić, Veladžić, Sadiku i ostali dočekati kontinuitet igara za prvi tim, jer će sve ovisiti ko nam je na klupi.
Generalno, mislim da naredni trener MORA sarađivati sa Hurtićem, kao Šefom Akademije. Mora imati uvid u igre akademaca, jednostavno, mora im davati priliku. Sva sreća pa Marko ne krenu putem Anđušića.

Ništa, zbiti redove još ovu utakmicu i nadati se najboljem.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 maj 2016, 10:40

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja se potajno nadam nekom iznenađenju, ali sam spreman i na poraz, yebat ga. :kafa:
Otprilike tako...
Dijelimo isto misljenje..
Je8em mu kolač, zar nije moglo biti čudo... Iako je sve mirisalo na poraz........

[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 maj 2016, 10:43

Evropa ili ne, koja je razlika ?? Bolje se ne brukati
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 10:44

U parama je razlika. Ostat će taldžije kratki za 200 000 €
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 maj 2016, 10:47

bordo_Sarajevo je napisao/la:Evropa ili ne, koja je razlika ?? Bolje se ne brukati
Niko ti ne može garantovati ni da ćeš izboriti play-off ni da ćeš ispasti u 1. kolu. Mnogi su očekivali da ćemo poslije titule napraviti nešto u Evropi, pa smo ispali bez ispaljenog metka protiv Lecha. Ove godine kad niko ništa ne očekuje, možda se nešto i napravi...
Prije svega uzeti bod Olimpicu...
SARAJEVO

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 maj 2016, 10:48

Trebao sam spomenuti osim tih pisljivih kvota novaca, sta bi se promjenilo sa tih 200 k ? Igramo kao apsolutne *icke zadnjih kola, Estonski tim bi nas uzeo..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Kyle88, PapakIzSa i 17 gostiju.