Uhhh, ne ponovilo se nikad...
Poraz za mene očekivan, visina rezultata nikako.
Sastav koji je igrao je trebao biti naš najbolji, pa stvarno smo na niske grane pali.
I u ovakvoj utakmici, penal, autogol, sve smo doživjeli.
Navijati za Slobodu u KUP-u, i nadati se da ćemo se psihološki vratiti do vikenda, ili bar da se igrači Želje neće.
Stvarno su ovo propusti za ne povjerovati u ovoj sezoni. Otišli nam prvotimci, a pojačanja koja smo doveli su za klupe. Očajno.
Još jedna opaska, vezana za Akademiju. Akademija radi odlično. To što neko smatra da je, ako akademci ne igraju u prvom timu, greška Akademije, samo neka pogledaju primjer Marka Mihojevića.
Taj dečko je dobijao minute samo kod Kodre i Hurtića. Znam ja da nije doveden u Akademiju, ali je pokazatelj koliko mlad igrač zavisi od trenera. Svi vidimo koliko je dobar, a nemamo garant da će sutra Nedim Hadžić, Veladžić, Sadiku i ostali dočekati kontinuitet igara za prvi tim, jer će sve ovisiti ko nam je na klupi.
Generalno, mislim da naredni trener MORA sarađivati sa Hurtićem, kao Šefom Akademije. Mora imati uvid u igre akademaca, jednostavno, mora im davati priliku. Sva sreća pa Marko ne krenu putem Anđušića.
Ništa, zbiti redove još ovu utakmicu i nadati se najboljem.