FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. . .kakvo ba 6000 ljudi. . .slabo je ovo nešto . . .
-
- Kontakt:
Kontemplacija za laku noć. Laku noć. Srijeda je naš dan.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo snimak utakmice na BHT
4500-5000Tuzlak04 je napisao/la:. . .kakvo ba 6000 ljudi. . .slabo je ovo nešto . . .
-
- Kontakt:
Kako li cemo mi bez Sarica u Kupu 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
da nesreca bude jos veca, ne igra ni VeseliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kako li cemo mi bez Sarica u Kupu
igrat' ce Merzic i Mehidic
-
- Kontakt:
Saric i Veseli... Veliki hendikep, i zbog toga je srca sto prvu igramo kuci.Chinaglia je napisao/la:da nesreca bude jos veca, ne igra ni VeseliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kako li cemo mi bez Sarica u Kupu
igrat' ce Merzic i Mehidic
Piric
Efendic- Kostic, Mehmedagic- Ivetic
Stjepanovic, Merzic
Mehidic, Zeba, Ordagic
Krpic

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
i mehmedagic se povrijedio i on je upitan ... ako ne bude igrao ne zna se sta je vece zlo - govedarica ili salihovic 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledajte to sa pozitivnije strane, Haurdic nema pravo nastupa tako da necemo igrati sa igracem manje
Grupna faza, moze hvala 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
ma opet je bolji od govedarice...tuzlak1987 je napisao/la:Gledajte to sa pozitivnije strane, Haurdic nema pravo nastupa tako da necemo igrati sa igracem manje
Dobar je Sale protiv Želje bio. Doktorski je odigraoboomerang5 je napisao/la:i mehmedagic se povrijedio i on je upitan ... ako ne bude igrao ne zna se sta je vece zlo - govedarica ili salihovic

Tek se sada vidi koliko je pretanka klupa.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
doduse ima opcija da igra i sa Ahmetom i Krpicem, mada mi vise ima smisla poceti sa 1 pa potrebi ubaciti 2.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igrati ce ba svi, ko je povrijedjen stisnuti ce zube. Jedan sa klupe ce uletiti u prvu postavu i tjt..
Što Efe počisti Duljevića. 

-
- Kontakt:
Nisi ti normalanDoeTz je napisao/la:Grupna faza, moze hvala

druze, Sale nije zlo, on ce dobro odigrat' jer igra u jednom nazovi savrsenom sistemu, vidjeli smo to protiv Zeljescara, a i jucer kada je usao u igru, prema tome, vecina igraca manjeg kvaliteta kada udje u jedan savrseni sistem, odigra dobro, a problem nastaje kada sistem nije dobar i onda limiti takvih igraca dodju do izrazajaboomerang5 je napisao/la:i mehmedagic se povrijedio i on je upitan ... ako ne bude igrao ne zna se sta je vece zlo - govedarica ili salihovic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako bi Duljevic u Husrefovom ovom sistemu ubijao. A npr tamo kada igra sa Rustemovicem i Radovcem logicno izgine..
Slažem se, pa Škahić ili Merzić daju 150% svojih mogućnosti kada igraju, jednostavno ulete u sistem gdje zbog ostalih igrača igraju još bolje. Nisu oni uopšte loši igrači, ali izgledaju baš vrhunski kada igraju. Mislim da je to svako dosada primjetio. Sarića ne bi navodio jer je on kao pojedinac strašno popravio svoju igru za razliku od prošle sezone kada nam je vjerovatno svima bio prvi da dobije nogu.Chinaglia je napisao/la:druze, Sale nije zlo, on ce dobro odigrat' jer igra u jednom nazovi savrsenom sistemu, vidjeli smo to protiv Zeljescara, a i jucer kada je usao u igru, prema tome, vecina igraca manjeg kvaliteta kada udje u jedan savrseni sistem, odigra dobro, a problem nastaje kada sistem nije dobar i onda limiti takvih igraca dodju do izrazajaboomerang5 je napisao/la:i mehmedagic se povrijedio i on je upitan ... ako ne bude igrao ne zna se sta je vece zlo - govedarica ili salihovic
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ma nek smo mi opstanak osigurali, yebo ostalo
Ni pomoću trikova on nije bolji od Govedarice.boomerang5 je napisao/la:ma opet je bolji od govedarice...tuzlak1987 je napisao/la:Gledajte to sa pozitivnije strane, Haurdic nema pravo nastupa tako da necemo igrati sa igracem manje
Izvesti isti sastav samo Mehidića desno umjesto Sarića i to je to. Ukoliko Mehmedagić ne mogne igrati onda ili Salihović ili Pero na stopera a Lakičević lijevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.