FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 13:21

Mislio sam predložiti da ga svi mi koji navijamo za Srbiju stavimo dok ne popušimo na SP,pa da kasnije vraćamo stare Borčeve avatare,ali sad je to možda i glupo jer smo popušili prvu utakmicu,a koliko vidim Pantelić će igrati i drugu,čime se nastup Srbije na SP faktički završava, tako da ću ga vjerovatno i ja skinuti već u petak,nažalost :cry: :cry:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jun 2010, 13:27

Schlager je napisao/la:Mislio sam predložiti da ga svi mi koji navijamo za Srbiju stavimo dok ne popušimo na SP,pa da kasnije vraćamo stare Borčeve avatare,ali sad je to možda i glupo jer smo popušili prvu utakmicu,a koliko vidim Pantelić će igrati i drugu,čime se nastup Srbije na SP faktički završava, tako da ću ga vjerovatno i ja skinuti već u petak,nažalost :cry: :cry:
Sjecas se uzvrata Kupa,kada sam jedini bio optimista,i desilo se cudo.Mozda i sad bude tako! :mrgreen:
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 13:34

Tad sam i ja bio siguran da prolazimo,ali sad,ako bude igrao Pantelić,sigurno gubimo,a ako ne bude i ja sam optimista!

Inače,bio sam jutros malo na stadionu i radi se stvarno,mislim da neće biti problema za dozvolu da igramo na Gradskom,čak sam i odlazak na more planirao tako da se vratim prije 15 jula!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jun 2010, 13:37

Schlager je napisao/la:Tad sam i ja bio siguran da prolazimo,ali sad,ako bude igrao Pantelić,sigurno gubimo,a ako ne bude i ja sam optimista!

Inače,bio sam jutros malo na stadionu i radi se stvarno,mislim da neće biti problema za dozvolu da igramo na Gradskom,čak sam i odlazak na more planirao tako da se vratim prije 15 jula!
Ma i ja sam siguran da ce se zavrsiti sve na vrijeme,pa nisu ludi da pocinju radove,ako nece biti odradjeni do kvalifikacija.

Ne znam da li su neki zaboravili ili sta vec,ali izvlacenje parova je za 5 dana! ;) Ko bi rekao...Ime Borac ce biti zajedno sa imenima Olimpijakos,Besiktas,Austrija Bec... :shock: :mrgreen:
Treci put castimo

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jun 2010, 13:39

Dao Bog pa vam se završe svi radovi na stadionu, da igrate Europu kako to dostoji, nadam se da ćete imati sreće u ždrijebu, a i mi da će nam se posrećit
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 13:41

Hvala na željama,a što se vas tiče,mislim da za vas žrijeb još uvijek nije,već tek negdje za mjesec dana...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 13:45

Izvinjavam se,mislio sam da navijaš za Man Utd,sad sam vidio po nekim postovima da vjerovatno navijaš za Široki,izvini još jednom,nije bilo namjerno.Srećno i vama.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jun 2010, 13:46

Schlager je napisao/la:Izvinjavam se,mislio sam da navijaš za Man Utd,sad sam vidio po nekim postovima da vjerovatno navijaš za Široki,izvini još jednom,nije bilo namjerno.Srećno i vama.
Da nije tebi ova vrucina u glavu udarila? :mrgreen: Hehehe popij Jelen hladan! ;)
Treci put castimo

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jun 2010, 13:47

Schlager je napisao/la:Hvala na željama,a što se vas tiče,mislim da za vas žrijeb još uvijek nije,već tek negdje za mjesec dana...
Koji nas, i nama je ždrijeb. Ja sam iz Širokog. Evo vam sve informacije o Europskoj ligi : http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League

Zanimljivo će biti u 3.pretkolu gdje su Liverpool, Juventus, Stuttgart, Montpellier, AZ, Sporting, Galatasaray...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 13:52

He,he objasnio sam gore gdje je bio zajeb...još sam tad htjeo napisati,misleći da navija za ManUtd,da vi imate takvu ekipu kojoj nije uopšte bitno koje će evropske ekipe izvući jer će sigurno zgaziti sve i doći bar do polufinala :D ...da sam to napisao,mogu misliti da bi čovjek pomislio da sam pukao :D

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 16 jun 2010, 18:18

Stevanović ostaje u Borcu

Čelni ljudi Fudbalskog kluba Borac uoči početka priprema za novu sezonu bacili su se na posao kreiranja tima za evropske ispite i kao glavni zadatak izdvaja se zadržavanje Miroslava Stevanovića u crveno-plavom dresu.

Stevanović je u Borac došao iz Vojvodine kao pozajmljen igrač i za kratko vrijeme je zadobio simpatije navijača. Njegove partije zadovoljile su i Upravu, koja je sada u fazi pregovora sa čelnicima novosadskog kluba o ponovnom angažovanju mladog reprezentativca BiH, koji bi dres Borca nosio opet kao pozajmljen igrač.

Ako on ostane, vjerovatno ce se odustati od dovodjenja Muminovica iz Sarajeva jer ako se ne varam igraju na istoj poziciji.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jun 2010, 19:57

Ne znam za vas,ali ja licno mislim da se ne bi trebalo odustajati od Muminovica i pored ostanka Cupe.Prva stvar sto mislim da je Muminovic dosta kvalitetniji,iskusniji i kompletniji igrac,a druga stvar sto mi se ne svidjaju ove pozajmice,zar nije bolje da imamo igraca za kojeg kasnije mozemo uzeti pare,a ne ovako samo ga mi kalimo i vracamo ga nazad... :roll:
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 21:35

Muminović prva lasta
Autor: Slobodan Babić
srijeda, 16 jun 2010 18:56

Radan Muminović, sad već bivši napadač Sutjeske iz Foče, u narednij sezoni nosiće dres Proletera. To je epilog razgovora između pomenutog fudbalera i rukovodstva prvoligaša Republike Srpske iz Teslića. Na ovaj način uprava kluba polako, ali sigurno, sklapa mozaik tima za naredni takmičarski ciklus, u kojem želi da osvoji titulu i da se ekipa plasira na premijerligašku pozornicu BiH.

- Sve smo se dogovorili s Radanom Muminovićem i on će biti veliko pojačanje za naš tim. Ono što smo ranije najavljivali, sada još jednom želimo da potvrdimo, a to je da nas u narednom takmičarskom ciklusu zanima borba za šampionski tron, što bi nam omogućilo ulazak u Premijer ligu. Vjerujem da ćemo sastaviti dobar tim, koji će izboriti naše zacrtane planove - istakao je Goran Dolić, sportski direktor Proletera.

On kaže da je produžena saradnja sa golmanom Predragom Kuvekalovićem i štoperom Bojanom Ušumovićem.

- S njima smo bili zadovoljni u prošlom periodu. Stoga smo željeli da ih i dalje zadržimo u svojoj sredini, u čemu smo i uspjeli. Od Kuvekalovića i Ušumovića očekujemo da će i u narednoj takmičarskoj sezoni biti na odgovarajućem nivou, s obzirom na naše planove - dodao je Dolić.

Goran Đekanović, potpredsjednik prvoligaša Republike Srpske, naglašava da će biti još pojačanja.

- Vodimo intenzivne pregovore s nekolicinom potencijalnih igračkih pojačanja. Za sada ne možemo govoriti o njihovim imenima, odnosno sve do trenutka dok s njima ne postignemo konačan sporazum o saradnji. Nema sumnje da ćemo novu prvenstvenu sezonu dočekati u mnogo jačem sastavu u odnosu na prošli šampionat, te da ćemo imati ekipu koja će moći da izbori premijerligaški status - kategoričan je Đekanovi

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2010, 21:37

Jesam li vas trznuo? :D :D

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 16 jun 2010, 21:50

zna li neko kako su danas igrali kadeti?

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jun 2010, 21:54

0-0
sloboda prvak ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jun 2010, 22:56

Schlager je napisao/la:Jesam li vas trznuo? :D :D
haha mene jesi..kontam u sebi hebem im mater opet im puna usta nekih pojacanja a dolaze seljaci neki :D
TREĆI PUT ČASTIMO

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 17 jun 2010, 10:29

Majkic otisao u Rusiju
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 17 jun 2010, 12:23

Sta je sa vama ? Hocete se dic i vi protiv saveza ? Posto je 40% da idemo u evropu, a 100% da necemo ni mi ni i vi nit ostali :|

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 jun 2010, 15:44

evo ja iskreno da vam kazem ness ,a to mislim i za ove ozbiljnije forumase i na zeljinoj temi i na vasoj i na ostalim , nisu debili oni sto provociraju , vec smo debili mi "normalni" clanovi ovoga foruma koji se upecamo na te provokacije , imas opciju prijavi post i provokatora vise nema , a ni njegovg posta , ovako provokatori budu banovani ali povedu sa sobom i normalne clanove koji su odgovorili na tu provokaciju

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.