FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 maj 2016, 00:04

ja i besic smo za njega i kazemo dodji najdrazi :D
slika

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 maj 2016, 00:10

HeraklitMracni je napisao/la:ja i besic smo za njega i kazemo dodji najdrazi :D
slika
evo i ja sam za
Sarajevo ljubavi moja!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 maj 2016, 00:13

Ma samo SLAVKO PETROVIC zasluzuje sansu u svakom smislu :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 maj 2016, 00:15

Segrta ni slucajno da vodi seniore. Pa covjek je sa Zvijezdom prokockao PL, iako je imao finu bodovnu zalihu pred pocetak proljeca. Ne kazem da je los, al frajer zivi u nekom idealu, nije on za ove nase lige. Mozda za akademije da ali za seniore ni slucajno. Ja sam cuo da je petrovic vec zavrsen, mada mi je pao poslije danasnje utakmice sa Borcem. Ja ne znam koga bi vise za trenera, mozda opet pokusati sa Draganom Jovicem :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 00:15

RedEvil je napisao/la:Ma samo SLAVKO PETROVIC zasluzuje sansu u svakom smislu :salut: :thumbup:
:salut:

Šegrt može al u akademiju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 00:18

Rahma je napisao/la:Citam komentare na forumu i pitam se: Pa jesmo li mi to ispali iz lige jebote?
Ko smo mi to da svake sezone osvajamo titulu i kup? Kolika se panika uvukla ovdje, nevjerovatno.
Iako sam bio misljenja da se prevelika buka digla oko Dine na pocetku, ipak sam promjenio misljenje i mislim da bi mu bolje bilo da ode na kraju, jer sigurno nece moci ovako dalje. Ali pitanje ostaje, ko dolazi sljedeci?
Izgubis 4 0 od ekipe, i on pita jos cemu panika?
Pa ako ovaj poraz od 4 0 nije za paniku, szrah, pizde materine ne znam sta jeste?
Mi sve kontamo ma ne moze gore od ovog, a ono ipak moze..

I ponovo kazem, nije Dino FKS... Nije Dino jedini zavrsio privatni fakultet.. Nije Dino jedini koji zna sabirati 2 i 2.. Nije Dino jedini koji nosi odijelo... Nije Dino jedini koji zna engleski... Nije Dino jedini koji voli Sarajevo...

Yebbo vas Dino, ko da je jedini na svijetu.... Ko da je bog... Ne shvatam ove koji se boje i pitaju a sta poslije njega...

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 maj 2016, 00:18

Besic je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma samo SLAVKO PETROVIC zasluzuje sansu u svakom smislu :salut: :thumbup:
:salut:

Šegrt može al u akademiju.
:thumbup: Logika :lol: :salut:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 maj 2016, 00:20

Daj onda pliseka , pa da povede sa sobom u cesku radovca i duljevica :D

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 maj 2016, 00:25

HeraklitMracni je napisao/la:Daj onda pliseka , pa da povede sa sobom u cesku radovca i duljevica :D
Sto da ne,to bi bilo idealno,drugacije ih necemo prodat :lol: :lol: :lol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 maj 2016, 00:31

Akademija radi fantasticno s obzirom kratkog vremena, pogledajte samo tabele i njihove rezultate.
Prosle godine kadeti uzeli ligu, juniori kup, ove godine kadeti ponovo ligu i to uz gol razliku +88 i jos 5 utakmica do kraja. Juniori igraju finale kupa protiv listice i dalje imaju sanse u ligi. U prvom timu imas Mihu, Kadusica, Gljivu i Hamzu. Na EP u Azerbejdzanu nastupaju Hadzic, Sadik, Rasic i Veladzic sve igraci iz prve postave.

Segrt je simpatican trener ali nije za nas, uspio je izbaciti Zvijezdu u drugu ligu.

Sarajevolljubavi
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevolljubavi » 08 maj 2016, 00:34

Ma "sablju" za trenera :D :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 maj 2016, 00:38

Memara je napisao/la:Akademija radi fantasticno s obzirom kratkog vremena, pogledajte samo tabele i njihove rezultate.
Prosle godine kadeti uzeli ligu, juniori kup, ove godine kadeti ponovo ligu i to uz gol razliku +88 i jos 5 utakmica do kraja. Juniori igraju finale kupa protiv listice i dalje imaju sanse u ligi. U prvom timu imas Mihu, Kadusica, Gljivu i Hamzu. Na EP u Azerbejdzanu nastupaju Hadzic, Sadik, Rasic i Veladzic sve igraci iz prve postave.

Segrt je simpatican trener ali nije za nas, uspio je izbaciti Zvijezdu u drugu ligu.
de mi reci kakvi su prije nasi omladinci bili ? mislim prije akademije , ja kako se sjecam uvjek smo u vrhu bili u bilo kojoj kategoriji ...
Sad nista drugo nije kao sto je bilo i prije ...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 maj 2016, 00:39

Memara je napisao/la:Akademija radi fantasticno s obzirom kratkog vremena, pogledajte samo tabele i njihove rezultate.

nama su rezultati akademije totalno nebitni, jedino sto je bitno i cemu ustvari akademija i sluzi je da izbaci kvalitetnog igraca a imali smo mi i proslih godina titula i kupova i cega sve ne u omladinskim kategorijama pa onda dobijes Denisa Comora....nama fale strucnjaci koji ce znati raditi sa tom djecom i koji ce znati da ih spreme za seniorski fudbal, sve ostalo je manje bitno, dakle mora se uloziti u strucni kadar
Pyro is not a crime !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 maj 2016, 00:40

HeraklitMracni je napisao/la:

de mi reci kakvi su prije nasi omladinci bili ? mislim prije akademije , ja kako se sjecam uvjek smo u vrhu bili u bilo kojoj kategoriji ...
Sad nista drugo nije kao sto je bilo i prije ...
Ma ko da je bitno koji si ma tabeli,vazno je dati jednog igraca da valja il dva za jednu il dvije godine,a evo Miha je tu,takodje i Kadusic,Catakovic

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 maj 2016, 00:44

Mihojevic je dosao prije akademije i stvaranja iste,zajedno s Andjusicem :salut: :thumbup:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 maj 2016, 00:47

Naravno da su malo i rezultati bitni, zato sada imamo i toliko dobrih mladih igraca a lista nam je duga - Klaric, Hadzic, Mehuljic, Catakovic, Kadusic, Mihojevic, Sadiku, Rasic, Veladzic, Gljiva... Sve je do trenera hoce li ih koristi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 maj 2016, 00:49

Par finih rekorda smo oborili ove sezone

-
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 maj 2016, 00:50

koji je od ovih duljevic :lol: :lol:
slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2016, 00:54

Isto glavica luka brate izgledaju s ovom frizurom debilskom.. :D

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 maj 2016, 00:56

:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, johntravolta123 i 40 gostiju.