FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la RedEvil » 07 maj 2016, 21:35

wobly92 je napisao/la:Čitam malo vašu temu..Ne želim da pričam o ničemu osim današnje utakmice. Vidi se da Hurta ipak nije kvalitet koji može nešto više ali niko nije ni očekivao puno od njega. Husref je genijalac koji je znao iskoristit slabosti, jer imao je 3 meča s vama ranije da vidi vaše greške i slabosti, i apsolvirao ih je maestralno. Moram pohvaliti i našu dobru igru pored vaše spomenute loše, jer oba ta faktora su doveli do ovog rezultata.
Nije mi jasno što se tiče Dulje, barem ovu utakmicu, ne znam kako je to izgledalo na TV-u, ali on je jedini u ovoj ekipi koji se trudio prema naprijed i borio se i trčao cijelo vrijeme. Jednostavno nije imao s kime igrati. Benko je preloš protiv iole kvalitenijih klubova. Onaj mali Kovačević, vidi se to neiskustvo, ali itekako borben, biće nešto od njega. Od ostalih ne bih nikog više posebno istakao, jer je to sve nekako letargično izgledalo.
Puno sreće u daljem radu.
Ma tebra g.Musemic je gigant,on jede ove nase trenere,steta vama sta bi s Drinom,vi bi dobili i Zrinjskog,mislim Hus bi dobio,i steta sto vi niste prvaci,igrali ste najbolji fudbal,ne kao ovi supci lazni,al imam osjecaj da je tako moralo biti,mozda i nije vasa krivica,u svakom slucaju cestitke za pobjede tokom ove sezone nad nama,demoliracija heheheh,vidimo se sljedece sezone u obrnutim ulogama nadam se :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 maj 2016, 23:53

AlemC85 je napisao/la:Nadam se da će te pomoći Vukovima da opstanu u ligi. Vidjeli ste sramotu Radnika i onog Ćele kojeg vaši navijači priželjkuju da preuzme vaš klub na ljeto. Nakon ove sramote nadam se da dotični neće doći na Koševo. ipak je Sarajevo uz Velež, Želju, Slobodu i Čelik perjanica bh. fudbala. Borac ne računam jer taj klub nakon 92 više ne postoji.
A kako da mi pomognemo Olimpicu kad tu tekmu moramo sami sebi pomoc

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2016, 02:59

HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je sa Husrefom ,do kada on ima ugovor sa Slobodom ?
Za njega bi jedino bio siguran da nece dovoditi menadzerske igrace.
ima ugovor na dvije godine, to jeste jos za narednu sezonu
skoro je on izmedju redova rekao da se ne bi vratio u Sarajevo, zbog mjesanja u njegov posao

[youtube][/youtube]

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 08 maj 2016, 07:15

joker90 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice,

Nikada Gavran nije dolazio da provocira posebno kad je neko u teskoj situaciji.

Sta bi bilo za vas po meni najbolje u narednom periodu. Vratite Đenana Uscuplica za sefa strucnog staba i pustite covjeka da on odredi kakva pojacanja Sarajevu trebaju, a ne da mu neko suflira iz uprave. Likovi iz vase uprave su se pokazali kao nedorasli, ne zna se koji je veci promasaj dovodjenje Jarnija, Kodre ili Jesica. Jesic vas je bas dokrajcio, za Stojceva i Velkoskog niste doveli adekvatna pojacanja. A vjerovatno ogromne pare su date za one Brazilce.

I pustite se prekodriskih pojacanja kao i pojacanja iz " lijepe nase". Imate vi svoj sjajan podmladak i vi ste najbolje svoje igre i rezultate postigli iskljucivo sa vasim kadrom iz svojih redova.

Sportski pozdrav iz Zenice
Eto vama Dzeno, ako mislis da je on strucnjak!
Dženo vam je donio KUP napravio nagli zaokret nakon odlaska Jarnija, gdje je Sarajevo sa istom ekipom naglo zivnulo.
Sto se tice dovodjenje nekog za trenera Čelika, preferiram nekog iz naseg tabora, sad je to Beganovic, pa Boris Pavic, prije njega je bio Nizah Hukic, sve su to treneri koji su napravili maksimum od onog igrackog kadra kojeg su imali. A Celik nije saveznik sa novcem, tako da igraci manje vise izbjegavaju Celik , tako da su treneru u Celiku svezane ruke. Jednostavno mora napraviti posao od igraca koje ima na raspolaganju, a dobro je poznato da mi imamo maksimum 14-15 raspolozivih igraca.

Medjutim za razliku od Čelika, vi imate novac i odrijesene ruke da dovedete koga hocete od trenera pa i igraca. I povlacili ste pogresne poteze, na osnovu tih losih poteza dosli su i losi rezultati, mislim za vas losi, jer imate tog Thana . Sto bi reko trener Radnika Petrovic, kaze on ja sam mislio da ce Sarajevo sve utakmice u prvenstvu PL B i H dobiti.

Druga stvar nikada ne bih doveo nekoga bivseg igraca Sarajeva pa iz Zelje za trenera Celika. Ne zbog animoziteta izmedju gradova Zenice i Sarajeva, vec iz prakticnih razloga. Musemic je Celik napustio na pola sezone i presao u Sarajevo, a ista stvar prosle sezone sa Milomirom Odovicem iz Celika u Zelju. I jedan i drugi su bili poprilicno nekorektni prema Celiku, jer su imali ugovore . Zamislite da je vama tako neko slicno ucinio?

Da su druge okolnosti, zasto da ne? Medjutim to mi zvuci paradoksalno, to bi mi bilo isto da npr.... Amar Osim preuzme Sarajevo ili Safet Susic Željezničar :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 maj 2016, 09:25

Navijac sam Slobode i citam ove komentare od mojih Slobodasa za Duljevica... Pa ljudi moji on je isto tovljeno june... Navikani sminkercic i guran od raznoraznih lobija u reprezentaciju... Pratim ga u zadnje vrijeme i fakat frajer nista ne pokazuje, ne znam samo sta ste vidjeli u njemu... Jedino sto ima je brzina, ostalo ravno nuli...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 maj 2016, 09:30

ovisnik je napisao/la:Navijač sam slobode i dobar poznavalac naše lige, moram da pohvalim duljevica,čitam negativne komentare vaših navijača na njegov račun i mislim da nisu u pravu,momak je ubjedljivo najači igrač lige,solidna brzina,ekstra tehnika i snaga,pregled igre,mora malo da poradi na završnici,prekucao našu ligu,krajnje je vrijeme za odlazak iz šabanije.....
:thumbup:
Samo Sarajevo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 maj 2016, 10:44

Crni gavran je napisao/la:Medjutim za razliku od Čelika, vi imate novac i odrijesene ruke da dovedete koga hocete od trenera pa i igraca.
Kakav crni novac, na pojačanja u zadnje tri godine osim Velkoskog potrošeno 0 KM. Jesenas, kad smo prodali i Cimija i Stojčeva i dobili pare od Evrope i bili bez dugova prema PU... Izađe Uprava u medije i kaže da smo PROBILI BUDŽET. Osim ulaganja u infrastrukturu Akademije na Butmiru i raskida ugovora sa igračima koji su od dolaska bili na tribinama - ništa nije uloženo u igrački kadar, a teško da će situacija biti drugačija na ljeto. :salut:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2016, 14:46

Vjerovatno je mislio na malo jace plate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 17:28

Nadam se da cete jednog dana uhvatiti onog sto dodje na Tusnju na ulaz C i stane pored zastitara i uvijek vas provocira. A inace ga nema nikad na utakmicama, dodje samo kada igra Sloboda protiv Zelje ili Sarajeva i stane na C i provocira 90 minuta jer zna da ga ovi stite. Ili da ga vi nakerate ili zastitari konacno.

To je onaj sto vam je i psovao Vedrana, sto nas osramoti uvijek kolektivno sve. Isti lik koji se provalio sa Joge poceraj. Kasnije onda u medijima izadje psovali, a jedan covjek psuje.

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 17:29

tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da cete jednog dana uhvatiti onog sto dodje na Tusnju na ulaz C i stane pored zastitara i uvijek vas provocira. A inace ga nema nikad na utakmicama, dodje samo kada igra Sloboda protiv Zelje ili Sarajeva i stane na C i provocira 90 minuta jer zna da ga ovi stite. Ili da ga vi nakerate ili zastitari konacno.

To je onaj sto vam je i psovao Vedrana, sto nas osramoti uvijek kolektivno sve. Isti lik koji se provalio sa Joge poceraj. Kasnije onda u medijima izadje psovali, a jedan covjek psuje.
Daj FB profil. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 17:31

High je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da cete jednog dana uhvatiti onog sto dodje na Tusnju na ulaz C i stane pored zastitara i uvijek vas provocira. A inace ga nema nikad na utakmicama, dodje samo kada igra Sloboda protiv Zelje ili Sarajeva i stane na C i provocira 90 minuta jer zna da ga ovi stite. Ili da ga vi nakerate ili zastitari konacno.

Daj FB profil. :kafa:
Ma znati ce ovi sto dolaze u Tz na utakmice ko je lik. Ne znam kako se zove, znam kako izgleda.. Sramoti nas konstantno, mislim da se dobar dio vasih juce zakacio na udicu kada je on poceo psovati pa ce znati ko je.

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 09 maj 2016, 19:44

Jedini je Krste placen 37 000 eura Rabotnickom iz Skoplja. Sve ostalo su djabni igraci sa ogromnim platama.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 maj 2016, 21:15

Je li istina da je dogovoren povratak Saida u FKS?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 21:19

PiazzaGrande je napisao/la:Je li istina da je dogovoren povratak Saida u FKS?
Kruze price :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 maj 2016, 21:24

PiazzaGrande je napisao/la:Je li istina da je dogovoren povratak Saida u FKS?
Već je ove sedmice odradio jedan trening sa ekipom. :kafa:
Samo Saraj'vo.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 maj 2016, 22:47

Koliko ste placali ulaz na stadion u kvalifikacijama za EL ?

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 maj 2016, 22:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko ste placali ulaz na stadion u kvalifikacijama za EL ?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 maj 2016, 22:51

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koliko ste placali ulaz na stadion u kvalifikacijama za EL ?
20 €
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 maj 2016, 22:52

U prosjeku je istok bio 2KM skuplji nego za prvenstvo.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 maj 2016, 22:54

joker90 je napisao/la:
U prosjeku je istok bio 2KM skuplji nego za prvenstvo.. :mrgreen:
Hvala na odgovoru :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Necto i 58 gostiju.