FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cules10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cules10 » 07 maj 2016, 22:31

Nece nista postici ovim. Sezona je bila izgubljena dok on nije dosao i sad mu ovako vracaju... Sramota!
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 22:32

Danas cujem neki streberi demonstrativno napustili lozu nakon primljenog gola...Zar nisu oni ti koji vole Klub vise od ostalih i uvijek su uz njega, i u dobru i u zlu? Zar nisu oni pravili detaljan visemjesecni skauting i dovodili igrace? Isti oni cije se ime spominje svaki dan u medijima...Pod stare dane da je malo u novinama izaci..Postali menadzeri..Nafurali raju da kupuju stolice. Raja fina, naivna, zaljubljena, a zna se da je takvog najlakse prevariti. Unijeli svog novca u klub ukupno NISTA. Ogradili se od igraca nakon nereda u Zenici...Necemo im ime spominjati, oni su izgleda Zeljo. Ne postoji Zeljo od '21, nego od prosle godine. Opet trener kriv...Mozda je kriv adidas, nekvalitetne lopte prodaje. Valja se sad vadit', a majka Muju nije karala sto se kock'o.. Vi niste Zeljo ublehe ublehaske!! P.S. Sad sam samo navijac, mogu svasta lajati. Hvala fb.

Eldar Hasanovic.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 maj 2016, 22:37

Je li lijepo piše i na službenoj stranici da su članovi oba odbora (Upravnog i Nadzornog) ponudili svoje mandate na raspolaganje Skupštini Kluba, čija će se vanredna sjednica održati u toku mjeseca juna. Šta treba više? Da se raspadamo, k'o svaki put kad Amar ode, zaboravite to...
Šta će bolan Edis dovodit', prvo ne zna, drugo nije mu tobio posao, to vrijeme u Želji je zauvijek prošlo, zaboravite, nema...zato i jesmo bili klub jednog čovjeka.
A za Zenicu i odbranu samih igrača od rulje, ne krivite upravu, ta vrsta jalijašluka kod igrača se protezala još od Žerića do danas, pa je li nam Bešlija bio kapiten i najveći jalijaš na Grbi kad bi kući igrali, bezobrzan do bola u Dolini, u gostima maca mala, samo što su nekada navijači branili igrače na terenu pa nije mogla murija da ih napada ili domaći navijači...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 22:47

Kao sto sam prije par dana napisao, glumimo anamo njih, pu, pu. Kada gori onjavljujemo transfere a evo sad su i celnici kluba ponudili mandate na raspolaganje Skupstini. Nagradno pitanje je, ko je u Skupstini i ko je prije par mjeseci birao clanove Skupstine. Ublehasi, ublehasi sve vam je u saci. Neka vas dok tornjeve ne napravite.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 22:49

Žao mi Sablje, nije nesto aman zaman ali voli Želju I ovako ga nogiraju preko portala.
Yebem te lipo :oops:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 07 maj 2016, 22:50

Odovic ili Osim. Jedina dva prava izbora.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 22:50

risingforce je napisao/la:Odovic ili Osim. Jedina dva prava izbora.
Slazem se.

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 07 maj 2016, 22:53

TikTak je napisao/la:Situacija teska. Nisam za odlazak Uprave ali da pojedinci moraju sami od sebe uzeti neke ovlasti moraju. Radi nas, radi Zelje i radi sebe.
U pravu si apsolutno!
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 maj 2016, 22:58

Ovo je malo zabrinjavajuće :? Prvo otpuste Odovića ajd kola krenula nizbrdo, loši rezultati nakon Evrope, igrački kadar tanak i potrošen, narušeni odnosi u svlačionicu na relaciji trener-pomoćni trener što je itekako utjecalo na ekipu u tom periodu. Rekao sam i tada da je greška otpuštanje Odovića tako brzo, pa onda dođe Čapljić i ode nakon mjesec dana. Onda Mulalić i priča da je na duže staze pa sad otkaz. Ne opravdavam ga sekunde jer također mislim da nije dorastao al' ovako statistički gledano, bio je uspješan bar što se tiče broja pobjeda, pobjede u derbijima i sl. Možda da mu se dala još jedna puna sezona sa preinakama u stručnom i igračkom kadru, ko zna ali šta je tu je...Čini mi se da uprava brzopleto donosi ove odluke, bar što se tiče biranja trenera. Nakon Amara promijenjeno je koliko, 4-5 trenera te i smjena uprave. Po meni i razumljivo što nema uspjeha i trofeja sa silnim promjenama. Potrebno je pustiti kvalitetne ljude da rade duže pa da im se tek onda sumira rezultat. Nadam se da će tako razmišljati o sljedećem treneru, jer će igrački kadar realno biti kvalitetan. Sviđa mi se ovaj potez sa "ustupanjem mandata" te gospode kao odgovorne za fudbalski aspekt.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 maj 2016, 22:59

sere i ovaj Mulalic jbt cuj imam svasta da kazem, kroz dva, tri dana cu reci sve :lol: :lol: budi bolan gospodin reci bilo mi je zadovoljstvo voditi nismo ostvarili rezultat i to je to jbga zao mi je Edisa al su ga po meni prerano gurnuli u vatri odnosno nije trebao ni sam uzimati posao nego okrenuti se juniorima i napredovati tj. uciti, trebao je on jos pure pojesti da dodje na razinu nekog dobrog trenera , cilj je bila europa nije je ostvario i to je to da li je greska sto je sad dobio otkaz moze se diskutovati al da je zasluzio jeste, ko te pita koliko si imao pobjeda, kako si igrao ako ne ostvaris na kraju ono sto si zacrtao, realno igra katastrofa sa losijim igracima znali smo napraviti vise akcijai igrati atraktivnije, najaca mi je vadiona nisu uigrani a imamo najvecu zimsku pauzu ni nakon haman 5 mjeseci se nisu uigrali i jedva naprave tri akcije ma daj ... sto se tice uprave nadam se da ostaje jer mi se svidjaju potezi koje prave ...

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 07 maj 2016, 22:59

BeyKopites je napisao/la:Ovo je malo zabrinjavajuće :? Prvo otpuste Odovića ajd kola krenula nizbrdo, loši rezultati nakon Evrope, igrački kadar tanak i potrošen, narušeni odnosi u svlačionicu na relaciji trener-pomoćni trener što je itekako utjecalo na ekipu u tom periodu. Rekao sam i tada da je greška otpuštanje Odovića tako brzo, pa onda dođe Čapljić i ode nakon mjesec dana. Onda Mulalić i priča da je na duže staze pa sad otkaz. Ne opravdavam ga sekunde jer također mislim da nije dorastao al' ovako statistički gledano, bio je uspješan bar što se tiče broja pobjeda, pobjede u derbijima i sl. Možda da mu se dala još jedna puna sezona sa preinakama u stručnom i igračkom kadru, ko zna ali šta je tu je...Čini mi se da uprava brzopleto donosi ove odluke, bar što se tiče biranja trenera. Nakon Amara promijenjeno je koliko, 4-5 trenera te i smjena uprave. Po meni i razumljivo što nema uspjeha i trofeja sa silnim promjenama. Potrebno je pustiti kvalitetne ljude da rade duže pa da im se tek onda sumira rezultat. Nadam se da će tako razmišljati o sljedećem treneru, jer će igrački kadar realno biti kvalitetan. Sviđa mi se ovaj potez sa "ustupanjem mandata" te gospode kao odgovorne za fudbalski aspekt.
I dat mu jednu godinu, i opet da ostanemo bez trofeja, 4 godine za redom, pa cemo ga onda jos godinu ostavit sta fali

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 23:00

perodeformero je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Od sto dovedenih dva su opravdala ocekivanja. Ako je to dobro odradjen posao u prelaznom roku onda smo mi svi u zabludi. Za Edisa sam govorio da nije trenutno kapacitet za Zelje iza toga stojim ali Edis se ponajmanje pitao za transfere igraca zimus kao sto ga nisu pitali ni za ovu trojicu novih. U ozbiljnom klubu ljudi koji su loptu sutnuli samo na terminu ne mogu se baviti sportskom politikom. Tacka. O ovoj sramoti i srozavanju kluba da od novinara trener saznaje za otkaz ne treba trositi rijeci.
E pa to jeste veliki problem, mislim da ce Misimovic prije sazidati one velike kule oko stadione nego sto ce ustrojiti sportski segment, je*iga covjek to jednostavno ne zna i nema žicu za to
Ego je problem. Ne moze ga ustrojiti kad on hoce da dovodi igrace. Pojedincima treba crtati. Javno na sluzbenoj stranici izlaze vijesti da su Miske i Dejo dogovorili transfer.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 07 maj 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 23:03

Imamo mi dobar tim, mozete vi pricati sta hocete. Uz par pojacanja ovo bi bila vrh ekipa. Ko god misli da bilo ko dovode ovaj broj igraca da ce pogoditi s svim grdno se vara. Bio to Amar ili bilo ko drugi. Prelazni rok je odradjen odlicno i trebala se evropa ufatiti preko kupa to je cinjenica. Jer ovaj tim bi to mogao. Ali ne moze Memija na lijevog beka a Kramaric na klupi koji je igracina za sve na lijevoj strani. To su greske koje su nas kostale prolaska. Edis je sam sebe unistio s debilizmima.

Edis je trebao biti gospodin reci da je na raspologanju klubu. Klub mu je platio licencu, dao mu sansu, a on se ko papak ponasa. Nabijem ga glupog i nezahvalnog.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 maj 2016, 23:06

Kakav odlazak uprave, tražite li to raspad Željezničara? Pa ubijte se odmah, po mahalskoj logici razmišljanja uprava igra, daje golve, pravi izmjene na terenu? Ma voooooooz. Dobili smo odlična pojačanja, igračima se plate daju redovno, ne potkrada ih se i ne ucjenjuje, stariji se vraćaju na stadion, džaba ti sve kad je struka tanka. I budali je jasno da je ova priča sa Edisom bila neodrživa, ali nismo imali više koga, sad nek ide Odi i govori mu kako razumije kako je njemu bilo kad je bio otjeran k'o pas iz Želje, a sto puta je bio bolji igrač od penjača na tunel za igrače...
Amar može, što da ne, ako mu se nije osladile pobjede i laka para sa rahitičarima iz Katara...samo i isključivo struka i teren, i bez laprdanja pred novinarima o upravi, inače zna se. Ali ne bi on na to pristao 100%, navikao je u Želji da radi šta i kad hoće, da ugovara transfere i dijeli hediju igračima, tako da ne vjerujem da će pristati da bude "samo" šef stručnog štaba.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 07 maj 2016, 23:08

Krvotok je napisao/la:Kakav odlazak uprave, tražite li to raspad Željezničara? Pa ubijte se odmah, po mahalskoj logici razmišljanja uprava igra, daje golve, pravi izmjene na terenu? Ma voooooooz. Dobili smo odlična pojačanja, igračima se plate daju redovno, ne potkrada ih se i ne ucjenjuje, stariji se vraćaju na stadion, džaba ti sve kad je struka tanka. I budali je jasno da je ova priča sa Edisom bila neodrživa, ali nismo imali više koga, sad nek ide Odi i govori mu kako razumije kako je njemu bilo kad je bio otjeran k'o pas iz Želje, a sto puta je bio bolji igrač od penjača na tunel za igrače...
Amar može, što da ne, ako mu se nije osladile pobjede i laka para sa rahitičarima iz Katara...samo i isključivo struka i teren, i bez laprdanja pred novinarima o upravi, inače zna se. Ali ne bi on na to pristao 100%, navikao je u Želji da radi šta i kad hoće, da ugovara transfere i dijeli hediju igračima, tako da ne vjerujem da će pristati da bude "samo" šef stručnog štaba.

Neće oni niđe :)

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 maj 2016, 23:10

Koga sad vodi Simo Krunic ?

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 07 maj 2016, 23:12

HeraklitMracni je napisao/la:Koga sad vodi Simo Krunic ?
Hajde aco regulisi ovo

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 07 maj 2016, 23:13

Volio bih da Zeljo slijedi primjer kluba kao sto je npr Rijeka i to u nekoliko segmenata.. I u Evropi su pravili odlicne rezultate.. Rijeka je postigla stabilnost i sada je ozbiljan klub..stadion su obnovili a vodi ih trener koji je vec tu 3-4 godine.. kod nas su vec neke stvari dosle na mjesto..uprava je radila odlican posao, postoje jasni planovi i oko stadiona, igracki kadar je pojacan za neka sjajna imena.. tako da bih volio da ti ljudi ostanu, a to sto su stavili svoj mandat na raspolaganje je za svaku pohvalu.. .. ono sto nam fali jeste neki kvalitetan trener (mislim da je to svakako Osim, a i Odovic koji je platio danak rezultatima u Evropi ali nemam nista protiv njegovog povratka na Grbavicu).. Mulalic koliko god nekima bio drag zbog odanosti i predanosti ovom poslu nije niti dobar takticar niti dobar psiholog..Treba nam trener koji jak u oba segmenta.. Vrlo bitno je da se igracki kadar i strucni stab formira prije pocetka priprema i da se uz jasan plan i ciljeve zapocne nova sezona..

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 maj 2016, 23:15

Ma naravno samo lagano, za sada Haris vodi našu ekipu, i sposoban je da unese neophodan mir do kraja prvenstva, nema potrebe za ishitrenim potezima i rješenjima, možemo biti samo bolji i jači.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 maj 2016, 23:16

risingforce je napisao/la:Odovic ili Osim. Jedina dva prava izbora.
Kakav Odovic opet bi gledali patnju kao i kod Edisa... al daj nekog stranca :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin, rimljanin90 i 49 gostiju.