FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 07 maj 2016, 21:37

Azmiru je skandirano na zapadu, a on je to pozdravio, a pogotke je emotivno prozivljavao, bas sam ga gledao poslije pogodaka, a tek poslije prvog pogotka, vidjelo se da covjeku pade kamen sa srca

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 maj 2016, 21:40

Najavljuju se prazne tribine u finalu kupa :rol:
Do juce smo se valjali po drugoj ligi i njenom blatu, dobijali u gostima 2-3 utakmice u sezoni. S tuzbama svaki dan se borili. Europa nam samo san bila. Ovi momci sto su donijeli na Tusanj i u Tuzlu nisu ni jedne jedine ruzne rijeci smjeli dobiti, a da ne pricam ako ne osvojimo kup. To ce biti " Azmire odlazi ". Izgleda sretniji smo bili kad smo na sredini tabele ?!
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 07 maj 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 maj 2016, 21:41

Chinaglia je napisao/la:Azmiru je skandirano na zapadu, a on je to pozdravio, a pogotke je emotivno prozivljavao, bas sam ga gledao poslije pogodaka, a tek poslije prvog pogotka, vidjelo se da covjeku pade kamen sa srca
Sto mi nisi javio da cemo ih kao plitak potok da se ne sekira covjek bezveze

Nego, mi smo stoka nezahvalna, ne zasluzujemo sve ovo, i s ovim mentalitetom ne moze niko nikakav iskorak napraviti osim ako neko ne tjera privatni klub kao Dinamo. Ja razumijem da ima idiota koji pisu da se prodalo, psuju i sl. ali da jbnih 90% navijaca to misli, e to ne mogu da vjerujem.
Idi Azmire u Ameriku i drkaj krc i zaradjuj milione, sta se jbes ovdje oko nas.
Nad tobom sunce najljepše sja

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 maj 2016, 21:41

Hajmo ljudi podrsku dati Azmir Husic jedan je od nas ovo je covjek potpuno upravudaj nek nadje neko ko drzi stranicu samo sloboda nek skinu ono jbo ih led kakav debilizam finale alee samo sloboda idemo osvoiti kup i svi na trg da se proslavi i nek nek vodje lijepo sjednu iz fukara i neka rijese sa Azmirom evo covjek lijepo kaze ja se izvinjavam iskrenim navijacima

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 maj 2016, 21:42

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Najavljuju se prazne tribine u finalu kupa :rol:
Ima nas 100 sa foruma :rol:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 maj 2016, 21:44

Koja smo mi stoka.
Nevjerovatno.jel moguce ovo ljudi na ovako lijep dan (i sezonu citavu) :facepalm:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 maj 2016, 21:44

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Azmiru je skandirano na zapadu, a on je to pozdravio, a pogotke je emotivno prozivljavao, bas sam ga gledao poslije pogodaka, a tek poslije prvog pogotka, vidjelo se da covjeku pade kamen sa srca
Sto mi nisi javio da cemo ih kao plitak potok da se ne sekira covjek bezveze

Nego, mi smo stoka nezahvalna, ne zasluzujemo sve ovo, i s ovim mentalitetom ne moze niko nikakav iskorak napraviti osim ako neko ne tjera privatni klub kao Dinamo. Ja razumijem da ima idiota koji pisu da se prodalo, psuju i sl. ali da jbnih 90% navijaca to misli, e to ne mogu da vjerujem.
Idi Azmire u Ameriku i drkaj krc i zaradjuj milione, sta se jbes ovdje oko nas.
Pino tjt :clap:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 maj 2016, 21:46

slika

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 maj 2016, 21:47

Agamemnon je napisao/la:
Koja smo mi stoka.
Nevjerovatno.jel moguce ovo ljudi na ovako lijep dan (i sezonu citavu) :facepalm:
Drug ba, neke jednostavno zaboli taki za Slobodom... Misle da su oni ispred ekipe :facepalm: ( naravno ovo se ne odnosi na grupu, vec na pojedince )
NYKnicks Fan je napisao/la:slika
Hvala Bogu neko pametan :tokralju: to je to! :clap:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 maj 2016, 21:48

vidio sam Jasmina Imamovića fukaraona poslije utakmice sa šalom Slobodinim oko vrata, izbori tek 2. oktobra, a on već redovan na utakmicama Slobode :mrgreen:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 maj 2016, 21:55

Ma narod se nije navikao na uspjehe. Mogu mislit u srijedu bojkot, sa parolom "Azmir odlazi" i nekoliko ce puta to i skandirati :facepalm: Nismo zasluzili ni Evropu ni nista :!: Pa prije 3 godine nismo mogli pobjedit Slogu iz Tojsica a vidi nas sad :roll:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 maj 2016, 21:57

Treba nas ugasiti i posijati krompir na stadion kad smo ovakva nezahvalna stoka. Ako su Fukare stvarno tako odlučile, da sljedeću budu prazne tribine, nek' se ne pojavljuju onda više ni na jednoj, ni u Europi, ni sljedeće sezone.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 maj 2016, 21:58

:guz: :pinokio:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 maj 2016, 21:58

Večeras se vraćam sa posla, kad neki frajer pjeni na telefonu za poraz od Drine, tipa jarane kako ovo kako ono to je sve namješteno. Ne razumijem to, jer koliko se ja sjećam Azmir je već davno govorio da će Sloboda ako osvoji ligu osvojiti je čista obraza i na terenu a ne u kafani ili gdje već. Mi haman svi zaboravljamo da se takvi porazi kao onaj protiv Drine redovno dešavaju u fudbalu, jer, ne bi fudbal bio to što jeste da se ne dese iznenađenja. Ali bitno je da su tu teorije zavjere, pa čak i kada je lijepa priča u pitanju. Ja ne želim da razmišljam šta bi bilo da je se titula odlučivala u Mostaru, a da smo mi izgubili tu utakmicu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2016, 22:00

predsjednikovu sliku ću u novčaniku nosit al Sjever se morao ispostovat...Sjever je UVIJEK bio uz Predsjednika i igrače... Valjda bude dobro
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 maj 2016, 22:00

Joj što mrzim ove levatske stranice u vezi Slobode :sick:

Pisu sve i svasta i na svoju ruku :facepalm: uvijek neka negativa.

Daj prati onu od 52 hiljade ljud isto ima i zdravooo :salut:
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 07 maj 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 maj 2016, 22:00

Aerials je napisao/la:Treba nas ugasiti i posijati krompir na stadion kad smo ovakva nezahvalna stoka. Ako su Fukare stvarno tako odlučile, da sljedeću budu prazne tribine, nek' se ne pojavljuju onda više ni na jednoj, ni u Europi, ni sljedeće sezone.
to je komentar nekog lika sa Facea, nisi shvatila

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 maj 2016, 22:02

staragarda je napisao/la:predsjednikovu sliku ću u novčaniku nosit al Sjever se morao ispostovat...Sjever je UVIJEK bio uz Predsjednika i igrače... Valjda bude dobro
+1

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 maj 2016, 22:02

sloboda72 je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Sta je to bilo ljudi.
Kada su igraci otisli u svlacionicu fukare zvizdale psovale sta.
Igrači su ljuti zbog pogrdnih riječi koje su im upućene sa sjevara u početnoj fazi utakmice.
O cemu ti...ko im je sta reko sa sjevera.Bolan godine te spasise batina u srijedu,vidio si da su prosli i vidili kako lezimo u blatu i kako nas tuku.Zar to nije dovoljno ljudski da dodju i pozdrave nas...fuj...obicni placenici :puke:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 maj 2016, 22:03

Chinaglia je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Treba nas ugasiti i posijati krompir na stadion kad smo ovakva nezahvalna stoka. Ako su Fukare stvarno tako odlučile, da sljedeću budu prazne tribine, nek' se ne pojavljuju onda više ni na jednoj, ni u Europi, ni sljedeće sezone.
to je komentar nekog lika sa Facea, nisi shvatila
Ma nisam ni ulazila na face ima sat, ko god da je napisao i gdje god, nije u redu, i bolje je ako nije niko od Fukara jer stvarno nema smisla takvo nešto uraditi :crazy:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.