FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 07 maj 2016, 19:12

Haha koja smijurija od ekipe braco draga. Svaka cast onom ko je ovo sastavio.
Smjesi nam se druga liga,zasluzeno.
Ah da,spasice nas nacelnik i SDA (kao sto neki kazu)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2016, 19:52

Ma imate bodove u SM sljedece kolo, ovo je sve izrezirano sa nasim upravama, zadnje kolo igrate u Banovicima i tu bi mogli do bodova, a Novi Travnik bi trebao biti ta cetvrta ekipa koja ispada, pa mislim da vi ostajete sto vam iskreno i zelim :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 07 maj 2016, 20:00

LloriS je napisao/la:Ma imate bodove u SM sljedece kolo, ovo je sve izrezirano sa nasim upravama, zadnje kolo igrate u Banovicima i tu bi mogli do bodova, a Novi Travnik bi trebao biti ta cetvrta ekipa koja ispada, pa mislim da vi ostajete sto vam iskreno i zelim :D
    Mislim da ne bi trebao biti problem u Banovićima,barem koliko sam ja upućen ;)

LukavacLive
    Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 07 maj 2016, 20:01

slika

slika
    Štite naše igrače.

Iraola
    Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 maj 2016, 21:19

Ono "Vi ste bruka Lukavca" dovoljno govori i oslikava trenutnu situaciju. Ko je bio na razgovoru sa igračima danas sve mu je jasno..
    Uostalom u 2. Ligi FBiH sva gostovanja su blizu tako da bar nešto..
    Niko kao Radnički Soda!!!!!!

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 07 maj 2016, 21:26

Kada bi Sarajevo bilo solidarno prema Olimpiku kao što su RS i HR klubovi prema svojima onda bi Olimpik ostao,a iz 1 Lige FBiH bi ispale tri ekipe (Branitelj, Sloga i Podgrmeč) i već u Subotu bi se znalo ko je već ispao.

turskilukavac
    Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 07 maj 2016, 23:02

Nema sada zooma da objasnjava ko je izbjeglica iz istocne bosne i ko radi za dobro radnickog. ja sam govorio sto sam sazno i sta je njihova zelja a sto on vjeruje nekim drugima njegov problem. ako se gleda sa njihove strane radnicki im uzima 300hilj km godisnje i ne donosi nit glasove nit ista. ako ga ugase ili samo prebace stadion dobijaju 30 duluma građevinskog zemljista. racunajte po 80km po kvadratu plus renta za zgrade. oni sto su napravili zgradu pored vec odavno su musterije da prave drugu. znaci cista racunica. kasa u opstini je odavno prazna dolaze dugovi od kredita na naplatu ima jos jedan kredit pred izbore od neceg se mora platit. zamazu oci kao pravice se nesto modernije i rasporaju zemlju eto nekih par miliona. pa zasto je dzevdo doveo prijatelja kucnog kockara da dovede sadikovica. kao sto sam par puta rekao sve ide po planu. boli njih za radnicki imaju poljice imaju dsk imaju bsk

samolukavac
    Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 08 maj 2016, 00:31

Auuu mi smo od danas ekipa koja seli u nizi rang takmičenja, cisto sumnjam da ce ispasti iz PL Borac tj. na kraju da ispadnu 4 kluba iz RS-a previse je to, mi smo krivi sami sebi, ja ne vidim sta mozemo napravit do kraja sa ovakvim pristupom igri, tesko da mozemo nesto napraviti u Sanskom Mostu naredno kolo osim ako nesto nije dogovoreno jer samo tako mozemo ostati u ligi nikako drugacije...

harden
    Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 maj 2016, 01:22

samolukavac je napisao/la:Auuu mi smo od danas ekipa koja seli u nizi rang takmičenja, cisto sumnjam da ce ispasti iz PL Borac tj. na kraju da ispadnu 4 kluba iz RS-a previse je to, mi smo krivi sami sebi, ja ne vidim sta mozemo napravit do kraja sa ovakvim pristupom igri, tesko da mozemo nesto napraviti u Sanskom Mostu naredno kolo osim ako nesto nije dogovoreno jer samo tako mozemo ostati u ligi nikako drugacije...
    U SM dobijate sigurno, makar juniore poslali. Ljudi su u teskom rasulu, to ako ne dobijete ne zasluzujete ni kantonalnu igrati. Imate 3 boda tamo, nema sanse da kiksate kakvu god ekipu imali ;)
    " moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iraola
    Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 maj 2016, 09:30

Ne smijemo očekivat kiks kod ekipe koja je juče primila 14 golova ma kakvi god mi bili mada imamo solidnu ekipu ali igra i forma 0.

studeni
    Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 maj 2016, 11:10

Ma sredice uprava ovih 5 do kraja.ovi sto igraju svakako nikog i ne mogu pobijedit. bgm dugo Radnicki nije imao losiju ekipu. al boli koga qrac, kao sto moj drug primijeti na tribinama nam juce sjedi budzet nekog manjeg kluba. ima se,moze se

Zoom088
    Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 maj 2016, 12:02

Ko ce ba sredit'?

"Legende" i "institucije"?

Hoce, hoce. :kafa:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
    Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
    A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
    Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 maj 2016, 14:42

Golman Podgrmeča se okušao u napadu
    Harun Strika protiv Bosne igrao na poziciji napadača

Utakmica protiv Podgrmeča nam dolazi u pravom trenutku jer ako njih ne pobijedimo ne zaslužujemo ovu ligu.

Iraola
    Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 maj 2016, 14:47

I Maid Jaganjac jučer nije otišao da gleda FK Sloboda - FK Sarajevo, ne, nego je bio na Jošiku i gledao onu našu sramotu, momak je harao po strani i doktor je za sve ove koji su tu trenutno.. Sve što je valjalo otišlo je, Lugi, Migi, Pema, Truma, Jare, Mujić itd itd da ne budem dosadan da smo ih za iste pare mogli gledati na Jošiku ali šta je tu je..

lukavac_21
    Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 10 maj 2016, 16:03

Zoom088 je napisao/la:Podgmeč je premiran od strane Jedinstva i da otkine barem bod Radničkom. Iz tog razloga su se i stariji igrači Podgrmeča sad priključili treninzima ;). Nije to ništa protivzakonito, ali ako je istina ono za potkupljivanje igrača Radničkog...to je već drugi par cipela.
    Sta je sad ovo. Hoce li neko izaci sa nekim objasnjenjem sta se sve desava oko kluba. Ko je kriv. Suti se evo 2 godine, parcele se djele koje pripadaju klubu, utakmice prodaju, igraci dolaze ne zna se ni dovodi .......a svi sute. Koga se bojite ko je stavio sape na radnicki

Iraola
    Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 10 maj 2016, 18:00

Kad budemo ispadali iz lige (ako a sve su prilike) Radnički slavi 95 godina....

GEC
    Kontakt:

Post Postao/la GEC » 10 maj 2016, 22:17

Iraola je napisao/la:Kad budemo ispadali iz lige (ako a sve su prilike) Radnički slavi 95 godina....
    Ma kakvo ispadanje bolan :o Daj dignite se malo komšije,pritisnite upravu,igrače....nema ispadanja,qurac ispast :nene: svi u Sanski most ima vas fala bogu.Nemojte to dozvoliti da Radnički igra u Prokosovićima,Svatovcu,qurcu palcu..................................................

Iraola
    Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 10 maj 2016, 23:09

Kasno, prije se trebalo pritiskat, a i navijači su se probudili u zadnjih nekoliko kola, prije toga ni tu nije bilo sve uredu mada se popravlja stanje, trebalo se to sve prije mada još nismo izgubili rat.

studeni
    Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 maj 2016, 23:10

Nema se tu sta dizat,kasno je sada.ova ekipa nije sposobna za pobijediti sve do kraja. kako igraju ni namjestenu utakmicu nebi mogli dobiti. mi smo drugoligasi, zasluzeno! upravi i igracima na cast naravno!
    btw kad se pitalo za infrastrukturu i nase omladince, odgovor je uvijem bio da se sve daje da se igra ova liga. e eto sada ostajemo i bez lige, i bez bolje infrastrukture a i bez nasih domacih omladinaca. aferim Kenane i kompanija kuknjava

samolukavac
    Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 maj 2016, 07:12

Zalosno je sta se sve desava a niko nije kriv, zalosno je i to da po svemu sudeci igramo naredne sezone derbi u Poljicu, Prokosovicima...na sta smo spali, ova utakmica protiv Podgrmeča je sve osim lagana, a Jedinstvo ce nas zeznuti vidjecete, a mi se njima poturamo, imamo 5 utakmica i sve je otvoreno, a kako igramo trenutno zasluzujemo Drugu ligu...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.