ISTINA SELJAČINE JEDNE,SAMO NAM JOŠ TO TREBA,IGRAČI SU UPRAVU!!!Aerials je napisao/la:ko god vodi onu stranicu Samo Sloboda nek' briše ono ba, nemojte sad pred još dvije bitne utakmice unositi bezveze tenzije. Momcima treba dati podršku bez obzira na sve! Ne mogu da vjerujem da zbog jedne gluposti onako "okrenete leđa" ljudima, sramota
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prije utakmice, ja sam se prepo za posjetu, sjedim sat vremena prije na tribini i gledam naroda nešto nema, reko nije valjda da je svima Drina u glavi idalje, opet izvuče se maksimalno, zadovoljavajuća posjeta...i opet je bilo prodavanje pive na tribini, eto nam opet kazne i za to...
"Kako igra Željezničar?"wobly92 je napisao/la:Šta vas je ono Delać pitao?NKMramor je napisao/la:Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'.![]()

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 07 maj 2016, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Imal' gdje snimak gola?Chinaglia je napisao/la:sta Saric ucini Delacu![]()
znam da sam dosadan, al' da momak zna igrat' desnom nogom, bio bi paklen igrac
@NKMramor hahaha, vidim raduje se lik i trči prema svojima a ubijamo ih na terenu.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
. .vidim da mi niko na odgovori. . . .niko se ne jada a bilo je praznih stolica . .coelho41 je napisao/la:Prije utakmice, ja sam se prepo za posjetu, sjedim sat vremena prije na tribini i gledam naroda nešto nema, reko nije valjda da je svima Drina u glavi idalje, opet izvuče se maksimalno, zadovoljavajuća posjeta...i opet je bilo prodavanje pive na tribini, eto nam opet kazne i za to...
NKMramor je napisao/la:"Kako igra Željezničar?"wobly92 je napisao/la:Šta vas je ono Delać pitao?NKMramor je napisao/la:Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'.![]()
![]()

Trebao si ga pozvati na finale kupa da nam da podrsku

Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hajmooooo biti pozitivni. M. K.
Još jača scena nakon toga, okreće se šesti sudac, kaže " Kakav je rezultat u Kaknju?" 

Ma sramota ba za navijače,sramota,ajde svi na stranicu SAMO SLOBODA podrzat malo igrače,al najgore sto ih i obični navijaci ponovo vrijeđaju.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Još jača scena nakon toga, okreće se šesti sudac, kaže " Kakav je rezultat u Kaknju?"

i ko vodi onu stranicu samo sloboda, brisi ba ono... jbt led... **** ti nas

Nisu svjesni da su nam isti ti igrači zajedno s upravom donijeli svu ovu sreću. Brzo zaboravljamo lijepe stvari. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Eto yebote led... Bogami nismo nista od ovog' zasluzili... Azmire motaj kablove i bjezi odavdje sto prije.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Azmir Husić za RTV Slon: Zašto je nakon istorijskog uspjeha izostao pozdrav igrača Slobode i ”Fukara” na Tušnju?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ma nije bilo loše uopšte, na stranici saveza piše 4300 gledalaca, znaš ti njih na to uvijek dodaj po 500-700 ljudi, zadovoljavajuća posjeta, s obzirom da prethodnih 7 dana čuješ po ulici ljudi pričaju o nekom "namještanju" protiv Drine, ova pobjeda je došla ko kec na desetku, malo euforija pred kup, biće pun Tušanj u srijedu akobogda.Tuzlak04 je napisao/la:. .vidim da mi niko na odgovori. . . .niko se ne jada a bilo je praznih stolica . .coelho41 je napisao/la:Prije utakmice, ja sam se prepo za posjetu, sjedim sat vremena prije na tribini i gledam naroda nešto nema, reko nije valjda da je svima Drina u glavi idalje, opet izvuče se maksimalno, zadovoljavajuća posjeta...i opet je bilo prodavanje pive na tribini, eto nam opet kazne i za to...
Ma bježi ba,kad su poderali sarajevo u kupu,zelju dvaput,zrinju dobili to ništa puu yebem ti navijače svakakve,kad je narod ne zahvalan.
-
- Kontakt:
AZMIR HUSIĆ JEDAN JE OD NAS!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bilo je 6000+ jer kad je izvlacio za auto spiker izvukao je broj 6000+ 

-
- Kontakt:
dao izjavu azmir ima na slonu.-..uglavnom ispada da je ovaj potez zbog svih pljuvaca a nije usmjeren direktno na fukare....vi sto ste poletili da napisete da je zbog baklji i svega pokrijte se usima.....
izvukose devet kupona iz jedne kese, kada onaj tek donosi i drugu kesu i iz nje izvukose deseti kupon hahaEdin075 je napisao/la:Bilo je 6000+ jer kad je izvlacio za auto spiker izvukao je broj 6000+
Mi stvarno nismo normalni...I ne zaslužujemo sve ovo...Umjesto bolan da slavimo vidi sad sranja...
Nije lijepo ono što se desilo, ali morali su slušat Azmira, čovjek je naredio tako i ima pravo.
Prvenstveno zbog psovki i prozivanja što se dešavalo poslije Drine. Nismo to mi, to su bili pojedinci, ali to se NE SMIJE dešavat. Hoćemo li ikada naučiti nešto...
I kad je ona jedna baklja opet pala na teren smuči mi se, pa koji q. to rade pojedini, pa imal' to mozga imalo, jel zna da 100 ljudi plati kartu za zapad i da sve to ode savezu samo radi tog nepromišljenog akta
I Azmiru se sigurno nakupio pun q., sad se istresao, ali sigurno i da želi da pokaže da nema više zayebancije.
Iskaljivali su se i Fukare, iskaljivao se i zapad. Sad je 1:1 i na tome mora ostat.
Ovo ne smije eskalirat i mora se smirit.
Edit: Tek sad i vidim ovaj tekst, i to je to, upravo...Pojedinci.
Htio je da stavi nešto do znanja, uradio je to. Nadam se da ćemo svi komplet (pogotovo ti ljudi) skontat neke stvari i opametit se.

Nije lijepo ono što se desilo, ali morali su slušat Azmira, čovjek je naredio tako i ima pravo.
Prvenstveno zbog psovki i prozivanja što se dešavalo poslije Drine. Nismo to mi, to su bili pojedinci, ali to se NE SMIJE dešavat. Hoćemo li ikada naučiti nešto...
I kad je ona jedna baklja opet pala na teren smuči mi se, pa koji q. to rade pojedini, pa imal' to mozga imalo, jel zna da 100 ljudi plati kartu za zapad i da sve to ode savezu samo radi tog nepromišljenog akta

I Azmiru se sigurno nakupio pun q., sad se istresao, ali sigurno i da želi da pokaže da nema više zayebancije.
Iskaljivali su se i Fukare, iskaljivao se i zapad. Sad je 1:1 i na tome mora ostat.
Ovo ne smije eskalirat i mora se smirit.
Edit: Tek sad i vidim ovaj tekst, i to je to, upravo...Pojedinci.
Htio je da stavi nešto do znanja, uradio je to. Nadam se da ćemo svi komplet (pogotovo ti ljudi) skontat neke stvari i opametit se.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 07 maj 2016, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.