Lagano ba, da odradim ostalo, pa trebam za kup večeras uradit' cover i ako stignem još šta.NYKnicks Fan je napisao/la:pravi kakvu naslovnicuNKMramor je napisao/la:Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'.![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Lagano ba, da odradim ostalo, pa trebam za kup večeras uradit' cover i ako stignem još šta.NYKnicks Fan je napisao/la:pravi kakvu naslovnicuNKMramor je napisao/la:Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'.![]()
sloboda72 je napisao/la:Hvala, živ bio.A sada akoBogda "Ćup".zlajci je napisao/la:Cestitam nam Evropu![]()
Ljudi dragi, cilj nam je bio oostanak
realancojk je napisao/la:Bilo bi dobro prvu igrati kuci i onda u goste i ostat i zatražit azil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi u picku materinu nepispamenuTuzlak04 je napisao/la:. . danas prvi put nisam mogao prisustvovati utakmici iz meni opravdanih razloga . . mene zanima, kakva je situacija sa posjetom. Da li je bilo zadovoljavajuće i da li je moglo bolje (barem vidim da nije bilo kao protiv Želje) . . .
. . . .ako je istina ovo sa Azmirom, vidi se da još nije sazreo. NE SMIJEŠ TO navijačima raditi bez obzira šta je u pitanju . . .usput bio sam u pravu, a mnogi su me napali da je Azmir to dozvolio navijačima. Vidi se da nije . . .ali nema veze, ne slažem se ni ja sa Fukarama, ali takav odnos ne možeš praviti i tačka. . . .
da osvetimo Siroki Brijegpinoglavi je napisao/la:Joj daj nam Hearts da ih izbacimo, jednom su me hinjski na kladionici sjebali, mrzim ih od tada
Chinaglia je napisao/la:joj ove voditeljke, doslo mi da ugasim ovo poslije njene dvije recenice