FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 07 maj 2016, 20:28

Zukanovic je napisao/la:Neodrađene suspenzije

Sarajevo : Bekić Almir
Olimpic : Hadžić Emir, Smajić Sulejman, Milović Đoko
Hoćel biti kakvih pojačanja ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 07 maj 2016, 20:28

Ja se sve nadam da ces ti totti i tebi slicni doci pameti,nek raja vidi moje postove i tvoje odgovore na njih,pa nek vidi ko je glup...Za razliku od tebe i takvih ovaj pape je danas bio na utakmici...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 maj 2016, 20:28

Besic je napisao/la:

Hoćel biti kakvih pojačanja ?
Vraca se Klaudio

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2016, 20:29

Hoce li DuljEEE otici za 2m eura?? Je li dres-ravo?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 maj 2016, 20:31

@ Besic : Da
@ joker90 : Da

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 maj 2016, 20:32

Marš.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 maj 2016, 20:33

Zukanovic je napisao/la:@ Besic : Da
@ joker90 : Da
Sto si me stefane bulicu blokirao na fb?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2016, 20:33

Samo prijavljujte postove trolova.
Samo Saraj'vo.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 maj 2016, 20:34

@zlo87

Sto mene pitas?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 maj 2016, 20:35

Zukanovic je napisao/la:@zlo87

Sto mene pitas?
Zato sto si ti ovaj kojeg spominjem

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2016, 20:36

THEC je napisao/la:naravno da je navedene igrace trebalo otjerati, niko nije veci od kluba, cak upravi i zamjeram sto sve te nabrojane nisu odmah poslije osvojene titule otjerali, ne bi se desavali problemi u svlacionici na pocetku ove sezone, i kao drugo to sto je uprava bila nesposobna da ih zamjeni kvalitetnijim igracima ne znaci da sad treba da zalim za njima
:bow: :bow: :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 maj 2016, 20:36

Bas me zanima kakvo ce ustrojstvo biti u upravljanju; nadam se ukidanju funkcije direktora, koju je Dino obnasao, i poslati ga da vodi financije, u racunovodstvo.
Imati funkcije:
- predsjednika, NOVOG izabrati,
- Upravni odbor, NOVI odbor ispunjen sa ljudima iz SPORTA, koji ce biti vecina,
- Sportski direktor, neko ko je ISKUSAN a POSTEN na toj poziciji,
- Trener, ISKUSAN, DOMACI, STROG, koji NIJE taldzija.
Izabrati najbolje juniore i POLAKO ih uvoditi u prvi tim, u 'manje' bitnim utakmicama Kupa, lige,
Prostudirati ekipu, izbalansirati, i napraviti ekipu od 14, 15 igraca + omladinci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 maj 2016, 20:37

zlo87 je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:@zlo87

Sto mene pitas?
Zato sto si ti ovaj kojeg spominjem
Nisam :stop: Ali dosta Off Topic. ako nesto hoces ima pp.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 07 maj 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 maj 2016, 20:37

Dino i jos neki trebaju da idu necemo se lagati,al ovo sto mi radimo sami sebi je smijesno. Kad covjek vidi ovog Evandera najveceg pljuvaca kojeg sam vidio mrak mi na oci padne. Lik je glavni forum navijac,koji utakmice prati preko streama koji nam otvara oci nama koji idemo svaku tekmu bilo gdje,smetaju mu navijaci,nebo itd Pravi navijac Sarajeva nece po forumu pljuvat iz razloga je time pljujemo klub koji mi je preci i od Dine i ostalih licemjera,al takav isti je i Evander. Pratimo mi Sarajevo duze i znamo da smo titulu cekali 10 godina,da smo odron bili itd pa smo izdrzali,al mjenjanjem svega i svacega nakon pola godine ne vodi nigdje i bilo ko to da radi uprava,navijaci il neko treci on ne misli dobro klubu. Na ovom forumu da je ovaj Evander prije pisao ovako odma bi ga otjerali i prozvali strumfom,sto vjerovatno i jeste

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 maj 2016, 20:40

zagor1987 je napisao/la:Dino i jos neki trebaju da idu necemo se lagati,al ovo sto mi radimo sami sebi je smijesno. Kad covjek vidi ovog Evandera najveceg pljuvaca kojeg sam vidio mrak mi na oci padne. Lik je glavni forum navijac,koji utakmice prati preko streama koji nam otvara oci nama koji idemo svaku tekmu bilo gdje,smetaju mu navijaci,nebo itd Pravi navijac Sarajeva nece po forumu pljuvat iz razloga je time pljujemo klub koji mi je preci i od Dine i ostalih licemjera,al takav isti je i Evander. Pratimo mi Sarajevo duze i znamo da smo titulu cekali 10 godina,da smo odron bili itd pa smo izdrzali,al mjenjanjem svega i svacega nakon pola godine ne vodi nigdje i bilo ko to da radi uprava,navijaci il neko treci on ne misli dobro klubu. Na ovom forumu da je ovaj Evander prije pisao ovako odma bi ga otjerali i prozvali strumfom,sto vjerovatno i jeste
Zagore ovo ti je PRVI post a nadam se i zadnji pa trolaj materi.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2016, 20:42

Jednog dana će doći i vaš kraj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 07 maj 2016, 20:43

zagor1987 je napisao/la:Dino i jos neki trebaju da idu necemo se lagati,al ovo sto mi radimo sami sebi je smijesno. Kad covjek vidi ovog Evandera najveceg pljuvaca kojeg sam vidio mrak mi na oci padne. Lik je glavni forum navijac,koji utakmice prati preko streama koji nam otvara oci nama koji idemo svaku tekmu bilo gdje,smetaju mu navijaci,nebo itd Pravi navijac Sarajeva nece po forumu pljuvat iz razloga je time pljujemo klub koji mi je preci i od Dine i ostalih licemjera,al takav isti je i Evander. Pratimo mi Sarajevo duze i znamo da smo titulu cekali 10 godina,da smo odron bili itd pa smo izdrzali,al mjenjanjem svega i svacega nakon pola godine ne vodi nigdje i bilo ko to da radi uprava,navijaci il neko treci on ne misli dobro klubu. Na ovom forumu da je ovaj Evander prije pisao ovako odma bi ga otjerali i prozvali strumfom,sto vjerovatno i jeste
Potpisujem...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 maj 2016, 20:45

I niste fer sto pljujete dulju, na njega se igra najvise svaku utakmicu ustvari samo tako i igramo dugim loptama na dulju plus prizisak kapitenske i nabildane cijene od dva miliona i konstantnog udaranja protivnickih igraca

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2016, 20:45

Povrh svega, gledaj ovih trolova... Majklovi, Zukanovići, Papići, Zagorčići...
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 maj 2016, 20:48

kengur je napisao/la:
Zagore ovo ti je PRVI post a nadam se i zadnji pa trolaj materi.
Imam na ovom forumu na starom acc vise staza nego ti i slicni,i kad tvoj forum bude onda mozes banivat koga briga uopste sta ti mislis? Kad budes kao ja imao staza od tribine i bilo cega vezanog za Sarajevo mozes pricat sa mnom. To sto je vas par pojedinaca privatizovalo forum vasa stvar,a sa starog profila sam popusio trajni ban kao i jos mnogi u tom periodu zbog adminna i pljuvacke politike u to vrijemw ove stranice prema nasem klubu i navijacima ako te bas toliko zanima. A bordo,jokeri,evanderi koji nisu bitni nikad na ovom forumu bili sad vidim kolo vode u pljuvanju,a stari fanatici kao Seki tj sekac se pljuju ovdje a covjek ima staza i voli tim vise nego svi vi zajedno. Trolanje nije razlicito misljenje to treba da naucis

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Chony533, Dave, Hajdeee, rimljanin90 i 38 gostiju.