FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ScoutInternational
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ScoutInternational » 07 maj 2016, 19:31

Blueboy1 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Maloprije sto sam cuo za Mulalice, na kakav nacin i sta je govorio Odovicu svojevremeno, me toliko iznerviralo da cu se razocarati ako ne dobije otkaz na kraju sezone. Fuj, dno dna!
To je provjerena priča, obarao mu je Edis autoritet pred kompletnom ekipom na treningu, unosio mu se u lice, govorio kako ga niko ne sluša itd.
Pa Edis je sabotirao Odovica, to nije nikakva novost. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. To je tako u zivotu, a posebno u trenerskom poslu.
Ali, tu je sam Oda kriv jer je trebao dovesti provjerenog covjeka sa sobom, a ne da ti nekog drugog nametnu. Jbg, na greskama uci. ;)

Mi definitnvo nemamo sta traziti vise sa Edisom. Uprava mora djelovati. Krenuli smo po kup, medutim, dobri rezultati u sezoni su ucinili da nam se stvori pogresna slika o ekipi, gdje smo krenuli, tj vratile se u borbu na dva fronta, sto je rezultiralo apsolutnim krahom. Strucni stab je precijenio trenutne mogucnosti ekipe, s obzirom da su se adekvatno okupili na polusezoni. Nismo uspjeli doci do cilja, i platit cemo to, velikim finansijskim minusom, ujedno gubitnom koeficijenta na euro sceni sto ce rezultirati dobijanjem tezi protivnika u ranijim rundama kvalifikacija naredne dvije godine.

Sta je, tu je. Na upravi je sada. Ja savjetujem da se maksimalno posvete rijesavanju pitanja oko stadiona, da ne bi navijaci jos jedno veliko razocarenje dozivljeli a takoder, da vec sada pocnu razmatrati adekvatan strucni stab posto ovaj nije odgovorio onome sto se trazilo.

Posto se misli ozbiljno i dovode igraci sa skupim platama, moji neki treneri koji bi usli u uzi krug su sljedeci:
1. Amar Osim,
2. Igor Tudor, i
3. Aleksandar Stanojevic.

ZELJO JE NAJVECI KLUB U BIH, po mnogo cemu, i kao takav, BEZ TROFEJA po SEZONI, ISTA SE SMATRA IZGUBLJENOM!
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 07 maj 2016, 20:01, ukupno mijenjano 4 puta.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 07 maj 2016, 19:41

LockScroll je napisao/la:1. Edis ako je imalo moralan odmah sad nakon utakmice podnijet ce ostavku !

2. U stadion ulagati kao da igramo Evropu, jer insfrastruktura na stadionu se mora poboljsati, ne zbog Evrope, vec radi samih nas i uslova na stadionu !

3. Strpiti se jos ovo kolo, a onda igracima poput Bogdanovica, Hodzurde, Enisa Sadikovica, Mailsona, Turkovica i njima slicnih se zhvaliti na saradnji !

Ekipu za ligu 12.imamo, uz dva tri kvalitetna pojacanja bit cemo full. i glavni konkurenti za duplu krunu, prije svega treba nam kvalitetan i dokazan trener, ova ekipa ce u slijedecoj sezoni za godinu biti uigranija i iskusnija, pa pogledajte samo kako smo ovu polusezonu odigrali, izuzmeo li ove zadne dvije utakmice, jednostavno u fudbalu ti treba i srece, a mi je nismo imali jos od stative i precke protiv Zrinjskog.
Bilo kako bilo druge nam nema ...

VOLIM TE ZELJO !!!
Svi ti koji si nabrojao su kod Ode se borili za titulu do zadnjeg kola i osigurali evropu 6 kola prije kraja...Nek je Djermanovic bolji od Nede , nek je Zaha bolji od Dzenisa, itd itd...otjeraj sve sto je nase a dovedi placenike koji za plate koje igraju ne mogu 90 minuta trcat...Stanu otjerat isto treba 220 tekmi momak za Zelju ima...dosta pljuvanja nase djece dovest trenera Brku pa od krampi napravi ono sto je dovoljno za ovu ligu...

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 07 maj 2016, 19:49

Edis treba otici to je vec odavno jasno. Sve pobjede su bile na misice...mi nemamo igre.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 20:11

Dosta pljuvanja necemo mi birati trenera, kako znam Sablja je jos zvanicno trener.
Losa godina za nas I to pravo. Steti po zdravlje :x
Opet necu ovdje pljuvati po klubu kojeg volim kao neki sto to rade 24-7.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 07 maj 2016, 20:15

MuhamedTM je napisao/la:Dosta pljuvanja necemo mi birati trenera, kako znam Sablja je jos zvanicno trener.
Tko koga pljuje ovdje? Mi se bavimo cinjenicama. AKo uprava zeli da ih prati 500 ljudi na stadionu, onda neka nista ne diraju.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 20:25

Nije Edis za sve odgovoran. Postovani navijaci Dejan i Miske su dogovorili jos jedan transfer. Nas klub je potpisso ugovor sa... Na svakoj zvanicnoj objavi za transfer to stoji. Pa ko su Dejan i Miske da dovode igrace. Kakve su njihove strucne reference za tako slozen posao. Skupe se oni na prelu i gledaju pet cd-ova i na osnovu toga dovode igrace. Mi smo postali drustvo dva lica i to je jedina istina. Edis nije jos treber za Zelje ali za rezultatski krah ne snosi sam odgovornost.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 20:26

ScoutInternational je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Dosta pljuvanja necemo mi birati trenera, kako znam Sablja je jos zvanicno trener.
Tko koga pljuje ovdje? Mi se bavimo cinjenicama. AKo uprava zeli da ih prati 500 ljudi na stadionu, onda neka nista ne diraju.
Kako bolan ko pljuje? Citaj jbga, necu ti crtati.
Nego da ponovim za ostale sto pljuju po Amaru, nema Amara nema titule. Sad vi nastavite pljuvati s cinjenicama :|
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 07 maj 2016, 20:29

LockScroll je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:ako se gleda medjusobni omjer

za izlazak u Evropu je potrebno:
- pobjeda protiv Slavije
- pobjeda Olimpica na Kosevu
- da Sloboda osvoji Kup
I po kojoj logici ces izaci u Evropu !? za 4.poziciju i Evropu Sarajevo ima tri boda vise, porazom u Tuzli i pobjedom Sirokog komsije ce sada na 4.mjesto a mi i dalje ostajemo na 5., Sarajevo bi moralo onda u zadnjem kolu izgubiti od Olimpika na Kosevu a mi bi morali pobjediti u Lukavici Slaviju, Sarajevo da izgubi zadnju na Kosevu i autom. Evropu malo tesko za povjerovati, zar ne !?
Ma nismo zasluzili izlazak u Evropu i dovidjenja. Cim mi kalkulisemo da ovaj izgubi, da ovaj pobjedi, nismo zasluzili i to je to.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 20:35

Ovi supci sto seru na Amara treba da se stide,a ne da se nazivaju navijacima Zelje. Edis nema pojma o taktici, zadatcima igraca i sl stvarima. Njegovo je da postavlja cunjeve i vodi pjetlice, kadete, juniore. Kad ce otjerati vise onog jada od Enisa Sadikovica da ga ne moze staviti u ekipu nikad mi nece biti jasno. Frajer kod rezultata 0:0, GDJE NE MOZEMO NAPRAVITI PRILIKE ubacuje antitalenta za fudbal Enisa. Bog te zar je moguce da nema mozga?! Jos gore sto su se strajkaci ponovo vratili da drze moralne pridike, a taman se pisalo na korektan nacin. :puke:

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 07 maj 2016, 20:57

Jebote Evropa se ne moze izboriti, hej Evropa :facepalm: a na stranu to sto nema pehara, ali da zavrsis na kraju kao peti to je najveca moguca blamaza, pa o kakvim se onda ovdje velikim planovima prica? I sta sad sto cemo ostati bez par miliona maraka, nema veze jel?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 21:08

perodeformero je napisao/la:Jebote Evropa se ne moze izboriti, hej Evropa :facepalm: a na stranu to sto nema pehara, ali da zavrsis na kraju kao peti to je najveca moguca blamaza, pa o kakvim se onda ovdje velikim planovima prica? I sta sad sto cemo ostati bez par miliona maraka, nema veze jel?
Nema veze, sad ce objaviti da su Dejo i Miske doveli novo pojacanje i poslat ce svoje dupelizce da pljuju po Amaru Osimu.

SvetlanaHo
Kontakt:

Post Postao/la SvetlanaHo » 07 maj 2016, 21:18

Nema ko da bude kriv drugi do trener za ovaj fijasko. Sta si ti bato moj mislio kad si doveo sve te silne igrace, a nisi zadrzao kostur ekipe i onda se sve vreme vadis na tu činjenicu da si ne uigran. I pored toga postignes nesto na oruk...Uneo si bato moj nervozu u igru,strapaciras po liniji,pravis katastrofalne greske neverovatnim izmenama igraca,oduzimas samopouzdanje vodjama ekipe...Kakav primer si ti to dao igracima kad te iskljuce u poslednjih 5 min,i tebe i tvog pomocnika pred susret sa Čelikom...Pred takvu utakmicu si ti to dozvolio sebi i onda se čudiš sto ti igraci divljaju po terenu...Pa ti si im to aminovao svojim primerom,čoveče kako ti nije to jasno...Igaci su tebe branili i ugrozili sebe i svoj status u klubu,jer su tebe napali huligani...I sta sad...ti bi da ostanes a oni da snose odgovornost zvog šatro srcanosti koju propagiras...ti sa krova bato moj nisi jos sisao i ostani na njemu,neka ti samo neko doda stolicu da mozes da sedneš...Nego mi je krivo sto ce neki igaci mozda ispastati zbog toga sto si ti napravio te greske...Kosoric sto udari onog funjavka koji ga je drko i nesretni Blagojević koji je bio miran ko budica dok ga onaj pandur stitom nije udario dva puta po faci,doduse slučajno,ali je to bilo dovoljno da ovom pukne film...ili Lendric i da ne nabrajam...E bato moj za sve si ti to kriv i jedino je ostavka ono sto mozes da ponudis...

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 21:20

Stvarno kakav debil moras da budes da pljujes po Amaru. Neki pravnici,satro skolovani. Mrs na fakultet pa radi. Ostavi se fudbala ocigledno da ne znate.
Mulalicu odlazi.Vrijeme je.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 07 maj 2016, 21:22

Ja neznam koji je kura.c nekim ovdje stručnjacima.
Ako ekipa ima 15 šansi dominira ima prečke stative poništen gol kako je tu trener kriv
Možel mi neko od stručnjaka objasnit?
"Volim te Zeljo"

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 07 maj 2016, 21:25

samoplavi je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Jebote Evropa se ne moze izboriti, hej Evropa :facepalm: a na stranu to sto nema pehara, ali da zavrsis na kraju kao peti to je najveca moguca blamaza, pa o kakvim se onda ovdje velikim planovima prica? I sta sad sto cemo ostati bez par miliona maraka, nema veze jel?
Nema veze, sad ce objaviti da su Dejo i Miske doveli novo pojacanje i poslat ce svoje dupelizce da pljuju po Amaru Osimu.
Pljuvanje po Amaru je blasfemija, ali isto tako tvrditi da klub zavisi i treba da zavisi od jednog covjeka, u ovom slucaju Amara, je jako jako opasno. Ja ipak mislim da je trenutni problem u tome sto sportski segment vode oni koji blage veze nemaju o tome, neka se ne naljuti niko to je moje misljenje a znam i dosta raje koja isto misli. Isto kao sto je, po meni, Amar npr. los trgovac

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 07 maj 2016, 21:32

Da se razumijemo meni uopšte nije bitno koje trener
Ali mislim da trebamo ostavit nekog sezonu dvije I vidjet šta čovjek može pa ako nevalja mjenjat. Džaba trošimo trenere, treba nam kontinuitet.
Nek nam naprave onakav Evropski stadion gdje bi I Repka igrala, nemoramo 5 godina ništa ni osvojit što se tiče mene
"Volim te Zeljo"

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 21:38

Mulalic je bivsi samo je pitanje koji dan. Palamudimo dzaba haya

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 maj 2016, 21:42

Bolji je Ivica trener, pa što ne tražite Ivicu da trenira? Leglo glupana koji ne vide dalje od Tuborga...
Edis je bio fula u startu, najneinteligentniji trener u povijesti Želje, (muda, srce i slične taktičke zamisli) posložilo mu se imao je dobre igrače i klub, Oda nije imao podršku, ako bi se opet vratio, Edis bi morao obilaziti Grbavicu u luku.

'ebo ba Amara, ko ga pljuje, pišaj ga, otišao je, nema ga, hoćete li još živjeti u 2001-oj ? Odrastite, Željo treba ljude koji rade za njega, ne za sebe. I onaj ko misli i sanja o titulama, jeste li vi normalni uopšte? Pa mi smo bili jedan prosječno dobar klub u Jugi, o kakvik uspjesima vi pričate?
O titulama sa Brotnjom, Rudarom, Slavijom i sl. a ovamo si igrao sa Zvezdom, Dinamom, Partizanom i Hajdukom...kakve ba BiH titule, kakvi uspjesi, kad ti najjači trener radi na baušteli u Kataru? 'ebenom Kataru...

Vi što tražite da vam uprava zadnje kolo dovede pojačanja, pa eto bio je Brko-Tuborg godinu i po službeno na toj dužnosti, pa šta je doveo, dodatnih deset kila sebi stomaka...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 07 maj 2016, 21:44

GKhan je napisao/la:Ja neznam koji je kura.c nekim ovdje stručnjacima.
Ako ekipa ima 15 šansi dominira ima prečke stative poništen gol kako je tu trener kriv
Možel mi neko od stručnjaka objasnit?
Pa ovdje ima 500 ljudi sa profi licencom,ovdje je leglo vrhunskih takticara,kondicionih trenera..
A sve neznalica do neznalice,krive Edisa za sve a covjek jedini zasluzan sto je bilo ikakve sanse za europu,dovode mu ljudi igrace koji se loze da su menageri,garantujem da se pola ovih igraca dovelo bez njegovog znanja ikakvog,zaboravljaju strucnjaci lazni da je zeljo blize ispadanju iz lige bio poslije 18 kola nego europi,dovelo se 2 pojacanja stevanovic i lendric,ostalo prosjeci koji su harali dok se igralo protiv veleza,drine i ostalih amaterskih ekipa i sta ocekujete da se sve utakmice pobijede.nemoguce je to za mourinha a ne edisa mulalica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, TheTruth34 i 26 gostiju.