Pa Edis je sabotirao Odovica, to nije nikakva novost. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. To je tako u zivotu, a posebno u trenerskom poslu.Blueboy1 je napisao/la:To je provjerena priča, obarao mu je Edis autoritet pred kompletnom ekipom na treningu, unosio mu se u lice, govorio kako ga niko ne sluša itd.Omar500 je napisao/la:Maloprije sto sam cuo za Mulalice, na kakav nacin i sta je govorio Odovicu svojevremeno, me toliko iznerviralo da cu se razocarati ako ne dobije otkaz na kraju sezone. Fuj, dno dna!
Ali, tu je sam Oda kriv jer je trebao dovesti provjerenog covjeka sa sobom, a ne da ti nekog drugog nametnu. Jbg, na greskama uci.

Mi definitnvo nemamo sta traziti vise sa Edisom. Uprava mora djelovati. Krenuli smo po kup, medutim, dobri rezultati u sezoni su ucinili da nam se stvori pogresna slika o ekipi, gdje smo krenuli, tj vratile se u borbu na dva fronta, sto je rezultiralo apsolutnim krahom. Strucni stab je precijenio trenutne mogucnosti ekipe, s obzirom da su se adekvatno okupili na polusezoni. Nismo uspjeli doci do cilja, i platit cemo to, velikim finansijskim minusom, ujedno gubitnom koeficijenta na euro sceni sto ce rezultirati dobijanjem tezi protivnika u ranijim rundama kvalifikacija naredne dvije godine.
Sta je, tu je. Na upravi je sada. Ja savjetujem da se maksimalno posvete rijesavanju pitanja oko stadiona, da ne bi navijaci jos jedno veliko razocarenje dozivljeli a takoder, da vec sada pocnu razmatrati adekvatan strucni stab posto ovaj nije odgovorio onome sto se trazilo.
Posto se misli ozbiljno i dovode igraci sa skupim platama, moji neki treneri koji bi usli u uzi krug su sljedeci:
1. Amar Osim,
2. Igor Tudor, i
3. Aleksandar Stanojevic.
ZELJO JE NAJVECI KLUB U BIH, po mnogo cemu, i kao takav, BEZ TROFEJA po SEZONI, ISTA SE SMATRA IZGUBLJENOM!