FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 07 maj 2016, 19:43

EVROPA ŠERIF MUBAREK OL SUN !
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 maj 2016, 19:46

Agamemnon je napisao/la:Sta je to bilo ljudi.
Kada su igraci otisli u svlacionicu fukare zvizdale psovale sta.
Igrači su ljuti zbog pogrdnih riječi koje su im upućene sa sjevara u početnoj fazi utakmice.
Ja volim FK Tuzla City

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 07 maj 2016, 19:46

sloboda72 je napisao/la:EVROPA ŠERIF MUBAREK OL SUN !
:bih: . :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 07 maj 2016, 19:46

ahmic je napisao/la:Steta,steta za neke utakmice odigrane ispod nivoa..Al sta je tu je,realno je Sloboda najbolja ekipa i ligi ,al et haman je nesto falilo..Znanje,umijece ili sta li vec.
Treba uzet kup i u evropi sto bolje odigrat..
SVE U SVEMU,NE TREBA BITI NE ZADOVOLJAN,DOBRO JE OVO...
Falila jaka klupa i da se odmaraju igrači. Ali i pored toga ovo je predobro za naš klub.
Momcima svaka čast, daju sve od sebe.

Danas prvi put vidim da je Husref nekome prepustio loptu, i urodilo je plodom, čovjek je doktorirao našu ligu.
FK Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 maj 2016, 19:47

Da je Borgi bio tu uzeli bi titulu...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 maj 2016, 19:47

fukaratz je napisao/la:
djulba je napisao/la:Mene samo brine srijeda i ponasanje fukara. Jer su igraci istrcali odmah napolje i nisu se pozdravili zato sto im je to husic rekao. A razlog je prekidanje utakmice bakljama.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
razlog je sto se zvizdali igracima nakon poraza od Drine, i sto su "pojedini" psovali Husrefu i pojedinim igracima :!: Azmir im je danas naredio da idu pravu u svlacionicu :!: kako god velika mrlja i sumnjam da ce na dobro izaci :kafa:
Upravo ovo, Kada smo poceli govoriti nije uredu Azmire, covjek ustade ovo zato sto se proslu utakmicu igracima psovala majke i ja sam im rekao da na centru se zagrle i pravo u svlacionicu nema pozdravljanja publike....I neka je, 100% je upravu, kada se samo sjetim ovdje izjava pojedinaca a i na fb stranici to je strasno bilo

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 maj 2016, 19:49

"Evropa nas čeka frižider ko apoteka"..danas nema zamjerke igračima, Kostić maestralan u odbrani, generalno svi su odigrali maestralno, imam osjećaj da će sad Zrinjski slavit ponapijat se i da ćemo dobit u Mostaru i ono so na ranu da npr. pobijedimo šampiona u obje utakmice, a mi drugo..no nema veze da mi je ko prije sezone reko evo care potpiši za Evropu, potpiso bi za treće mjesto, a ne drugo.

Bravo svima!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 07 maj 2016, 19:50

fukaratz je napisao/la:
djulba je napisao/la:Mene samo brine srijeda i ponasanje fukara. Jer su igraci istrcali odmah napolje i nisu se pozdravili zato sto im je to husic rekao. A razlog je prekidanje utakmice bakljama.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
razlog je sto se zvizdali igracima nakon poraza od Drine, i sto su "pojedini" psovali Husrefu i pojedinim igracima :!: Azmir im je danas naredio da idu pravu u svlacionicu :!: kako god velika mrlja i sumnjam da ce na dobro izaci :kafa:
Nema sta na dobro ili loše izlaziti, nek im je naredio i upravu je, ustade čovjek u loži reče ovo što je fukaratz napisao, zbog majmuna i yebavanja matere igračima i Husrefu, zar treba nekoga pozdravljati ko ti yebe mater?!

Doslovce smo pite rasklopili na proste faktore, a golčina Sarića, podsjeti me na pravog Ronalda, samo je on to znao!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 maj 2016, 19:55

los trenutak da azmir ovo uradi.....pred finale kupa ne ide to tako......sta sad ocekuje da fukare dodju i izvinu se ?? sad su fukare na redu pa opet azmir ne konta on da je ovo bosna.....najgori moguci trenutak za ovako nesto al ajde....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 maj 2016, 19:55

losa vam je furka: "kao plitak potok" ;)

slika

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 maj 2016, 19:59

Cestitam nam Evropu :bow:

Ljudi dragi, cilj nam je bio oostanak :bow:
tuzlanska Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 maj 2016, 20:01

Prije par mjeseci sam lijepo upozoravao da provjerite pasos na vrijeme.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 maj 2016, 20:02

zlajci je napisao/la:Cestitam nam Evropu :bow:

Ljudi dragi, cilj nam je bio oostanak :bow:
Hvala, živ bio.A sada akoBogda "Ćup".
Ja volim FK Tuzla City

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 maj 2016, 20:02

KrojcicaHills je napisao/la:los trenutak da azmir ovo uradi.....pred finale kupa ne ide to tako......sta sad ocekuje da fukare dodju i izvinu se ?? sad su fukare na redu pa opet azmir ne konta on da je ovo bosna.....najgori moguci trenutak za ovako nesto al ajde....
Sto je los trenutak, nekad se moras izboriti za postovanje, a danas je bio pravi trenutak za to.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 maj 2016, 20:05

. . danas prvi put nisam mogao prisustvovati utakmici iz meni opravdanih razloga . . mene zanima, kakva je situacija sa posjetom. Da li je bilo zadovoljavajuće i da li je moglo bolje (barem vidim da nije bilo kao protiv Želje) . . .

. . . .ako je istina ovo sa Azmirom, vidi se da još nije sazreo. NE SMIJEŠ TO navijačima raditi bez obzira šta je u pitanju . . .usput bio sam u pravu, a mnogi su me napali da je Azmir to dozvolio navijačima. Vidi se da nije . . .ali nema veze, ne slažem se ni ja sa Fukarama, ali takav odnos ne možeš praviti i tačka. . . .

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 maj 2016, 20:05

slana_krv je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:los trenutak da azmir ovo uradi.....pred finale kupa ne ide to tako......sta sad ocekuje da fukare dodju i izvinu se ?? sad su fukare na redu pa opet azmir ne konta on da je ovo bosna.....najgori moguci trenutak za ovako nesto al ajde....
Sto je los trenutak, nekad se moras izboriti za postovanje, a danas je bio pravi trenutak za to.
los zato sto se nece zavrsiti na ovome 100 % .... nisam negativac ali sam na tribini sigurno 10 godina i znam kako to ide.... na ovaj nacin postovanje nece dobiti kao sto reko OVO JE BOSNA..... iskreno se nadam da ce ovo na dobro izaci

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 maj 2016, 20:09

Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'. :kafa: :njanjanja:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 maj 2016, 20:09

Svaka cast igracima, strucnom stabu i upravi. San postao java. Ove sto misle da su glavni, iako finansijski donose vise stete nego koristi necu da komentarisem. Igraci svaka cast na potezu!
Niko, niko, samo Sloboda

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 maj 2016, 20:10

NKMramor je napisao/la:Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'. :kafa: :njanjanja:
pravi kakvu naslovnicu :tralala:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 maj 2016, 20:11

. .. i još nešto. Bolji smo od Zrinjkog . . na dva fronta do kraja i u vrhu i ovo je odlično . . ****, Zrinja se na vrijeme riješila kupa i bez opterećenja gazila . . .S obzirom da smo izgubili titulu i obezbijedili Evropu, ja bi rezerve izveo u Mostar, a svu snagu za "bokal :mrgreen: " . .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, meecko i 6 gostiju.