FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2016, 20:02

shaman7 je napisao/la:I jedna ogromna glupost vaseg trenera. Okej, ide se na sve ili nista ali kralju ne mozes povadit citavu odbranu, ubacit napad. Odradio je to skroz neiskusno i nije nista dobio s tim, samo jos izgubio.
Čim je to uradio rekao sam da samo možemo još izgubiti. Ne mogu da vjerujem da je onako lik zube polomio.
Samo Saraj'vo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 maj 2016, 20:03

sekac je napisao/la:Slažem se slabo je bilo do bola ali šta se može sad nisu oni kvalitet za Sarajevo a mi smo da tako kažem pa barem malo kvalitetnije otjerali mi raja pisanjem po forumima i prozivanjem na stadionima ja mislim da je tako i sad gledamo Kramare i ostale falange krampe.Ne da se ne smije igrati ne smije se pomisliti da odigraš ovako loše kamoli šta drugo.
Prijatelju ako ijedna nasa uprava pravi poteze po zeljama navijaca, a protivno sopstvenom misljenju - onda bi ih zbog toga definitivno otjerao. Ovdje ima dosta raje koja ima "zdravu logiku" jer godinama gleda to Sarajevo. A ljudi sa puno boljim znanjem bi trebali biti u sportskom djelu kluba. Pa ako se misljenja poklope dobro i jeste a ako ne, trebaju raditi sto je najbolje za klub i na kraju snositi posljedice. Ali veselo se smijati nakon sramote nije prihvatljivo.

Rekoh ranije, treba stisnuti zube, osigurati Evropu i onda cemo o upravi. Ako izgubimo Evropu vraticemo se jos par godina unazad, pored ovogodisnje tuge.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 07 maj 2016, 20:04

joker90 je napisao/la:@keli1946, @nukleusmember, @soe, @molotovljev, @majkl, ima li vas rajaaaa?? Hocemo osvojiti titulu? Imamo li najjaci igracki kadar? Valja li nam uprava? Jesmo li mi pljuvaci a vi pametni??
Ja se nadam da si TI sad zadovoljan jer ti svima mozes reci "jesam li vam ja rekao". Drag si mi momak al ubi te impulsivnost. Tesko je gubiti al desava se ****.
Najbolje je da uradis to sto si rekao, vratis svoju clansku i lagano vikendom lige petice. Sto ce ti ova sikiracija?
Brate vi pojedini kao da ste od juce poceli navijati za FKS. Kad je to nama islo nesto lagano i bez apaurina? Ako nisu igraci, onda je lova. Vazda se nesta sve tjera mjenja a bez konstante nema ni uspjeha. Jel mislis da ce se to promjeniti? Evo trazite Celu sad, a onda cete mu **** majku za tri mjeseca. Niko nema carobni stapic da sve poslozi za jednu tekmu a nama jedino to odgovara.
Ja ovo radi vas samih govorim. Ako nenabavite apaurina, bolje da se batalite FKS. Ja recimo ocekujem jos tezu iducu sezonu ko god vodio Sarajevo jer je dosta ljudi koji su puno uradili diglo ruke i odlaze uskoro.
P.S. **** mi se i za Dinu i za Kusturicu ali stalno tjeranje "nasih" strucnjaka sa tribina te nezrele uprave koja istim podilazi je i dovela do ovog stanja. Davno sam govorio da se trebalo stati iza Kodre i po cijenu titule.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 07 maj 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 07 maj 2016, 20:06

Ovo kad Jesic nije uspio posloziti nece niko,ja se uvijek sjetim Kodre,da je ova luda uprava tad stala iza njega...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 maj 2016, 20:06

Memara je napisao/la:Dobio sam informacije da je molotovljev član uprave, valjda vam je to već svima jasno. Kako sam saznao pokušavaju smiriti situaciju i gurati to sve pod tepih do ljeta.
Samo da se citiram jednim postom iz aprila :kafa:

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 07 maj 2016, 20:08

:bow:
Ex1t je napisao/la:
joker90 je napisao/la:@keli1946, @nukleusmember, @soe, @molotovljev, @majkl, ima li vas rajaaaa?? Hocemo osvojiti titulu? Imamo li najjaci igracki kadar? Valja li nam uprava? Jesmo li mi pljuvaci a vi pametni??
Ja se nadam da si TI sad zadovoljan jer ti svima mozes reci "jesam li vam ja rekao". Drag si mi momak al ubi te impulsivnost. Tesko je gubiti al desava se ****.
Najbolje je da uradis to sto si rekao, vratis svoju clansku i lagano vikendom lige petice. Sto ce ti ova sikiracija?
Brate vi pojedini kao da ste od juce poceli navijati za FKS. Kad je to nama islo nesto lagano i bez apaurina? Ako nisu igraci, onda je lova. Vazda se nesta sve tjera mjenja a bez konstante nema ni uspjeha. Jel mislis da ce se to promjeniti? Evo trazite Celu sad, a onda cete mu **** majku za tri mjeseca. Niko nema carobni stapic da sve poslozi za jednu tekmu a nama jedino to odgovara.
Ja ovo radi vas samih govorim. Ako nenabavite apaurina, bolje da se batalite FKS. Ja recimo ocekujem jos tezu iducu sezonu ko god vodio Sarajevo jer je dosta ljudi koji su puno uradili diglo ruke i odlaze uskoro.
P.S. **** mi se i za Dinu i za Kusturicu ali stalno tjeranje "nasih" strucnjaka sa tribina te nezrele uprave koja istim podilazi je i dovela do ovog stanja. Davno sam govorio da se trebalo stati iza Kodre i po cijenu titule.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 maj 2016, 20:08

Besic je napisao/la:Najbolji smo domaćin lige 12 pobjeda 2 poraza , fakt koji će prestravit Olimpić .
i Almir Bekic nece igrati, znamo svi sta to znaci :mrgreen:
Pyro is not a crime !

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 07 maj 2016, 20:09

Najbolja utakmica sezone bi vam bila poraz od Olimpika. Dajte ljudima bodove. Vidite kako RS I HR klubovi daju svojima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 maj 2016, 20:09

THEC je napisao/la:
Besic je napisao/la:Najbolji smo domaćin lige 12 pobjeda 2 poraza , fakt koji će prestravit Olimpić .
i Almir Bekic nece igrati, znamo svi sta to znaci :mrgreen:
Denis Kramar !

Meni se čini da je Delač danas pokupio treći žuti.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 07 maj 2016, 20:10

hapuc je napisao/la:Ovo nije normalno više, u kakvom sivilu se godinama nalazimo. I titula je bila na silu uzeta. Kakvi su lopovi prošli kroz klub zadnjih godina, i još su tu. Selimović se smije, a navijači tuguju, nevjerovatno. Klubom upravljaju lopovi, raznorazni menadžeri koje zanima samo lični interes, dok ih ne zanimaju posljedice toga. Ekipu su vodili, vode neznalice a ekipu čine antitalenti, antifudbaleri (čast izuzecima) koje su dovodili menadžerčići.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Oni,uprava ide na to da je Tan gazda i da samo on može i treba,ako hoće,iste da otjera..Dino misli da će ga Tan zadržati jer kolaju priče da mu glavni šef tj. Tan ima povjerenje u njega zbog pozitivnog bilansa na kraju poslovne sezone,to znaći da je klub u plusu a planirani rashodi uračunati u bilans!!!Sve su prilike da se ovo oko uprave neće fino završiti na kraju :facepalm:
A sve i da napuste klub,ova garnitura nam ostavlja nekih dvadesetak dana za sve živo,uoći eventualne Evropske lige (predkolo)
Ja imam samo jedno pitanje; Do kad ćemo biti hablečine?? Jer ovi (uprava) misle da klub nemože bez njih i sve smišljeno rade nebil im kako raja dala još koju priliku,ala totti,evander a takvih je neznatan broj ili mikron..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2016, 20:10

Ex1t je napisao/la:
Nisam zadovoljan, najvise bih volio da nista nisam bio u pravu i da smo mi uzeli duplu krunu. Ali ovi likovi su mene pored moja 2 oka i razuma pokusavali ubjediti u neke stvari i ja sam oznacen kao neprijatelj kluba i najveci pljuvac na forumu! Nikad prije nismo imali gazdu milijardera kao sada, tako da se ne isplati ovo sto poredis Sarajevo od prije i Sarajevo koje smo trebali dobiti sada. Je li Kusturica rekao da cemo dobiti Sarajevo koje ce navijacima donijeti puno radosti? Ovo su njegove rijeci druze, rekao da cemo biti prejaki za ovu ligu, bla, bla.
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2016, 20:12

de pregledajte postove od ovog @pape.
Pa jel vi mislite da je neko glup!?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 maj 2016, 20:13

kengur je napisao/la:
sekac je napisao/la:Slažem se slabo je bilo do bola ali šta se može sad nisu oni kvalitet za Sarajevo a mi smo da tako kažem pa barem malo kvalitetnije otjerali mi raja pisanjem po forumima i prozivanjem na stadionima ja mislim da je tako i sad gledamo Kramare i ostale falange krampe.Ne da se ne smije igrati ne smije se pomisliti da odigraš ovako loše kamoli šta drugo.
Prijatelju ako ijedna nasa uprava pravi poteze po zeljama navijaca, a protivno sopstvenom misljenju - onda bi ih zbog toga definitivno otjerao. Ovdje ima dosta raje koja ima "zdravu logiku" jer godinama gleda to Sarajevo. A ljudi sa puno boljim znanjem bi trebali biti u sportskom djelu kluba. Pa ako se misljenja poklope dobro i jeste a ako ne, trebaju raditi sto je najbolje za klub i na kraju snositi posljedice. Ali veselo se smijati nakon sramote nije prihvatljivo.

Rekoh ranije, treba stisnuti zube, osigurati Evropu i onda cemo o upravi. Ako izgubimo Evropu vraticemo se jos par godina unazad, pored ovogodisnje tuge.
Brate slažem se da mi pratimo Sarajevo i dobro znamo ćak i bolje od pojedinih stručnjaka ali pretjerujemo mi bi Karlosa otjerali za dva dana.I ja sam **** upravi-Dini mater što sluša mahalu a činjenica je da sluša i glas navijača sa stadiona i čita forume pogotovo sinfo (zna to malta sa sinfa zato i ne piše više) **** ja njih opet kad nemaju svoj stav.Imaj ga pa makar bio kao Mamić pa makar te svi pljuvali ali ga imaj **** te dupelizanje više on je sa BBB zakuhao ali vidi šta je napravio sa Dinamom.Da ne bude da ovi moraju sa HZ zakuhati daleko od toga ali se ne trebaju ni previše slušati navijači mada imam najbolje mišljenje o našim navijačima ali zna se šta ko treba da radi i zna se ko treba da odgovara za transfer politiku i rezultatae a naše je da volimo i bodrimo jbg.
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2016, 20:13

FrancescoTotti je napisao/la:de pregledajte postove od ovog @pape.
Pa jel vi mislite da je neko glup!?
A provaljen davnih dana, ali administracija i ovi "navijaču su krivi, nije uprava" drže takve ovdje, jer im treba za citata. :salut:
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 maj 2016, 20:18

Sretan nam 70, rodjendan! :D Ekstra cestitka od vodecih u Klubu.
Ne prodje moja 'prognoza', mada sa ovom igrom i ponasanjem na terenu, ne znam kako se ista moglo - pa fakat su se samo vukli po terenu.
Nije ljudi samo ova utakmica - mi imamo OSAM ovakvih utakmica, 8 poraza u 29 kola; sto je previse, previse je. Samo da izadje na hajr, da ne bude bezvezna ova lakrdija od sezone.
Hocemo svjeze krvi u Upravi, hocemo strucne, iskusne trenere u Klubu, hocemo cistku u ekipi; da se vise izbalansira ekipa, pa imamo xy napadaca, jedno krilo itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 07 maj 2016, 20:20

DrinaGZ je napisao/la:Najbolja utakmica sezone bi vam bila poraz od Olimpika. Dajte ljudima bodove. Vidite kako RS I HR klubovi daju svojima.
Koji su nasi konju,mi smo bosanski klub,nemamo mi vase nase i slicne gluposti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 maj 2016, 20:21

Ja bi iskreno volio da Radnik uzme Kup,jer bi tako izbili i zadnji argument Dini i ekipi da ostanu. Ako odemo u Evropu oni ostaju sigurno,samo ce nekim kozmetickim promjenama zamazati oci navijacima.
Protiv Olimpika bez navijanja,vec 'navijanje' usmjeriti prema loži koju ce sigurno osiguravati kordon specijalaca.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2016, 20:22

zagorski je napisao/la:Ja bi iskreno volio da Radnik uzme Kup,jer bi tako izbili i zadnji argument Dini i ekipi da ostanu. Ako odemo u Evropu oni ostaju sigurno,samo ce nekim kozmetickim promjenama zamazati oci navijacima.
Protiv Olimpika bez navijanja,vec 'navijanje' usmjeriti prema loži koju ce sigurno osiguravati kordon specijalaca.
Kao što već rekoh, protiv Olimpika cijeli sjever treba da se preseli na A6 i A7 donji dio.
Samo Saraj'vo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 maj 2016, 20:24

sekac je napisao/la:Brate slažem se da mi pratimo Sarajevo i dobro znamo ćak i bolje od pojedinih stručnjaka ali pretjerujemo mi bi Karlosa otjerali za dva dana.I ja sam **** upravi-Dini mater što sluša mahalu a činjenica je da sluša i glas navijača sa stadiona i čita forume pogotovo sinfo (zna to malta sa sinfa zato i ne piše više) **** ja njih opet kad nemaju svoj stav.Imaj ga pa makar bio kao Mamić pa makar te svi pljuvali ali ga imaj **** te dupelizanje više on je sa BBB zakuhao ali vidi šta je napravio sa Dinamom.Da ne bude da ovi moraju sa HZ zakuhati daleko od toga ali se ne trebaju ni previše slušati navijači mada imam najbolje mišljenje o našim navijačima ali zna se šta ko treba da radi i zna se ko treba da odgovara za transfer politiku i rezultatae a naše je da volimo i bodrimo jbg.
Siguran sam da dodju ljudi koji znaju u sportski dio, da bi u 85%-90% slucajeva imali isto misljenje sa HZ. Mozda mi nekad nebi znali detalje nekih povreda ili strateskih poteza, ali to nebi stvaralo probleme. Ali kad ti privrednici koji nisu vicni sportu a pogotovo u "nasim uslovima" Jakupovic, Skakic,.... onda imamo belaj. A cak i da imamo vrhunski tim, pravljenje hemije u timu je umjetnost za sebe i to ne zna svako. A kaznjavanje i suspenzije pa onda pomilovanja su znak gubitka kompasa. Treba znati naci sponzore - svaka cast ali to je jako razlicito od sportskog dijela.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 maj 2016, 20:26

Neodrađene suspenzije

Sarajevo : Bekić Almir
Olimpic : Hadžić Emir, Smajić Sulejman, Milović Đoko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, mosarajvosa83, riki46, Sanchez87hz, tutankamon1905 i 57 gostiju.