FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Igrači su ljuti zbog pogrdnih riječi koje su im upućene sa sjevara u početnoj fazi utakmice.Agamemnon je napisao/la:Sta je to bilo ljudi.
Kada su igraci otisli u svlacionicu fukare zvizdale psovale sta.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:EVROPA ŠERIF MUBAREK OL SUN !

Falila jaka klupa i da se odmaraju igrači. Ali i pored toga ovo je predobro za naš klub.ahmic je napisao/la:Steta,steta za neke utakmice odigrane ispod nivoa..Al sta je tu je,realno je Sloboda najbolja ekipa i ligi ,al et haman je nesto falilo..Znanje,umijece ili sta li vec.
Treba uzet kup i u evropi sto bolje odigrat..
SVE U SVEMU,NE TREBA BITI NE ZADOVOLJAN,DOBRO JE OVO...
Momcima svaka čast, daju sve od sebe.
Danas prvi put vidim da je Husref nekome prepustio loptu, i urodilo je plodom, čovjek je doktorirao našu ligu.
FK Sloboda Tuzla
Da je Borgi bio tu uzeli bi titulu...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Upravo ovo, Kada smo poceli govoriti nije uredu Azmire, covjek ustade ovo zato sto se proslu utakmicu igracima psovala majke i ja sam im rekao da na centru se zagrle i pravo u svlacionicu nema pozdravljanja publike....I neka je, 100% je upravu, kada se samo sjetim ovdje izjava pojedinaca a i na fb stranici to je strasno bilofukaratz je napisao/la:razlog je sto se zvizdali igracima nakon poraza od Drine, i sto su "pojedini" psovali Husrefu i pojedinim igracimadjulba je napisao/la:Mene samo brine srijeda i ponasanje fukara. Jer su igraci istrcali odmah napolje i nisu se pozdravili zato sto im je to husic rekao. A razlog je prekidanje utakmice bakljama.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći TapatalkAzmir im je danas naredio da idu pravu u svlacionicu
kako god velika mrlja i sumnjam da ce na dobro izaci
"Evropa nas čeka frižider ko apoteka"..danas nema zamjerke igračima, Kostić maestralan u odbrani, generalno svi su odigrali maestralno, imam osjećaj da će sad Zrinjski slavit ponapijat se i da ćemo dobit u Mostaru i ono so na ranu da npr. pobijedimo šampiona u obje utakmice, a mi drugo..no nema veze da mi je ko prije sezone reko evo care potpiši za Evropu, potpiso bi za treće mjesto, a ne drugo.
Bravo svima!
Bravo svima!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nema sta na dobro ili loše izlaziti, nek im je naredio i upravu je, ustade čovjek u loži reče ovo što je fukaratz napisao, zbog majmuna i yebavanja matere igračima i Husrefu, zar treba nekoga pozdravljati ko ti yebe mater?!fukaratz je napisao/la:razlog je sto se zvizdali igracima nakon poraza od Drine, i sto su "pojedini" psovali Husrefu i pojedinim igracimadjulba je napisao/la:Mene samo brine srijeda i ponasanje fukara. Jer su igraci istrcali odmah napolje i nisu se pozdravili zato sto im je to husic rekao. A razlog je prekidanje utakmice bakljama.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći TapatalkAzmir im je danas naredio da idu pravu u svlacionicu
kako god velika mrlja i sumnjam da ce na dobro izaci
Doslovce smo pite rasklopili na proste faktore, a golčina Sarića, podsjeti me na pravog Ronalda, samo je on to znao!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
-
- Kontakt:
los trenutak da azmir ovo uradi.....pred finale kupa ne ide to tako......sta sad ocekuje da fukare dodju i izvinu se ?? sad su fukare na redu pa opet azmir ne konta on da je ovo bosna.....najgori moguci trenutak za ovako nesto al ajde....
losa vam je furka: "kao plitak potok"

-
- Kontakt:
Prije par mjeseci sam lijepo upozoravao da provjerite pasos na vrijeme.
Hvala, živ bio.A sada akoBogda "Ćup".zlajci je napisao/la:Cestitam nam Evropu![]()
Ljudi dragi, cilj nam je bio oostanak
Ja volim FK Tuzla City
Sto je los trenutak, nekad se moras izboriti za postovanje, a danas je bio pravi trenutak za to.KrojcicaHills je napisao/la:los trenutak da azmir ovo uradi.....pred finale kupa ne ide to tako......sta sad ocekuje da fukare dodju i izvinu se ?? sad su fukare na redu pa opet azmir ne konta on da je ovo bosna.....najgori moguci trenutak za ovako nesto al ajde....
. . danas prvi put nisam mogao prisustvovati utakmici iz meni opravdanih razloga . . mene zanima, kakva je situacija sa posjetom. Da li je bilo zadovoljavajuće i da li je moglo bolje (barem vidim da nije bilo kao protiv Želje) . . .
. . . .ako je istina ovo sa Azmirom, vidi se da još nije sazreo. NE SMIJEŠ TO navijačima raditi bez obzira šta je u pitanju . . .usput bio sam u pravu, a mnogi su me napali da je Azmir to dozvolio navijačima. Vidi se da nije . . .ali nema veze, ne slažem se ni ja sa Fukarama, ali takav odnos ne možeš praviti i tačka. . . .
. . . .ako je istina ovo sa Azmirom, vidi se da još nije sazreo. NE SMIJEŠ TO navijačima raditi bez obzira šta je u pitanju . . .usput bio sam u pravu, a mnogi su me napali da je Azmir to dozvolio navijačima. Vidi se da nije . . .ali nema veze, ne slažem se ni ja sa Fukarama, ali takav odnos ne možeš praviti i tačka. . . .
-
- Kontakt:
los zato sto se nece zavrsiti na ovome 100 % .... nisam negativac ali sam na tribini sigurno 10 godina i znam kako to ide.... na ovaj nacin postovanje nece dobiti kao sto reko OVO JE BOSNA..... iskreno se nadam da ce ovo na dobro izacislana_krv je napisao/la:Sto je los trenutak, nekad se moras izboriti za postovanje, a danas je bio pravi trenutak za to.KrojcicaHills je napisao/la:los trenutak da azmir ovo uradi.....pred finale kupa ne ide to tako......sta sad ocekuje da fukare dodju i izvinu se ?? sad su fukare na redu pa opet azmir ne konta on da je ovo bosna.....najgori moguci trenutak za ovako nesto al ajde....
Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'.

Svaka cast igracima, strucnom stabu i upravi. San postao java. Ove sto misle da su glavni, iako finansijski donose vise stete nego koristi necu da komentarisem. Igraci svaka cast na potezu!
Niko, niko, samo Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
pravi kakvu naslovnicuNKMramor je napisao/la:Tri slova: UEL... Ostalo neću komentarisat'.![]()

. .. i još nešto. Bolji smo od Zrinjkog . . na dva fronta do kraja i u vrhu i ovo je odlično . . ****, Zrinja se na vrijeme riješila kupa i bez opterećenja gazila . . .S obzirom da smo izgubili titulu i obezbijedili Evropu, ja bi rezerve izveo u Mostar, a svu snagu za "bokal
" . .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.