FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde trebaju izvrsit pritisak na upravu , ovo je sramota od Slobade 3 komada, Zeljo izgubio svasta
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Umire frajko od smijeha.joker90 je napisao/la:Boli feminiziranog kitica, sutra da ode, naklepao se para od kluba kojeg "voli" da ima do kraja zivota. Malo tal za obroke akademaca, malo tal za plakate, malo za igrace! Ljubi majka Dince svojeee!!
Samo Saraj'vo.
Popusi I njemu I nama svima,nije ni Dine bilo nigdje prije Sarajeva jel imao cvaju ili ne u novcaniku sad prije utakmice zovne onog sto skace ja mu nezz ima vi ga Sarajlije bolje znate pa ga podari sa 20 euraFrancescoTotti je napisao/la:DINO SELIMOVIC!!!
Gdje bi bilo Sarajevo da njega nema! On nas je digao iz pepela, on je zasluzan za sve dobre stvari koje nam se desavaju!!!
Samo Sarajevo
Pa ako iducu tekmu ne bude grmilo 90 minuta DIIINO ODLAZI i razne socne psovke na racun nasmijanog, onda yebo nas sve kolektivno!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li snimak gdje se smije..
Ja nisam imao snage gledati i u 80 min izgasio link..
Ja nisam imao snage gledati i u 80 min izgasio link..
- PitarBordo
- Kontakt:
Na zapad, A6 i A7, niže prema terenu - svi da mu na uvce pjevaju. Da vidimo taj osmijeh kao danas.joker90 je napisao/la:Pa ako iducu tekmu ne bude grmilo 90 minuta DIIINO ODLAZI i razne socne psovke na racun nasmijanog, onda yebo nas sve kolektivno!!
@Zip ja uhvatio screenshot i od nakve huje resetova računar. Onaj BHTube kad izbaci tekmu vidit ćeš. Ako ostavi to.
Samo Saraj'vo.
- Burberry46
- Kontakt:
Ocajna i jadna sezona, UPRAVA NAPOLJE, DINO JE.BE.M TI SVE! MRS PI.C.KO JEDNA
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel se gleda gol razlika ili medjusobni?
Međusobni
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kikiriki se gleda jarane.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
I Selimovic bi trebao dobiti nadimak Kasap ko Jesic! Iskasapio je Sarajevo, da nas Tito ne moze vratiti iz go.vana!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Igra nam i x na Koševu ,a mi kako smo traljavi i to ćemo ispustiti.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nista navijaci nisu bolji od Dine tjerali su 99% iste igrace koji je klub na kraju otjerao drkali na brazilce i Harbe i ostale. Nista vecina navijaca nije bolja od Dine samo sto oni mogu mjenjati misljenja a Dino ne moze. Sad ce biti branim Dinu ne branim goni ga u tri lijepe al hocu samo da kazem da velika vecina navijaca su prelivode pa mjenjaju misljenja sva tri dana.
u srijedu cemo znati viseBesic je napisao/la:Igra nam i x na Koševu ,a mi kako smo traljavi i to ćemo ispustiti.
Pyro is not a crime !
Mati, probudi me. Ovo se ne događa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Znaci citavu sezonu od prvih 4 tima osim nas pobjedili smo Siroki jednom i remizirali sa Zrinskim , koje su to igracine
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U jbt!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Pripremamo ekipu za ligu 12.
Zavrsit cemo u onoj ligi za opstanak! Mi i kone cemo se dole laktati!Besic je napisao/la:Pripremamo ekipu za ligu 12.

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 07 maj 2016, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ccccc.kanarinac je napisao/la:Popusi I njemu I nama svima,nije ni Dine bilo nigdje prije Sarajeva jel imao cvaju ili ne u novcaniku sad prije utakmice zovne onog sto skace ja mu nezz ima vi ga Sarajlije bolje znate pa ga podari sa 20 euraFrancescoTotti je napisao/la:DINO SELIMOVIC!!!
Gdje bi bilo Sarajevo da njega nema! On nas je digao iz pepela, on je zasluzan za sve dobre stvari koje nam se desavaju!!!
Kako ste nezahvalni! Dino nas je sve izvukao iz govana!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!