Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sve ja kontam hoćeš li se javiti, kad ga je Sarić zabio, reko eno, haman platilipinoglavi je napisao/la:Očekivano. Redovne mušterije. Izgleda su donijeli i 20k. Ako je tako hvala im.U Europi smo ljudi napokon![]()
pinoglavi je napisao/la:Očekivano. Redovne mušterije. Izgleda su donijeli i 20k. Ako je tako hvala im.U Europi smo ljudi napokon![]()
Doe u Europi smo sigurno i u finalu kupa. Mojne toga.DoeTz je napisao/la:
Isto ovo Sarajevo je u medjusobnim bolje od Zrinjskog ove sezone... Isti taj Zrinjski nije kako treba opucao na nas gol kad smo igrali... ne razumijem kako su ljudi u vrhu...pinoglavi je napisao/la:Doe u Europi smo sigurno i u finalu kupa. Mojne toga.DoeTz je napisao/la:
+10NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Yebo titulu. Nek mi postajemo stabilan klub. Sada ide Europa, pa kad krenu sponzori i pojacanja aaa![]()
Zapamtite, ove godine je bio cilj OPSTANAK I STABILIZACIJA KLUBA.
Danas odlican trening pred kup, pa da i to rijesimo
Ljudi strašnu ekipu imaju, pa jedan Bilbija koji je bio član šampionskog Sarajeva im s klupe ulazi. Malo sreće, ne igraju kup od početka, malo do povoljnog rasporeda i to je to. U Europi smo Doe, i u finalu kupa, bubreg bi dali da nam je to neko prije polusezone ponudio.DoeTz je napisao/la: Isto ovo Sarajevo je u medjusobnim bolje od Zrinjskog ove sezone... Isti taj Zrinjski nije kako treba opucao na nas gol kad smo igrali... ne razumijem kako su ljudi u vrhu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.