Lijepo su danas ručali na putu ka Zvorniku,,,,,,odgovara nam paša igrat kraj rijeke,,,,,I ŠTA JE NEPOŠTENO,,,,,,,,,,,,Hajde ti malo na zrak.HercUSrcu je napisao/la:Tko o čemu nego OlimpiK o poštenoj igri.
Ekipa koja ne može nikome zabiti gola jedva, sad u gostima zabije 3 komada Drini.
Svaka čast..hahahahha
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
@HercUSrcu Kad ono Drina dobi crveni
Bas si insajder sve ti to znas sta ko radi 
Rudar 1-1 Vitez

Rudar 1-1 Vitez

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gledam pregled, kako su samo brzi ovi nasi pa to je fantasticno, cak i po onakvom terenu, velemajstori nema sta! 
Nasmija me ono kad sam vidio da blato zaustavi jedan sut Drine i jedan Viteza

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ČESTITKE,,,,,,NOGOMETAŠIMA I ST.ŠTABU I naravno idemo dobit Travnik,sa komšijama nadigravanje do koske I čekamo rasplet I razmišljamo o novim nogometašima za novu sezonu.Mokroguz je napisao/la:Gledam pregled, kako su samo brzi ovi nasi pa to je fantasticno, cak i po onakvom terenu, velemajstori nema sta!
Rijad koliki je borac trenirao i borio se sa napuknutom rukom svaka mu cast, bio medju najboljima na terenu ako ne i najbolji kad je dobivao sansu, apsolutno dio buducnosti kluba, da hocemo izboriti opstanak pa da mogu ovi momci jos napredovati, zasluzili su igrati u ovoj boljoj ligi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bice kombinovani prenos na Moja TV sa utakmicom Sloboda - Sarajevo
Bice i link kad se priblizi tekma

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://www.sports-x.net/mojatv.htmlOlimpic: Bandović, Radović, Vukomanović, Regoje, Muharemović, Hadžić, Hebibović, Anđušić, Gligorov, Handžić, Zolj
Travnik: Nurković, Kovač, Jašarević, Zajmović, Čurić, Zec, Varupa, Kadrić, Kouadio, Jelić, Aleksić
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 07 maj 2016, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne nadaj se previse tom "kombinovanom" prenosu, vjerovatno ce samo prikazati golove sa zakasnjenjemMokroguz je napisao/la:Bice kombinovani prenos na Moja TV sa utakmicom Sloboda - SarajevoBice i link kad se priblizi tekma
Don't believe the hype.
I da mi pokazu parking sa strane drago mi je samo da vidim nesta od klubaakisarajevo92 je napisao/la:ne nadaj se previse tom "kombinovanom" prenosu, vjerovatno ce samo prikazati golove sa zakasnjenjemMokroguz je napisao/la:Bice kombinovani prenos na Moja TV sa utakmicom Sloboda - SarajevoBice i link kad se priblizi tekma

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
KONACNOOOOOOOOO TOOOOO HEBIBEEEEEE!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovo ide iz budgeta od osvajanja kupa od prošle godine ili?
O cemu pricas?HercUSrcu je napisao/la:Ovo ide iz budgeta od osvajanja kupa od prošle godine ili?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Želim da opstanete u ovoj nakaradnoj ligi u inat svima.
HvalaAlemC85 je napisao/la:Želim da opstanete u ovoj nakaradnoj ligi u inat svima.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pratim ovaj naš fudbal 20 godina i uvijek su se "bošnjački" klubovi "tukli" između sebe, a vidimo kako se drugi "paze" između sebe. Danas bošnje zapele ali naši nekako pobjediše. Naivan narod uvijek bio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vukovi nek vam je sretno protiv pitara. Borba, nafaka I bice nesto.
Ispao je Velez (kojem je kakav god bio mjesto u PL) nemoj jos i vi, bilo bi mi krivo.
Ispao je Velez (kojem je kakav god bio mjesto u PL) nemoj jos i vi, bilo bi mi krivo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Upravo tako ! Nazalost !Mancini je napisao/la:Pratim ovaj naš fudbal 20 godina i uvijek su se "bošnjački" klubovi "tukli" između sebe, a vidimo kako se drugi "paze" između sebe. Danas bošnje zapele ali naši nekako pobjediše. Naivan narod uvijek bio.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Nemojte vi zapinjati protiv slavije, mi cemo im pustiti pa neka ostanuMuhamedTM je napisao/la:Vukovi nek vam je sretno protiv pitara. Borba, nafaka I bice nesto.

Kad bolje razmislis to nam je sigurnih 6 bodova u ligi 12

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Evo im srce na dlanuesprit24 je napisao/la:Nemojte vi zapinjati protiv slavije, mi cemo im pustiti pa neka ostanuMuhamedTM je napisao/la:Vukovi nek vam je sretno protiv pitara. Borba, nafaka I bice nesto.
Ispao je Velez (kojem je kakav god bio mjesto u PL) nemoj jos i vi, bilo bi mi krivo.![]()
Kad bolje razmislis to nam je sigurnih 6 bodova u ligi 12![]()

Sjebase mi godinu kokot I ekipa

Taman se vratimo Celik nam klempu zvizne.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Sretno Olimpicu, nadam se opstanku, ne sjecam se kad je ovako zadnje kolo bilo interesantno sto se tice začelja tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.