FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BACILI SMO SVA DEBLA U NAPAD.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
pogledaj ponovo tabelu molim teHeraklitMracni je napisao/la:Ako zeljo ne pobijedi , mozemo i pustit olimpic
Mihojevic gigant!

-
- Kontakt:
očigledno nam je isti izvorUnitedForce je napisao/la:do kraja:Coromandel je napisao/la:dobio sam zanimlljivu dojavu upravo sad!!!
samo pratite rezultate...
Drina-siroki 4:3
Mladost-zrinjski 3:2
Mi preokrecemo na 2:3 okic x3.

Da hoce Radnik uzeti kup, da ne izađemo u evropu, nema smisla ovaj jad od tima poslati tamo. A Dino Selimovic treba biti giljotiniran javno ispred vjecne vatre!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav pass Reiza
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- UnitedForce
- Kontakt:
Evo nova dojava podgrmec ce prokrenut protiv visocke bosne na kraju 10:12Coromandel je napisao/la:očigledno nam je isti izvorUnitedForce je napisao/la:do kraja:Coromandel je napisao/la:dobio sam zanimlljivu dojavu upravo sad!!!
samo pratite rezultate...
Drina-siroki 4:3
Mladost-zrinjski 3:2
Mi preokrecemo na 2:3 okic x3.![]()
![]()
' $!
- PitarBordo
- Kontakt:
Potpuno se slažem. Ovo je jadno.joker90 je napisao/la:Da hoce Radnik uzeti kup, da ne izađemo u evropu, nema smisla ovaj jad od tima poslati tamo. A Dino Selimovic treba biti giljotiniran javno ispred vjecne vatre!!
Samo Saraj'vo.
samo vi, ja se nadam da cemo igrati evropu, pa kakav god tim imali
Pyro is not a crime !
Prva ozbiljna prilika u 70 minuti 

I Andusica vratiti te i njemu uputiti izvinjenjePantelija je napisao/la:MIHOJEVICU DATI KAPITENSKU I NAJVECU PLATU U KLUBU I IZVINJENJE!!!!
A Semjona postaviti za sportskog direktora
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 07 maj 2016, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
UnitedForce je napisao/la: Evo nova dojava podgrmec ce prokrenut protiv visocke bosne na kraju 10:12

onaj harba ist'o patrljak. ja kakve smo mi vedete doveli...
Selimovicu vodi ovog Harbu, igraca tvog havera Muminovica, vodi ga kuci yebo te on!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Bilbija udara mladost 

Gledaj Bilbije mrtvog usta mu j.ebem mater.Proslo kolo gol,sad gol plus penal nad njim.Dvije titule za dvije godine za konja 
Hebibovic opet za Olimpic strijelac

Hebibovic opet za Olimpic strijelac

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 07 maj 2016, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- UnitedForce
- Kontakt:
Hebibovic dade gol za Olimpic! Ima li on pravo igrati protiv nas? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
poznavajuci nas, imajoker90 je napisao/la:Hebibovic dade gol za Olimpic! Ima li on pravo igrati protiv nas?

Pyro is not a crime !
Hebibovica zapalit ako pogodi protiv nas .
- BernardBarnjak
- Kontakt:
sezona za zaborav.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma: I kada tesko jeee
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Lavcina, tajsamja i 48 gostiju.