Kakvi smo naopaki nebi me cudilo da ga Hebib zabije u 90-toj .Manuel je napisao/la:A kako da ne budemo zabrinuti.Olimpicu gori a nas ne znam kako bih opisao.Svasta je moguce u toj tekmi majku mu a kontao sam da je odgledam s merakom.zagorski je napisao/la:Ja sam dobro zabrinut za tu utakmicu brate!Manuel je napisao/la:Kad nas Olimpic dobije u zadnjem kolu bice Sarajevo ih pustilo da ostanu a mi ustvari ocajni i neprepoznatljivi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
I zamisli crnjaka,sere nam se Sloboda cijelu sezonu po nama kako hoce,i ti na kraju opet moras navijati za njih da bi ti kao nesto,negdje...e zemljoooo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nama ni nerjeseno nije odgovaralo danas..
Samo pobjeda, i mi takvu utakmicu igramo sa 3 prekrsaja, od kojih je jedan penal.. I nemamo sut u okvir gola

Samo pobjeda, i mi takvu utakmicu igramo sa 3 prekrsaja, od kojih je jedan penal.. I nemamo sut u okvir gola

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahahaha kako napadac prima loptu pa **** vas on sve koji mislite da zna fudbala
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
jes' me neka tuga sahvatala
svi vode, samo mi gubimo 2:0
isto kao kad gledaš grupu djece koja ližu sladoled, a jedno među njima tužno gleda sa rukicama u džepovima...

isto kao kad gledaš grupu djece koja ližu sladoled, a jedno među njima tužno gleda sa rukicama u džepovima...
kako trče ko da su na radnoj akciji bili
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vadi Hurticu tog levata debelog, poserem mu se u karijeru propalu, vadi tog sminkera, ne mora niko ni uci!!!!!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa,po stoti,hiljaditi put: Duljevicu kako si tako glup!!! Lik sve dobro uradi,dribling,prodor...i onda sve to usere ili nerezonskim dodavanjem ili sutem!
Nikad od njega igraca i nigdje!
Nikad od njega igraca i nigdje!
Kako ovo treba posamarati...
Al prvo one koji su doveli ove kretene koji igraju, i koje ja moram da gledam..
Al prvo one koji su doveli ove kretene koji igraju, i koje ja moram da gledam..
Sad slijedi kanđijanje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
SAD KRECE P ORNIC
Evooo Okijaaa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

Evo Ševke,evo preokreta 

Samo osutajte prema golu, ne morate zabiti.