FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li to stvarno istina da treba da vam dodje Ibrahima Some. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izgleda smo doveli onoga iz zvjezde veznjaka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma kakvi, provalaDevil je napisao/la:Je li to stvarno istina da treba da vam dodje Ibrahima Some.

Cuva Bog Zelju svog!
Bolje za vas da je provala.mirzza je napisao/la:Ma kakvi, provalaDevil je napisao/la:Je li to stvarno istina da treba da vam dodje Ibrahima Some.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kojeg bolanpile87 je napisao/la:Izgleda smo doveli onoga iz zvjezde veznjaka
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Zasto?Devil je napisao/la:Bolje za vas da je provala.mirzza je napisao/la:Ma kakvi, provalaDevil je napisao/la:Je li to stvarno istina da treba da vam dodje Ibrahima Some.
Devil je napisao/la:Bolje za vas da je provala.mirzza je napisao/la:Ma kakvi, provalaDevil je napisao/la:Je li to stvarno istina da treba da vam dodje Ibrahima Some.

Cuva Bog Zelju svog!
@boccaccio napravi "ono"...i bices u toku 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
A Srdjan Savic
...a valjda je dobar ako su se nasi odlucili na taj potez...a on mi nekako bio najmanje izvjestan...a malo me onda i brine ako je on doveden kao veznjak,a mahala se oko Zebe i Osmanagica,strah me da Savic ne bude rjesenje umjesto njih obojice 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Reci nam nesto vise o njemu...Devil je napisao/la:Bolje za vas da je provala.mirzza je napisao/la:Ma kakvi, provalaDevil je napisao/la:Je li to stvarno istina da treba da vam dodje Ibrahima Some.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 17 jun 2010, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!
Taman on zna sta to znaci, hajd boga ti ne smarajmo se budalastinama, postoji zaista mogucnost da ovaj igrac dodje preko jednog menadzera iz hrvatske, postoje jos neke kombinacije za napadaca... pa vidicemo.Grbavica moj zivot je napisao/la:ibrahim stari musliman![]()
![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma ovo samo salapile87 je napisao/la:Taman on zna sta to znaci, hajd boga ti ne smarajmo se budalastinama, postoji zaista mogucnost da ovaj igrac dodje preko jednog menadzera iz hrvatske, postoje jos neke kombinacije za napadaca... pa vidicemo.Grbavica moj zivot je napisao/la:ibrahim stari musliman![]()
![]()

Fino bi bilo da dode a ko sto kaze Devil da valja jos bi igro za Zvezdu ali eto neznam puno o njemu pa da ga vidimo
svoj ti pos'o !
Ma iz zvjede su pobjegli gdje je ko mogao u tom periodu jer nisu imali za kikiriki pusti tu pricu!Grbavica moj zivot je napisao/la:Fino bi bilo da dode a ko sto kaze Devil da valja jos bi igro za Zvezdu ali eto neznam puno o njemu pa da ga vidimo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Znam da je ono bilo da nisu imali za kirijepile87 je napisao/la:Ma iz zvjede su pobjegli gdje je ko mogao u tom periodu jer nisu imali za kikiriki pusti tu pricu!Grbavica moj zivot je napisao/la:Fino bi bilo da dode a ko sto kaze Devil da valja jos bi igro za Zvezdu ali eto neznam puno o njemu pa da ga vidimo

svoj ti pos'o !
Ma kakva Zvezda, ko da oni nikad nisu pogrešno procijenili nekog igrača. Ima ih bruku...
Čini mi se da ih i onaj Parker iz J.Afrike nije zadovoljio il tako nešta...
Šta igra ovaj Ibrahim???
Kao što sam i očekivao Amar će opet nafatati nekoliko veoma dobrih igrača za našu ligu. Jedino što mi se ne sviđa jesu ovi potpisi na 1+1
Čini mi se da ih i onaj Parker iz J.Afrike nije zadovoljio il tako nešta...
Šta igra ovaj Ibrahim???
Kao što sam i očekivao Amar će opet nafatati nekoliko veoma dobrih igrača za našu ligu. Jedino što mi se ne sviđa jesu ovi potpisi na 1+1
U belgiji al da ne granamo bezveze dok ne bude aktuelno ako uopste bude! Nego sutra na Grbavicu trebalo bi biti par novih faca!Grbavica moj zivot je napisao/la:Znam da je ono bilo da nisu imali za kirijepile87 je napisao/la:Ma iz zvjede su pobjegli gdje je ko mogao u tom periodu jer nisu imali za kikiriki pusti tu pricu!Grbavica moj zivot je napisao/la:Fino bi bilo da dode a ko sto kaze Devil da valja jos bi igro za Zvezdu ali eto neznam puno o njemu pa da ga vidimo![]()
![]()
a gdje je igro u meduvremenu
OSIM: RAZGOVARALI SMO I DOGOVORILI SE
U redove Željezničara iz gradačačke Zvijezde će nakon golmana Elvisa Karića doći i vezni igrač Srđan Savić, a ovu vijest nam je potvrdio i menadžer Željezničara Amar Osim.
"Istina je da smo danas razgovarali i postigli smo dogovor", rekao je za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim i dodao:
"U nedjelju očekujem Savića na treningu. Takav je dogovor postignut, no uvijek sam oprezan što se tiče tih stvari, pa tako i sada."
U redove Željezničara iz gradačačke Zvijezde će nakon golmana Elvisa Karića doći i vezni igrač Srđan Savić, a ovu vijest nam je potvrdio i menadžer Željezničara Amar Osim.
"Istina je da smo danas razgovarali i postigli smo dogovor", rekao je za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim i dodao:
"U nedjelju očekujem Savića na treningu. Takav je dogovor postignut, no uvijek sam oprezan što se tiče tih stvari, pa tako i sada."
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jeli Savić spic ili vezni ?pile87 je napisao/la:OSIM: RAZGOVARALI SMO I DOGOVORILI SE
svoj ti pos'o !
Vezni!Grbavica moj zivot je napisao/la:Jeli Savić spic ili vezni ?
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Hrammm1921 i 65 gostiju.