Dobro ali priznaj ,mada znam da nisu nesto ali je to za drugoplasiranu ekipy puno.Ne znam kad se to zadnji put desilo pogotovo zaredom.A nadam se da ce se sad desiti.bojler je napisao/la:Ebiga takav je zivot mora se nekad i izgubit 3 za redomMajkl je napisao/la:Jebote nadam se pobjedi danas ali mi malo nevjerovatno da ce Sloboda tri za redom igubiti kod kuće.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nevjerovatno je za šta se sve ovdje dobivali banovi po "trolanje", a stvarni trolovi i dalje buše.joker90 je napisao/la:I odmah nakon ovog samaranja, covjek pise komentar i hladno ovo preskoci samo ko da nije izofiran!PitarBordo je napisao/la:Da se osvrnemo malo na trenutno najvećeg trola na temi. Kako je na početku govorio da za njega trenutno najbolja opcija Branko Karačić, u međuvremenu je trolao činjenicu da treba Hurtić da nas preuzme, pa je onda prozivao Hurtu kako ne zna ko će mu igrati ako je skautirao, pa je onda govorio je8o licence daj Dženu il' Hurtu, pa je onda govorio nama treba neko sa licencom, pa onda opet se vratio na spinovanje o Dženi... Više u nastavku priloga.

Samo Saraj'vo.
Podrska inicijativi da se odstrani dokazani trol.PitarBordo je napisao/la:Da se osvrnemo malo na trenutno najvećeg trola na temi. Kako je na početku govorio da za njega trenutno najbolja opcija Branko Karačić, u međuvremenu je trolao činjenicu da treba Hurtić da nas preuzme, pa je onda prozivao Hurtu kako ne zna ko će mu igrati ako je skautirao, pa je onda govorio je8o licence daj Dženu il' Hurtu, pa je onda govorio nama treba neko sa licencom, pa onda opet se vratio na spinovanje o Dženi... Više u nastavku priloga.
Snovi o Branku Karačiću, jedini ima licence i nešto je osvajao u ovoj ligi.
Osporavanje činjenice da bi Hurta mogao preuzeti kormilo:
Dragom Majklu je u tom trenutku bila provala da bi nas mogao Hurtić voditi. Trol.
Isti dan se dokazalo suprotno od njegove priče, pa je onda pokušao novu vertikalu da pukne sa "Hurta ostaje samo do pauze":
Nešto kasnije prozivao je i Hurtu, za kojeg danas tvrdi da je rješenje za slijedeću sezonu, tada mu je prigovarao da ne zna pripremiti utakmicu:
Nakon toga došao je prelomni trenutak u karijeri ovog trola, nakon priželjkivanja Branka Karačića (jer ima licencu i osvajao je u ovoj ligi), od smatranja da je provala da nas Hurta vodi, preko uvjerenja da će to trajati samo nekoliko utkmica, kroz kritikovanje rada navedenog trenera, odjednom Majkl spinuje sa "je8o licencu, daj Hurtu, bolje je plaćati kazne" - logika nepostojeća:
Sedmicu dana kasnije opet je imao šta da prigovori na radi Hurtića, ponovo izgleda vjetar puhao u drugom pravcu:
Na kraju, kao šlag na tortu dolazi komentar, odjednom Majkl nema više šta da zamjeri Hurti, komentar koji se vodi istom logikom da nama ne trebaju ni Mesi, ni Ronaldo, ni Lewandowski, ni Ibrahimović - jer Hurta je sa Okićem i bez njih dobio sve utakmice osim protiv Želje, tako da nam nisu potrebni. Komentar na kojem bi i najveći trolovi ovog foruma pozavidili:
U trenutku pisanja ovog komentara ponovo smo se vratili na "je8o licencu, plaćat' ćemo kaznu"... Molim administraciju, a doista govorim u ime velike većine na ovoj temi, da se odstrani ovaj trol jer očigledno je šta radi već 3 mjeseca.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Benfica dovodi sjajnog fudbalera Modrih Na Maksimir stigla ponuda teška 17 miliona eura!?
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-maks ... ura/193678
Kad cemo mi vako nekog uvalit hahaah
Jadan Majkl ... 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Jadan Majkl ...
Zamisli danas Po rnica Okic uzme sam loptu predje dvojcu i pukne mu je u cosak gore :O
- PitarBordo
- Kontakt:
Majklu je l'?bojler je napisao/la:Besic je napisao/la:Jadan Majkl ...
Zamisli danas Po rnica Okic uzme sam loptu predje dvojcu i pukne mu je u cosak gore :O

Samo Saraj'vo.
Ja se ne bih na forumu pojavio 6 mjeseci ako se to desi od zayebancije mene . Ona zlobnica rasavoje bi vjerovatno po cijelom gradu postavila plakate sa njegovim likom samo da se ja još više grizembojler je napisao/la:Besic je napisao/la:Jadan Majkl ...

A sad ozbiljno ,to se ne može desiti sve i da ga puštaju da to uradi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Igro manje kornera manje zutih penal pobjeda sarajeva benko i okic gol a za njih zeba 291km na 1km
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako pogodiš to sve, ja te počastim sa još toliko, da bude k'o da si dvije kerme ukuc'o.Rule_hz je napisao/la:Igro manje kornera manje zutih penal pobjeda sarajeva benko i okic gol a za njih zeba 291km na 1km
Samo Saraj'vo.
Evo da i ja budem u trendu 

Dobar si momakMemara je napisao/la:Evo da i ja budem u trendu

Ovaj sastav 99% izlazi danas: Pavlovic, Kadusic, Barbaric, Kovacic, Al.Bekic, Rustemovic, Mihojevic, Radovac, Am.Bekic, Duljevic i Benko
@Besicu ako bude ovako danas da racunam na cevape i par piva kad dodjem sledeci put u seher
@Besicu ako bude ovako danas da racunam na cevape i par piva kad dodjem sledeci put u seher

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
nece garant biti taj sastav jer Kovacic nije mogao stici na vrijeme iz Madrida, nesto ga yebavali na aerodromu u Madridu 

Pyro is not a crime !
Ovo bi bilo najbolje sto imamo! Mozda Ahmo da pocne na desnom beku jer je defanzivno jaci od Advana, ali vjerovatno ce opet ostati na klupi. Naravno mastanje o ovom sastavu ce nam unistiti Hurta sa uvrstavanjem broja 9 u prvu postavu opet.esprit24 je napisao/la:Ovaj sastav 99% izlazi danas: Pavlovic, Kadusic, Barbaric, Kovacic, Al.Bekic, Rustemovic, Mihojevic, Radovac, Am.Bekic, Duljevic i Benko

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad budes imao kvalitet.bojler je napisao/la:Benfica dovodi sjajnog fudbalera Modrih Na Maksimir stigla ponuda teška 17 miliona eura!?
Ne ide on za te pare sto je neko nekog zeznuo, nego sto je fakat dobar.
Daleko smo mi od Dinama u svakom pogledu, predaleko.
Kadusic bi nas opet mogao kostati bodova
0-2 sad s puncem na kafi bio
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kadušića su plodili na Koševu , mislim da smo 4 gola primili s njegove strane u dvomeču , Hurta ako ima malo mozga neće ga koristiti.
Trenutno korisnika/ca: Bilosta, fks74, MrkiMedo, SamoDaKazeem i 64 gosta.