Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

analiticar_
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 08:36

Pa evo i ja kazem i cvrsto stojim iza toga da taj igrac uopste ne zasluzuje ni da bude razmatran u vezi poziva za reprezentaciju..Ima Bosna najmanje 20 boljih napadaca od njega...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 jun 2010, 08:48

analiticar_ je napisao/la:Pa evo i ja kazem i cvrsto stojim iza toga da taj igrac uopste ne zasluzuje ni da bude razmatran u vezi poziva za reprezentaciju..Ima Bosna najmanje 20 boljih napadaca od njega...
Hajde ih nabroji
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jun 2010, 08:49

Po meni je on trenutno naš 3. napadač, iza Džeke i Muslimovića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jun 2010, 08:54

Ja neznam sta se preseravaju ovdje neki a kleli su se u Ibisevica kad je Bucao mreze u Njemackoj prije povrede,htjeli su ga tetovirati,falili se kako je Bosanac kako je najaci napadac a sad nesto serete tu nazivate ga svakakvim imena,samo mogu reci kako vas nije sramota,vi svi koji serete protiv njega mozete samo da mu pljunete pod prozor,ustvari nemozete ni doci do njegovog prozor niti ce te kad biti na njegovom nivou,mozete sanjati o tome samo...A vi pljuvaci i dalje nastavite da pljujete,ali pazite da sami sebe ne popljuvate obice vam se to o glavu..

Vratit ce se Vedad Ibisevic
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 09:00

Gdje ce se vratiti? U Bosnu se mozda i vrati, mislim da bi mu Zeljo ponudio masnu ponudu....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jun 2010, 09:04

analiticar_ je napisao/la:Gdje ce se vratiti? U Bosnu se mozda i vrati, mislim da bi mu Zeljo ponudio masnu ponudu....
Vidjeces sledecu sezonu,sve ce ti se samo reci ;) da neduzim vidim da si neki naporan tip,a nemam namjeru da se raspravljam sa tobom..zato odmori i uvjeri se sam....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 09:16

Ma vratit ce se on sigurno, kad se oporavi naravno...No ide on pogresnom doktoru, treba ici slikati glavu i onda urgentno kod psihologa, i to ne kod jednog, nego mu treba citav tim psihologa...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 jun 2010, 10:56

analiticar_ je napisao/la:Pa evo i ja kazem i cvrsto stojim iza toga da taj igrac uopste ne zasluzuje ni da bude razmatran u vezi poziva za reprezentaciju..Ima Bosna najmanje 20 boljih napadaca od njega...
Lako je budali cvrsto stojati iza glupih (malo je reci glupih, idiotskih) stavova ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jun 2010, 12:19

Najbolje se ne upustati u "diskusije" trollova, koji se umno "lijece" u internetu. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 12:29

Principatus je napisao/la:Najbolje se ne upustati u "diskusije" trollova, koji se umno "lijece" u internetu. ;)
Ne odgovara ti priloska odredba za mjesto, trebalo bi biti "na intrnetu"....

_dreamer_: Cao !!!!
Zadnja izmjena: analiticar_, dana/u 17 jun 2010, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 jun 2010, 12:30

analiticar_

ingore

cao
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 17 jun 2010, 12:39

ako nije dobar za Hoffenheim ne bih ni igro... pusti ba prico,igro sam i ja prije fudbal i dobio sam jednu **** povredu i poslije kad sam se vratio,nisam bio isti,jer sam imo strah da ne obnovim povredu.......i ja Vedu najbolje razumijem.... njegov ucinak nije los,ali je bilo preveliko ocekivanje od njega....al sta je tu je ako je on zadovoljan sta mu mi imamo prigovarati.... al i ja se nadam da ce Vedo ove sezone da pucaaa.... samo mu treba jedan dobar dodavac,poput Misketa....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jun 2010, 13:13

analiticar_ je napisao/la: Ne odgovara ti priloska odredba za mjesto, trebalo bi biti "na intrnetu"....

_dreamer_: Cao !!!!
Intrnetu? Ok.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 13:30

Dobro ba, u internetu.... :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jun 2010, 13:36

Na internetu. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 14:13

Da smo mi bogdo ''losi'' na bekovima,kao i skoro pola defanzive kao sa Vedom u spicu.
I Tulic bi uspjesno vodio ovu repku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 jun 2010, 15:35

analiticar_ je napisao/la:Ma vratit ce se on sigurno, kad se oporavi naravno...No ide on pogresnom doktoru, treba ici slikati glavu i onda urgentno kod psihologa, i to ne kod jednog, nego mu treba citav tim psihologa...
Vidi se da imas iskustva sa psihicima ..

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 17 jun 2010, 17:20

Ma Vedo je zlatan , pa vidi ovog Obasija sta promasi :oops: Vedo dobar si ti s kakvim klocem igras... ;) ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 02 jul 2010, 08:23

Braco iz Vrbanjuse poslao ponudu za Ibisevica...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 02 jul 2010, 08:30

analiticar_ je napisao/la:Braco iz Vrbanjuse poslao ponudu za Ibisevica...
jeli to hoces da malo podignes rejting,pa valjas gluposti :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 13 gostiju.