Jel'ti sada srce kao Balkan kada si to napisao.Eto kao to kod vas nema.Prika je napisao/la:Ova je jos jedan dokaz kako su samo ovi Srbi pogan narod...boze sacuvaj
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vide li moderatori ovo?Prika je napisao/la:Ova je jos jedan dokaz kako su samo ovi Srbi pogan narod...boze sacuvaj
Sta se odmah lozite,snimak sve pokazuje,mozda ima i kod nas ali ne brate u ovolikom omjeru kao kod vasDevil je napisao/la:Jel'ti sada srce kao Balkan kada si to napisao.Eto kao to kod vas nema.Prika je napisao/la:Ova je jos jedan dokaz kako su samo ovi Srbi pogan narod...boze sacuvaj

Ne obracaj paznju na ovakve slucajeveDevil je napisao/la:Jel'ti sada srce kao Balkan kada si to napisao.Eto kao to kod vas nema.Prika je napisao/la:Ova je jos jedan dokaz kako su samo ovi Srbi pogan narod...boze sacuvaj

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I ova kao i predhodnih osam titula bice prljava. Ljudi imaju totalni monopol u srpskom sportu, ali totalan!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A samo par minuta prije makljaže, komentator govori kako je dobro što nema tuče iako je bilo "svakakvih" prekršaja. Što se tiče utakmice, opravdala je finale. Dobro, bačena je mrlja zbog ove tuče, ali, Bože moj, nije prvi put da se takve stvari dešavaju(bilo je i kod nas slučajeva Čelik Zenica - Sloboda Dita). Ono na kraju 3 vs 3 je bilo smiješno. Mccaleb, Wesely i Roberts(4 lične)ostali, tako da je bilo za očekivati da će privesti utakmicu kraju. Btw, Vranješ psuje k'o pravi, mislim da se čuo do Podgorice kada je nekome psovao majku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ajmo sad redom: Gepekovanje, sudije, potplacivanje, savez je Partizanov, Danilovic i Todoric nose pare, i tako dalje i tako dalje....I ova kao i predhodnih osam titula bice prljava. Ljudi imaju totalni monopol u srpskom sportu, ali totalan!!!
A jedina istina je da im ne moze niko nista, Hemofarmu je toliko krivo (kao i navijacima Zvezde) sto ne mogu Partizanu nista...Jednostavno Dule je Dule, i uvijek se nadje nacin da se pobijedi protivnik, ali uvijek...Haj dvije titule da su prljav, tri, ali jarane kad te neko konstantno ubija u mozak sta reci onda...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ima tu prljavih titula ali sigurno je da nisu sve. Medjutim postoje stvari koje Partizan radi, ne znam ja ciji trener i predsjednik su ulazili u svlacionicu i nakon toga lagali da nisu bili. Ko je zvao sudije pred ovo finale i uz medije vrsio pritisak kako su oni nezasticeni. Stalni pritisci na sudije postoje, oni se zale na kriterijum a pri tome svaki put bukvalno prebiju rivala.
Prosle sezone nakon meca Hemofarm - Partizan Markovic mi je pokazao sve modrice . Momak je bukvalno bio prebijen ali ne. poslije utakmice su se zalili kako igraci partizana nisu bili zasticeni i kako ih je Hemofarm prebio a imali su osam faulova vise i to u kljucnim momentima.
Prosle sezone nakon meca Hemofarm - Partizan Markovic mi je pokazao sve modrice . Momak je bukvalno bio prebijen ali ne. poslije utakmice su se zalili kako igraci partizana nisu bili zasticeni i kako ih je Hemofarm prebio a imali su osam faulova vise i to u kljucnim momentima.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Cekaj malo jel' mi pricamo o istom Stefanu koji bije sve redom i koga god stigne...A kakvo saopstenje je Marko Ivanovic dao prije finala, jesi citao to?? Prosle godine kada je Zvezda bila u naponu snage i nikada blize da ih skinu pa opet na njihovu veliku zalost nisu uspjeli...Svi se uvijek zale na sudije, pogledaj kako Stefan i Macvan na svaku ali bukvalno svaku odluku skacu, urlaju, prave grimase po cijelom terenu, nevino se smijeskaju, to je sve dio "folklora"...Meni samo nije jasno kako niko ne uspijeva da dobije taj Partizan, zasto...Kako je Partizan skinuo zasticenog medvjeda iz Podgorice...BrigateBL je napisao/la:Ima tu prljavih titula ali sigurno je da nisu sve. Medjutim postoje stvari koje Partizan radi, ne znam ja ciji trener i predsjednik su ulazili u svlacionicu i nakon toga lagali da nisu bili. Ko je zvao sudije pred ovo finale i uz medije vrsio pritisak kako su oni nezasticeni. Stalni pritisci na sudije postoje, oni se zale na kriterijum a pri tome svaki put bukvalno prebiju rivala.
Eh, zato sto su ljudi isuvise kvalitetni i sto ih niko ne moze da dobije na ovu seriju od tri tekme....Uostalom imaju protiv prvih pet timova iz lige ove godine 21 -2, zar treba ista dalje pricati...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
koliko sam ja vidio Katić 6 mjeseci, Marić 9 mjeseci. one "malce" koji još i ne igraju za prvi tim Partizana trajno.
a svim ostali bar 3-4 tekme.
a svim ostali bar 3-4 tekme.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Mislis na saopstenje kad je rekao da prestanu pisati kako igraci Hemofarma odlaze. svaki dan neko drugi se seli unisti to atmosferu u timu. Naravno da su novinari iz Srbije uz Partizan vecina. Ne smiju Duleta nista pitati vec slusaju njegove monologe. Sad mu ionako nista ne moze jer ima sjajne rezultate ali i prije pet godina je bilo isto kad su nastojali da ostvare koju pobjedu.
Ne spominji Zvezdu prosle sezone izgubili smo regularno i gotovo . Sami smo krivi sto smo dopustili raspad
Niko ne spori rezultate Partizana, ali njihov nacin rada, pritiska koji traje godinama je prevrsio svaku mjeru.
Ne spominji Zvezdu prosle sezone izgubili smo regularno i gotovo . Sami smo krivi sto smo dopustili raspad
Niko ne spori rezultate Partizana, ali njihov nacin rada, pritiska koji traje godinama je prevrsio svaku mjeru.
Vesely više nije veseo

A molim te sta je to Zvezda, neka sveta krava ili?? Ti smijes da spominjes Partizan, a ostali ne smiju Zvezdu, pa to su dvostruki arsini onda...Uglavnom, vidim ja da je tebi zao sto Hemofarm nije uzeo titulu kad vec Zvezda ne mozeBrigateBL je napisao/la:Mislis na saopstenje kad je rekao da prestanu pisati kako igraci Hemofarma odlaze. svaki dan neko drugi se seli unisti to atmosferu u timu. Naravno da su novinari iz Srbije uz Partizan vecina. Ne smiju Duleta nista pitati vec slusaju njegove monologe. Sad mu ionako nista ne moze jer ima sjajne rezultate ali i prije pet godina je bilo isto kad su nastojali da ostvare koju pobjedu.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Deveti put uzastopno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uzmi dule Euro - titulu, Euro - titulu...
My name is Dule, Dule Vujosevic..Dule 009

My name is Dule, Dule Vujosevic..Dule 009

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa neno prvo procitaj sta sam napisao kompletnu recenicu pa onda nesto diskutuj.
je... mi se ko je uzeo titulu kad mi nismo, to mi je bas nebitno
i da ZVEZDA je klub za koji navijam, bodrim i zivim i ne dozvoljavam nikom da ga vrijedja
i da ZVEZDA je klub za koji navijam, bodrim i zivim i ne dozvoljavam nikom da ga vrijedja
Dule ga vrijedja vec godinamaBrigateBL je napisao/la:Pa neno prvo procitaj sta sam napisao kompletnu recenicu pa onda nesto diskutuj.
i da ZVEZDA je klub za koji navijam, bodrim i zivim i ne dozvoljavam nikom da ga vrdijeja

Ajde majstore moj nadji ti meni post gdje sam ja vrijedjao Zvezdu...Jer ja to realno nisam nigdje ucinio, to si ti nesto pobrkao. Realnost je da je Partizan na pet puta vecem nivou od Zvezde, ja znam da to tebi smeta ali je tako. Znas i sam da si naravno vise volio da su Vrscani uzeli titulu, ali nazalost ne pitaju se oni tu, vec Dule i sistemBrigateBL je napisao/la:Pa neno prvo procitaj sta sam napisao kompletnu recenicu pa onda nesto diskutuj.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Prljave, jasta no prljave titule! Ne osporavam ni umanjujem rad debelog, niti njihovih 100 titula u zadnjih 20 godina, ni uspeh u nlb-u, a jos manje onaj sa F4.., niti pak generalno uspehe sd partizan.neno#4 je napisao/la:Ajmo sad redom: Gepekovanje, sudije, potplacivanje, savez je Partizanov, Danilovic i Todoric nose pare, i tako dalje i tako dalje....I ova kao i predhodnih osam titula bice prljava. Ljudi imaju totalni monopol u srpskom sportu, ali totalan!!!
A jedina istina je da im ne moze niko nista, Hemofarmu je toliko krivo (kao i navijacima Zvezde) sto ne mogu Partizanu nista...Jednostavno Dule je Dule, i uvijek se nadje nacin da se pobijedi protivnik, ali uvijek...Haj dvije titule da su prljav, tri, ali jarane kad te neko konstantno ubija u mozak sta reci onda...
Taj sistem ti ne kapiras, nemas pojma ko su bili likovi koji su postavili temelje tom sportskom monopolu u Srbiji, to su likovi koji vladaju iz senke sd-om a javom drzavom i drzavnim preduzecima. Mirko Marijanovic, pokojni Vlajko Stojiljkovic, Daca Sherif.., puno je takvih, a i duga je to prica. Njima ni Brankica jos ne moze nista!
Ne kazem da drugi ne muljaju, ali, ovi su majka za sve!
P.S. Kecman daje koseve iz "svlacionice", a Drobnjak sa klupe za rezerve (i to regularane).
Imao sam ljepse misljenje o ekipi Hemofarma.Igrali su dobro i u nlb ligi i bili nadomak finala,i u rangu klubova koji su se mogli nositi sa ekipom Partizana,ali ovaj nedolazak na treću utakmicu play offa je pokvario moje misljenje o ovome klubu.Nisu imali razloga za ovakvu sramotu.Trebali su doci u Beograd i časno odigrati ovu utakmicu,a mislim da je ustvari glavni cilj uprave Hemofarma bio da pokvare slavlje K.K.Partizan.Ipak bilo kako bilo Partizan je ponovo pokazao svoju jačinu i da je dugi niz godina najbolji kosarkaski klub u ovom dijelu Balkana.Čestitke Partizanu....
Robijaši - Zenica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.