FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 06 maj 2016, 19:32

Maloprije sto sam cuo za Mulalice, na kakav nacin i sta je govorio Odovicu svojevremeno, me toliko iznerviralo da cu se razocarati ako ne dobije otkaz na kraju sezone. Fuj, dno dna!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 maj 2016, 19:37

Iznaroda je napisao/la:Na youtubeu je svaki igrac dobar.
Samo sto ovaj "youtube" igrac ne dolazi iz neke vukoyebine. Oni koji prate spanski fudbal itekako znaju ko je ovaj igrac i kakav je potencijal (bio). Da je doso u tvoj klub, za koga god navijas, svrsavao bi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 19:39

Imal sta pozitive ovdje? Pucaj negativu I samo pljuj po svom.
Znam da smo skoro svi ljohnuli nakon Celika ali jbga tako nam grah pao, jel se trebamo gasiti sad?
Admine hvala za upozorenje drugim navijacima za ovu temu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 06 maj 2016, 20:01

Meni samo nije jasno,koliko smo trenera promijenili,sve smo istrosili da nismo dali sansu treneru koji nam je najvise radosti donio,treneru koji je pravio taktiku i spremao ekipu Amaru kad smo najjaci bili...Kemalu Alispahicu...svi ovi sto su se izredali...Oda,Adzem,Mema,Edis...svi su ucili od njega...covjek je pravi trener,ja bih njega doveo...ima zavidno iskustvo i znanje...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 20:10

Jedini trener sto nam pase je Amar Osim!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

djermanovic
Kontakt:

Post Postao/la djermanovic » 06 maj 2016, 20:14

MuhamedTM je napisao/la:Jedini trener sto nam pase je Amar Osim!
Pa jbte ima li drugi trener u svijetu majka mu stara nije on bog ni bogom dan sve ok ali nekad i pretjeruje sa svojim tersanjem i ponašanjem, pa i onaj Petar Šegrt je kvalitetan trener sad je upitno koliko ga je moguće dovest jer trenira reprezentaciju afganistana. Ima još samo treba malo proštat.
Ovdje je ajsno da mi nemamo naše igre prepoznatljive nema ideja ničeg sve na silu i sve kao da idu u rat zato masa isključenja i kartona i svađa, ovaj ludak nije da vodi prvi tim.
DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.

Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 20:43

djermanovic je napisao/la:
Pa jbte ima li drugi trener u svijetu majka mu stara nije on bog ni bogom dan sve ok ali nekad i pretjeruje sa svojim tersanjem i ponašanjem.
Jeste nekad je ters, isto tako nije Bog niti ce kad biti.
Jeste kralj, jeste Tito PLBIH. Sad ima bolje ljude u upravi nego prije.
Slusaj svako ima pravo na svoje misljenje kako Ješa kaze :D
Iskreno barem 80% Zeljovaca Boga moli da se Amar vrati. Svaka cast Sablji motivator ko Ciro I hvala mu za sve. Sablja voli Zelju ali Amar je bolji trener. Samo ima posao pa su sve to puste želje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 06 maj 2016, 20:51

samoplavi je napisao/la:Mi ko pitari u bliskoj proslosti :). Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.
rekoh ja nedavno, docekat ces ti svojih 5 minuta pljuvanja (mudro si preskocio taj post i nisi reciplirao), samo sto to vrijeme dodje prije nego sam ocekivao. izvali pare iz svog dzepa, dovodi igrace, pravi tribine, odredjuj trenere... vec dugo cekamo investitora, generalnog sponzora, nekog ludog prijatelja kluba... u tvom pisanju i razmisljanju vidim nekog takvog (nazalost, iz prazne ne puca).

da se razumijemo, ne sporim nikome pravo na njegovo misljenje, forum je ovo. ali... daj neke argumente kad vec seruckas. daj reci, kako to treba da se dovode igraci, PO TEBI? sam kazes dobar CV, a onda skaces u usta sam sebi i kazes da se ne dovode igraci tako. pa dovedi nam ti igraca za kojeg u startu mozemo tvrditi da je pojacanje. eto, ne moras ni to (pogotovo to NISI U MOGUCNOSTI, nikako), ali hajde nam daj ime samo jednog provjerenog igraca, koji bi nam, PO TEBI, bio 100% pojacanje, a da ga sigurno mozemo dovesti i placati.

tipicni bosanski mentalitet, s tudjim parama ce napraviti avazov toranj, a od svojih, u stvarnosti, nemoze zamjeniti tus bateriju.

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 06 maj 2016, 20:55

MuhamedTM je napisao/la:
djermanovic je napisao/la:
Pa jbte ima li drugi trener u svijetu majka mu stara nije on bog ni bogom dan sve ok ali nekad i pretjeruje sa svojim tersanjem i ponašanjem.
Jeste nekad je ters, isto tako nije Bog niti ce kad biti.
Jeste kralj, jeste Tito PLBIH. Sad ima bolje ljude u upravi nego prije.
Slusaj svako ima pravo na svoje misljenje kako Ješa kaze :D
Iskreno barem 80% Zeljovaca Boga moli da se Amar vrati. Svaka cast Sablji motivator ko Ciro I hvala mu za sve. Sablja voli Zelju ali Amar je bolji trener. Samo ima posao pa su sve to puste želje.
Amaru je Kemal pravio sve u ekipi...to i ptice znaju...mozete me nazvati fudbalskom neznalicom ili kako zelite,ali meni je taj Kemal pravo rjesenje i nekako mi ulijeva povjerenje...mislim da je jedan od najboljih trenera u B iH

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 06 maj 2016, 21:12

Hm Amar je u Želji imao sve, i sve što je uložio je naplatio, ali mojne više da bude sve u Želji. Njegovim boravkom smo oba puta bili one-man show, u EVropi totalna ništica, a to ako želimo biti ozbiljan klub više nikada ne smije da se ponovi. I dijelio je plate, i dovodio pojačanja, koliko god je valjao toliko smo nazadovali po pitanu infrastrukture u klubu. Po prvi put ovaj klub od 1992-e ima UPRAVU.
S druge strane, koga Amar u ovoj ligi osim Želje može još trenirati, i gdje bi imao takvu podršku kakavu je imao u Željezničaru? Vjerujte da ga ne bi ni htjeli, ni Široki, ni Zrinja...Sloboda i Čelik da. Problem svih drugih trenera koji su bili u našoj sredini je bio taj što nisu imali ni deseti dio podrške i slobodne ruke kao što je to imao Amar. Njemu je bukvalno bilo dozvoljeno sve, pa samo se sjetite kako je otišao na "odmor" kada smo igrali Evropu prije koju godinu. Otiš'o lik da se odmara i sotavio sve pomoćniku!?? Zajebi, to je neozbiljno i krajnje nekorektno... Ili kada je otjerao Zebu pred potpisivanje seniorskog ugovora, naše dijete, a koji je u juniorskoj ligi bio najefikasniji napadač lige sa postignutih 22 gola...i onda tek nakon skoro deset godina vraća se u Želju.
Pa hajd' nek trenira Cibaliju ili Inter iz Hrvatske, ako je u stanju da se izbori sa malo jačom ligom od ove, samo tamo u Japanu gdje je prokrčen mu put od strane tate, slabo bi se natrenirao izvan ove lige ikoga. Željo treba da misli dalje od lokalnih taldžija i mešetara, vrijeme naplate i tuženja Željezničara od strane njegovih uposlenika mora da se završi, i tu potpuno podržavam transparentnost nove uprave. Hvala ti Amara, al' neka tebe i tvojih mušica, napalata i potraživanja, Željo mora gledati naprijed.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 06 maj 2016, 21:25

Krvotok je napisao/la:Hm Amar je u Želji imao sve, i sve što je uložio je naplatio, ali mojne više da bude sve u Želji. Njegovim boravkom smo oba puta bili one-man show, u EVropi totalna ništica, a to ako želimo biti ozbiljan klub više nikada ne smije da se ponovi. I dijelio je plate, i dovodio pojačanja, koliko god je valjao toliko smo nazadovali po pitanu infrastrukture u klubu. Po prvi put ovaj klub od 1992-e ima UPRAVU.
S druge strane, koga Amar u ovoj ligi osim Želje može još trenirati, i gdje bi imao takvu podršku kakavu je imao u Željezničaru? Vjerujte da ga ne bi ni htjeli, ni Široki, ni Zrinja...Sloboda i Čelik da. Problem svih drugih trenera koji su bili u našoj sredini je bio taj što nisu imali ni deseti dio podrške i slobodne ruke kao što je to imao Amar. Njemu je bukvalno bilo dozvoljeno sve, pa samo se sjetite kako je otišao na "odmor" kada smo igrali Evropu prije koju godinu. Otiš'o lik da se odmara i sotavio sve pomoćniku!?? Zajebi, to je neozbiljno i krajnje nekorektno... Ili kada je otjerao Zebu pred potpisivanje seniorskog ugovora, naše dijete, a koji je u juniorskoj ligi bio najefikasniji napadač lige sa postignutih 22 gola...i onda tek nakon skoro deset godina vraća se u Želju.
Pa hajd' nek trenira Cibaliju ili Inter iz Hrvatske, ako je u stanju da se izbori sa malo jačom ligom od ove, samo tamo u Japanu gdje je prokrčen mu put od strane tate, slabo bi se natrenirao izvan ove lige ikoga. Željo treba da misli dalje od lokalnih taldžija i mešetara, vrijeme naplate i tuženja Željezničara od strane njegovih uposlenika mora da se završi, i tu potpuno podržavam transparentnost nove uprave. Hvala ti Amara, al' neka tebe i tvojih mušica, napalata i potraživanja, Željo mora gledati naprijed.
Svaka čast na komentaru.,..samo se jedno ne slažem,nismo svaki put bili sa njim u Evropi ništica...igrali smo dobru epizodu protiv Njukastla,Malaga,Lilestrom...ali ako me sjećanje dobro služi Kemal mu je bio pomoćnik tada

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 06 maj 2016, 21:30

Uz dužno poštovanje i neizmjernu zahvalnost prema Amaru, mislim da bi njegovim povratkom klub napravio korak unazad.

Morate shvatiti da se liga mnogo promjenila od njegovog odlaska kako na filozofskom aspektu vođenja tako i na terenu.

Ja nikada neću prežaliti otkaz Odovica i smatram da je to jedna od najvećih grešaka kluba godinama unazad..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 21:34

Krvotok zar i ti druze :roll:
Znaci hoces da kazes da Amar je jedna obicna nula u kratkom prevodu. Samo u Zelji pije vode, negdje drugo žedan bi bio.
Nemam sta reci na ovaj tvoj post okrenu ti sve na 180.
Treba ulicara voditi tim svi smo treneri I poznavatelji loptanja, filozof do filozofa. Ajj sezame otvori se :(
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 06 maj 2016, 21:39

U pravu si alpha80, no mislim da bi bili sa bilo kojim trenerom u Evropi nula, nivo i kvalitet nam je u usporedbi sa prosječnim Bugarskim timom (Levski i sl.) katastrofa. I epizoda sa prijateljskom tekmom sa Partizanom prije 15 god. i famozna šestica u našoj mreži. Vratio bih se na ove pozitivnosti koje se dešavaju, i koje nisu slučajnost, rad kolektiva koji stoji iza trenera i šefa str. štaba. Mislim da u ovom trenutku oni i više trebaju našu podršku, jer rade zaista dobar posao, jedino tako će imati samopouzdanja i za angažman trenera, igrača, investicija i svega onoga što jedna ekipa mora da ima a nevidljivo je običnom gledaocu. Oni obezbjeđuju plate, motivaciju zbog kojih igrači rade što im je zadatak, sada su mnogi svjesni koliko samo taj segmenat imali tanak, jer je preočito da ovo oko Željezničara nisu mogli napraviti sami igrači i Edis. Ozbiljan posao koji morad da se nastavi budemo li željeli kontinuitet, laganog rasta, ne uzleta i pada, kao prije, već kontinuiranog napretka. Zato sam i rekao juče, raditi na infrastrukturi, raditi na stadionu, a Evropa će već doći na red, dogodine akobogda. I svako ko misli da se u julu sve završava, rekao bih mu da ovim načinom kojim se sada radi, naša priča se dalje razvija. Lester 150 godina nije ništa uzeo, a pojeo bi nas k'o vuk janje, ali njegov uspjeh je pravljen, uilaganjem i strpljenjem. Ne trebaju nam trošne titule samo radi zvjezdice na dresu, već svakim danom jači klub, uspjeh je tada neminovnost.
MuhamedTM, ne brini, Željo je veći i od nas i od Amara...valjda je takav red?

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 21:47

Zeljo je golem :thumbup:
Nema brige, sve pod kontrolom, nesto kontam mozda Hotića da vratimo. On bi pio vode sigurno.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 06 maj 2016, 21:57

Prije Musemića, svakako nam je pročitao igru, svakom igraču zna dobre i loše strane, a i dobar je s rajom u Makijatu (Hadžijom i ostalima) :lol:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 06 maj 2016, 21:58

Krvotok je napisao/la:U pravu si alpha80, no mislim da bi bili sa bilo kojim trenerom u Evropi nula, nivo i kvalitet nam je u usporedbi sa prosječnim Bugarskim timom (Levski i sl.) katastrofa. I epizoda sa prijateljskom tekmom sa Partizanom prije 15 god. i famozna šestica u našoj mreži. Vratio bih se na ove pozitivnosti koje se dešavaju, i koje nisu slučajnost, rad kolektiva koji stoji iza trenera i šefa str. štaba. Mislim da u ovom trenutku oni i više trebaju našu podršku, jer rade zaista dobar posao, jedino tako će imati samopouzdanja i za angažman trenera, igrača, investicija i svega onoga što jedna ekipa mora da ima a nevidljivo je običnom gledaocu. Oni obezbjeđuju plate, motivaciju zbog kojih igrači rade što im je zadatak, sada su mnogi svjesni koliko samo taj segmenat imali tanak, jer je preočito da ovo oko Željezničara nisu mogli napraviti sami igrači i Edis. Ozbiljan posao koji morad da se nastavi budemo li željeli kontinuitet, laganog rasta, ne uzleta i pada, kao prije, već kontinuiranog napretka. Zato sam i rekao juče, raditi na infrastrukturi, raditi na stadionu, a Evropa će već doći na red, dogodine akobogda. I svako ko misli da se u julu sve završava, rekao bih mu da ovim načinom kojim se sada radi, naša priča se dalje razvija. Lester 150 godina nije ništa uzeo, a pojeo bi nas k'o vuk janje, ali njegov uspjeh je pravljen, uilaganjem i strpljenjem. Ne trebaju nam trošne titule samo radi zvjezdice na dresu, već svakim danom jači klub, uspjeh je tada neminovnost.
MuhamedTM, ne brini, Željo je veći i od nas i od Amara...valjda je takav red?
Upravo to je bitno.No opet je potrebno naglasiti da ljudi u upravi imaju kvalitet,imaju znanje ,ostvareni poslovno,znaju red stvari.
To opet ne mora značiti da se aman zaman razumiju u loptanje i taktiku ali su menađeri.Krenuli su iz debelog minusa i doveli su nas
do nekih stvari koje u zadnjih 10 godina nismo imali, a to je da im se vjeruje.Jasno je kao dan da za neki napredak,koji uključuje i poređenje sa
nekim timovima u okruženju,treba godina krvavog rada ali planskog.To vidim i to me raduje. Ukoliko istraju i ostanu na kormilu i narednih godina
možemo se nadati i grupnoj fazi LE ili moždsa i LP.Ljubav prema klubu se ne iskazuje samo kad osvaja trofeje već i onda kada je teško. Sutra sam
na sjeveru jer VOLIM ŽELJU I BEZ TITULE I BEZ EUROPE-JA VOLIM TEBE A NJIH KO ****. :salut:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 23:11

Bolan nasi smo, treba klub podrzati svakako kako se moze.Imamo drugacija misljenja ok ali nema Amara, nema titule! Istina 100%
Sad ko ce biti trener Bog zna, necemo ga mi na forumu birat pa da nas krive ko kone u onom pismu od Bp. S foruma sve polazi :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 maj 2016, 23:12

Krvotok je napisao/la:Hm Amar je u Želji imao sve, i sve što je uložio je naplatio, ali mojne više da bude sve u Želji. Njegovim boravkom smo oba puta bili one-man show, u EVropi totalna ništica, a to ako želimo biti ozbiljan klub više nikada ne smije da se ponovi. I dijelio je plate, i dovodio pojačanja, koliko god je valjao toliko smo nazadovali po pitanu infrastrukture u klubu. Po prvi put ovaj klub od 1992-e ima UPRAVU.
Jesu vas to nahajcali i da protiv Amara pisete. Stidite se misevi, noge vam vire iz anusa pojedinih ublehasa. Govorite o transparentnosti, a svi ko picke sutite na cinjenicu da nam igrace u klub dovode covjek koji se bavi "sopingom" i bankar. Vratite pare covjeku koji je od nas napravio najtrofejniji klub pa onda popujte. Stidite se i vi i oni koji vas hajcaju da ovakve bljuvotine pisete.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 00:04

samoplavi je napisao/la:
Jesu vas to nahajcali i da protiv Amara pisete. Stidite se misevi, noge vam vire iz anusa pojedinih ublehasa. Govorite o transparentnosti, a svi ko picke sutite na cinjenicu da nam igrace u klub dovode covjek koji se bavi "sopingom" i bankar. Vratite pare covjeku koji je od nas napravio najtrofejniji klub pa onda popujte. Stidite se i vi i oni koji vas hajcaju da ovakve bljuvotine pisete.
Nije bio takav prije, bas ga pamtim kao dobrog forumasa. Nije on novi ovdje ali me šokirao s ovom pricom o Amaru.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, N3R3D, Taree i 41 gost.