FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jasta nego fali, nema ko da se setka po terenu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
To si ti pobrkao. Kako moze biti prvi asistent setkajuci se? Zamisli da je trcao.Evolution87 je napisao/la:brat je i sad prvi asistent ligeSabinho je napisao/la:Nas Krle legenda.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Krle je jedan od najboljih stranaca koji su igrali za bordo diva. Kad smo vec kod stranaca, mojih TOP 5 je:
1.Leon Benko
2.Krste Velkoski
3.Milos Stojcev
4.Ivan Tatomirovic
5.Damir Kojasevic
Dzaba razglabate o treneru, gospodin sa @besicevog i cini mi se @bordo pitar avatara je vec zavrsen
1.Leon Benko
2.Krste Velkoski
3.Milos Stojcev
4.Ivan Tatomirovic
5.Damir Kojasevic
Dzaba razglabate o treneru, gospodin sa @besicevog i cini mi se @bordo pitar avatara je vec zavrsen

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Daleko mu kuća od naše bila.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Dzaba razglabate o treneru, gospodin sa @besicevog i cini mi se @bordo pitar avatara je vec zavrsen

Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Dzaba razglabate o treneru, gospodin sa @besicevog i cini mi se @bordo pitar avatara je vec zavrsen

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ima li kakvih novina? Šta danas nismo osvojili?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Nije više Dulja je sad prvi asistent lige.Evolution87 je napisao/la:brat je i sad prvi asistent ligeSabinho je napisao/la:Nas Krle legenda.
Ono što mene fascinira je da smo mi sigurno ekipa koja je najveći broj igrača unakazila guranjem na poziciju krila.Taj trend i dan danas traje ,mogao bih do sutra nabrajati igrače koji su gurani na stranu i tako stetili i sebi i klubu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Gle Slavka i kose, pravi mladicMemara je napisao/la:

Ćelo kad povede nikad ne ispušta rezultat

Može li neko postaviti naš dres u adidasovoj verziji bilo je ovde molio bi lijepo ako neko ima sliku.
Sarajevo ljubavi moja!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Može li neko postaviti naš dres u adidasovoj verziji bilo je ovde molio bi lijepo ako neko ima sliku.
Zna li se vec sad ko su nam moguci protivnici u pretkolima?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FC Carl Zeiss Jena, Deutschland19FKS46 je napisao/la: Gle Slavka i kose, pravi mladic

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OtprilikeMokes je napisao/la:Jasta nego fali, nema ko da se setka po terenu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima li ista od Slavka, mozemo li ga ocekivati kod nas ?Memara je napisao/la:FC Carl Zeiss Jena, Deutschland19FKS46 je napisao/la: Gle Slavka i kose, pravi mladic

Ima naravno , samo još nema provjerenih insajdera da to potvrde.

Nas je, Sloboda uzima kup nama sutra pobjeda, to je taj dogovor.19FKS46 je napisao/la: Ima li ista od Slavka, mozemo li ga ocekivati kod nas ?

Hvala velikoFrancescoTotti je napisao/la:sekac je napisao/la:Može li neko postaviti naš dres u adidasovoj verziji bilo je ovde molio bi lijepo ako neko ima sliku.
Zna li se vec sad ko su nam moguci protivnici u pretkolima?

Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 65 gostiju.