arelinho je napisao/la:Sta mislite o ova tri para:
Genk 1
Metz 1
Fereira 1
??

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Genk 1
Metz 1
Fereira 1
??
Genk 1
Metz 1
Fereira 1
??
ide tu 2-1, dobit će poltenićstulic89 je napisao/la:**** ti austrijsku drugu i st.polten...
nasluti mi druze...zgmiky je napisao/la:ide tu 2-1, dobit će poltenićstulic89 je napisao/la:**** ti austrijsku drugu i st.polten...
Meni samo oni ostali za pare.stulic89 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Sta mislite o ova tri para:
Genk 1
Metz 1
Fereira 1
??
realno trebalo bi proci... ja ih imam sva tri na tiketu...
to je to miky idemo po pareezgmiky je napisao/la:arelinho je napisao/la:Sta mislite o ova tri para:
Genk 1
Metz 1
Fereira 1
??
Hajde da ovo moje prodje pa da te castim tiketom. Jeste da je premier u pitanju, ali ako bi ti tiket prosao kupio bi ti ja x bon za wwin.zgmiky je napisao/la:@arelinho ja ne idem sigurno, nisam ništa odigrao od toga haha a ne da mi se ići u kladu da ga yebeš, nek prođe vama
prolaziš 99.99% nema zime, na poluvremenu bi moglo biti svašta nek te ne obeshrabri ali na kraju idu jedinice u hendijuarelinho je napisao/la:Hajde da ovo moje prodje pa da te castim tiketom. Jeste da je premier u pitanju, ali ako bi ti tiket prosao kupio bi ti ja x bon za wwin.zgmiky je napisao/la:@arelinho ja ne idem sigurno, nisam ništa odigrao od toga haha a ne da mi se ići u kladu da ga yebeš, nek prođe vamaSamo da ovo moje prodje
zgmiky je napisao/la:prolaziš 99.99% nema zime, na poluvremenu bi moglo biti svašta nek te ne obeshrabri ali na kraju idu jedinice u hendijuarelinho je napisao/la:Hajde da ovo moje prodje pa da te castim tiketom. Jeste da je premier u pitanju, ali ako bi ti tiket prosao kupio bi ti ja x bon za wwin.zgmiky je napisao/la:@arelinho ja ne idem sigurno, nisam ništa odigrao od toga haha a ne da mi se ići u kladu da ga yebeš, nek prođe vamaSamo da ovo moje prodje
slabo, ne znam kad sam prošao listićbevanda4 je napisao/la:Legendo, evo zivotarim.. Padam vec par dana na jednom paru (nba asisti). I to svaki tiket kvote 15 do 20.
Ohladio sam malo od kladionice jos prosle godine, al dosada na kafi natjera na slaganje listica tu i tamo![]()
Inace, kako u vas? Ima li dobitnih na forumu?
amiens prošao, metz ima nade, ali irci bez golova na poluvremenabranimir85 je napisao/la:amiens1
metz 1
dund-galway 3+ za 160 km čekam
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.