FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sve ispod 6:0 smatram neuspjehom
#samobahato

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sad bez zayebancije bit će gutavo ali pobjediti moramo, bekovi i sredina su im lošije stvari, Al. Bekić je loš u defanzivi a desno Kadušić/Kallasi znaju odlično odigrati a nekada ispadaju amateri, nadam se da će biti ovo drugo sutra. Sredina im je dosta lošija od naše pogotvo kada smo u punom sastavu, prednost nam je što su i oni umorni koliko i mi zbog utakmica u srijedu. 1-0 u devedesetoj dosta, za sigurnu Europu. Dosta je više prosipanja bodova na Tušnju.
Nad tobom sunce najljepše sja
ok jesmo li mi bar kompletni?
2-1 ce biti za nas.
I onda svi su na centru mukla tisina svi nesto iscekuju....spiker uzima Mikrofon,
Postovani gledaoci zavrsena je utakmica u Kaknju
Mladost-Zrinjski.....namjerno pravi pauzu. ...
2-2 erupcija na Tusnju odjekuje Tuzlom idemoo u Mostar idemo u Mostar
I onda svi su na centru mukla tisina svi nesto iscekuju....spiker uzima Mikrofon,
Postovani gledaoci zavrsena je utakmica u Kaknju
Mladost-Zrinjski.....namjerno pravi pauzu. ...
2-2 erupcija na Tusnju odjekuje Tuzlom idemoo u Mostar idemo u Mostar
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAwobly92 je napisao/la:![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Sutra pitarima zgaditi fudbal. Ma ko plitak potok!
Reakcija pitara poslije utakmice.

Reakcija pitara poslije utakmice.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Daj nam Bozee sansu samoo pa nek i izgubimo u Mostaru 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Sutra dobijamo 2-1, zabit ce za nas Suljo killer i Veselinovic, dok ce za njih Benko. Bit ce veoma teska tekma jer oni su dosta jaci od kako je Hurtic dosao, ali tu su isti igraci. U defanzivi su losi, kao i sredina... Nadam se da ce Duljevic opet odigrat katastrofalno, a i prekjucer su se mucili sa Mladost DK na Kosevu, koja je igrala sa 2 postavom. Nadam se da ce biti kao protiv Selje u Kupu, da ih atmosfera ponese 
U 89 minuti cemo vodit 2-0 i spiker ce zagalamiti Mladost DK- Zrinjski( neizvjesnost na stadion ), 1-0 za Mladost DK! Strijelac je Haris i cijeli stadion zagrmi DILAVER
! Cijeli stadion zagmir IDEMO U MOSTAR i naravno TITULA ALE!
SAMO JAKO TUZLANSKIIIIII!

U 89 minuti cemo vodit 2-0 i spiker ce zagalamiti Mladost DK- Zrinjski( neizvjesnost na stadion ), 1-0 za Mladost DK! Strijelac je Haris i cijeli stadion zagrmi DILAVER

SAMO JAKO TUZLANSKIIIIII!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Dino Fening kokuz sutra poslije rukovanja sa babukom.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
[youtube][/youtube]GangEvil je napisao/la:Premirali ti staru da te abortira.Mortus je napisao/la:šta ovo kažu CAPAJEBO premiralo Čelika da pobijedi selju.
znači tu je otišlo naših 20 milki
Ja volim FK Tuzla City
Drug, nebi tvog punca.
-
- Kontakt:
Fascinanto je kako ga jos uvijek niko nije banovao... Da smo mi negdje drugo pisali, odma' bi ban popili...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Cekaj, torbe su im Pink (hajde lici na Bordo, ionako ne znaju ni oni koje su boje) i Plave, znaci Zeljo i Sa. Ovo valjda demonstriraju kako ih gazimo ove sezone.s4mke1987 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Sutra ce biti ovako.
https://www.facebook.com/theresakids/vi ... 301244758/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplaka hahahah

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Otkad nisam cuo HORILO GORILO YEBE SE NAS
Kaze, da sam znao dao bih ti i 100k, ionako sam gej. Upropasti me Azi moj, Azi Azi samo me spasi. Dat cu ti dzaba Benka i Dulju, ionako ce te nas k.arati u buljuProbisvjet je napisao/la: Azmir Dini: "Yebem te usta" , a Husika "Neka, neka, neka..."![]()
![]()
![]()

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovi iza ledja Azmiru, a kada se on okrenu svima patike i cipele spadose.Sloki je napisao/la:Kaze, da sam znao dao bih ti i 100k, ionako sam gej. Upropasti me Azi moj, Azi Azi samo me spasi. Dat cu ti dzaba Benka i Dulju, ionako ce te nas k.arati u buljuProbisvjet je napisao/la: Azmir Dini: "Yebem te usta" , a Husika "Neka, neka, neka..."![]()
![]()
![]()

- Beduin
- Kontakt:
Metropola guy, ocekujem i nastavak demonstracije vase kulture.GangEvil je napisao/la:Premirali ti staru da te abortira.Mortus je napisao/la:šta ovo kažu CAPAJEBO premiralo Čelika da pobijedi selju.
znači tu je otišlo naših 20 milki

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nakon ove utakmice, povecao se broj cipela/patika u glavnog gradu koji su ostale bez svog para. Legenda kaze da su njihovi odgovarajuci partneri ostali u Tuzli, na TusnjuProbisvjet je napisao/la:Ovi iza ledja Azmiru, a kada se on okrenu svima patike i cipele spadose.Sloki je napisao/la:Kaze, da sam znao dao bih ti i 100k, ionako sam gej. Upropasti me Azi moj, Azi Azi samo me spasi. Dat cu ti dzaba Benka i Dulju, ionako ce te nas k.arati u buljuProbisvjet je napisao/la: Azmir Dini: "Yebem te usta" , a Husika "Neka, neka, neka..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
-
- Kontakt:
Vjerovali ili ne, cijela Tuzla navija za Slobodu
-
- Kontakt:
moj komsija navija za zelju citav zivot od kad smo djjeca bili.... i dan dans navija za zelju
... na Stupinam odrasli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.