Iskreno se nadam da ce Mladost Kakanj angazovati neku eminentnu dizajnersku kucu koja ce napraviti plan uredjenja unutrasnjosti te press sale pa makar morali izdvojiti nesto vise novca. Ogroman potencijal ima iako vec super izgleda no uvijek mora bolje
PERO1234 je napisao/la:AnelZ je napisao/la:Sada sam tek skontao da je Široki Brijeg djelomicno finansirao postavljanje krova od onog novca koji je savez od UEFA obezbjedio vecinom za travnjake jer se ne sjecam da su oni radili nesto na istome (nadam se da me niko nece ispraviti

). To je bilo skoro 100.000 €. Bravo ja, kasnim ko vozovi u BiH

Ma mi smo cini mi se od tih novaca radili prskalice za travnjak, koje se uključuju i isključuju automatski ovisno o vanjskim uvjetima (temperatura, vlaga tla). A i cisto sumnjam da se takva namjenska sredstva mogu prenamijeniti za bilo koje druge stvari. Krov je placen u kesu. Nesto skupljeno na donatorskoj večeri, a ostalo platio klub svojim sredstvima.
Iskreno nesto sumnjam da je citav taj sistem prskalica kostao oko 100.000 €, no najmanje je sada bitno to. Jedino zasto sumnjam u svoj navod za krov jeste sto je apsolutna vecina taj novac utrosila u 2014. ili na zimu 2014/15 sto bi znacilo da je Široki Brijeg posljednji iskoristio novac. A novac koji je obezbjedjen od UEFA nije bio iskljucivo za travnjake vec za infrastrukturu, prepostavljam da je travnjake u prvi plan stavio nas Savez prilikom odobravanja novca. Pa i Željezničar je taj novac usmjerio prvenstveno u obnovu svlacionica koje je odradio zajedno sa Opcinom Novo Sarajevo, tek jedan dio je ulozen u sistem navodnjavanja te obnovu pomocnog terena, Zrinjski je uradio lože od tog novca uz neke radove na pomocnom terenu i sl.