Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 08:58
prestao sam sa aktivnim kladjenjem mejsec dana prije SP i tempirao formu za SP i obezbjedio dobru banku za kladjenje, no sve dzaba...Mislio sam da barem u prvom kolu nece biti toliko iznenadjenja a dodatno me zeznuli i golovi..Uglavnom evo naon prvog kola u dobrom sam gubitku....
Mislim se sada isti iznos (to jest koliko sam izgubio od prvog dana SP) staviti na jedan listic za drugo kolo i gadjati kvotu 2...
Sta vi mislite je li ovo pametno?? Ako prodjem siguran sam da su SP zavrsiti sa dobrim dobitkom jer kako prvenstvo odmice bit ce manje iznenadjenja a kvote ce biti bolje...
Evo sta sam mislio staviti na taj jedan tiket:
Italija - Novi Zeland tip 1
Italiju nisam gledao ali ni Zeland. No vidio sam gol Zelanda koji je vise sretan nego spretan. Italija u zadnjem kolu ide na Slovacku. Protiv Meksisa su primili 2 gola, protiv Svicarske jedan gol, protiv Paragvaja jedan gol i mislim da Zeland ima male ili minimalne sanse da da gol Italiji. Sa druge strane Italija dala Meksiku jedan gol u toj generalnoj probi, Svicarskoj jedan ali i Paragvaju jedan gol. Znaci napad koliko toliko funkcionise i protiv ove dosta slabije odbrane mogu dati 2-3 gola..Mislim da aktuelni svjetski prvak ne bi u ime udbala i u ime nacije smio sebi dopustiti tu blamazu da bude porazen ili d kiksa protiv domorodaca. Kvota je izmedju 1.15-1.20
Spanija - Honduras tip over 1.5 golova
Ovdje ce sama Spanija dati minimalno 3 gola. Honduras nisam gledao juce, izgubili su 0-1 od Chilea ali prema raportima sa utakmice, Honduras i nije imao neke sanse. Sa druge strane Spanija je izgubila od Svice, mega iznenadjenje, ali su imali igru, imali su sanse..Mislim da ce nakon ovog poraza nasrnuti jos jace i mislim da rijetko koja reprezentacija u svijetu moze da prati taj tempo.. Kvota na pobjedu Spanije je 1.10, premalo, no uzimam over 1.5 golova sto je nesto jace jer mislim da ce Spanija dati minimalno 3 komada i da ce utakmicu krenuti jako ofanzivno a pokazali su se dosta opasni u napadu iako nisu dali gol...Pique je odigrao jako lose i gubio se na terenu, no mislim d ce u sljedecoj utakmici Spanija igrati sa mnogo vise kontroloe i agresivno od prve minute...
Engleze zaobilazim jer me jako iznenadilo da je covjek u ekipu pozvao Heskeya i Croucha..Ja njima ne vjerujem i imam skromno misljenje o njima...
ostale parove ad dodjem do kvote 2.00 cu naknadno objaviti, jos razmisljam o njima...Uglavnom skupio sam neku kvotu 1.35-1.40, treba mi jos malo..
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju