Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jun 2010, 08:07

Monolog je napisao/la:
Monolog je napisao/la:JAR - Uruguay

Strijelac prvog gola Forlan (kvota 6) :mrgreen: - solidno je igrao protiv Francuske, bio je proglašen za igrača utakmice, JAR je slabo ušla i u prvu utakmicu sa Mexicom, pa bi mogli slabo ući i danas. Forlanu je ovo zadnje veliko takmičenje, a vođa je ekipe(svi znamo da je rasni strijelac) te će biti izvođač i onih slobodnjaka oko 20 metara i penala. :D Neće biti neki veliki ulog.

Zbroj žutih kartona (4.5) - manje. :mrgreen: Sudi Massimo Busacca, pa mislim da će smiriti tenzije(ukoliko ih bude bilo).

Zbroj kornera (10.5) - manje. :mrgreen: Niti jedna ekipa ne forsira igru po krilima, pa mi je logičan izbor manje kornera.
E ovo se zove proći utakmicu kako treba. :D

Svaka cast odlicno odradjeno i ja imam nesto sto cekam...Diego Forlan najbolji strijelac svjetskog prvenstva znaci od 1-6 mjesta kvota je 9 km ulog 20km odigrano prije 15-stak dana :lol: :lol:

a imam isto ziv listic 5 strijelaca na isti fazon na 3 km 700km dobitak
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jun 2010, 08:18

@Ponos Torina

Mene će sje*ati Cahill. Imam da će biti najbolji strijelac Australije(kvota oko 5), a lik dobio crveni karton i nema ga više. Mogu ga proći ukoliko ove 2 utakmice pobijede po 1:0, te da padnu autogolovi, a da on u osmini finala zabije jednom, a svi znamo da je to nemoguće.

Nadam se da'š proći taj sa Forlanom i sa strijelcima, jbg, svi su zakazali u prvom kolu, onaj ko se malo odlijepi, sasvim sigurno će biti prvi strijelac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 jun 2010, 08:22

ARG - KOR: 1
GRE - NIG: X
FRA - MEX: 1
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 08:46

NoName je napisao/la:ARG - KOR: 1
GRE - NIG: X
FRA - MEX: 1
ovo bi moralo proci....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 08:58

prestao sam sa aktivnim kladjenjem mejsec dana prije SP i tempirao formu za SP i obezbjedio dobru banku za kladjenje, no sve dzaba...Mislio sam da barem u prvom kolu nece biti toliko iznenadjenja a dodatno me zeznuli i golovi..Uglavnom evo naon prvog kola u dobrom sam gubitku....

Mislim se sada isti iznos (to jest koliko sam izgubio od prvog dana SP) staviti na jedan listic za drugo kolo i gadjati kvotu 2...

Sta vi mislite je li ovo pametno?? Ako prodjem siguran sam da su SP zavrsiti sa dobrim dobitkom jer kako prvenstvo odmice bit ce manje iznenadjenja a kvote ce biti bolje...

Evo sta sam mislio staviti na taj jedan tiket:

Italija - Novi Zeland tip 1
Italiju nisam gledao ali ni Zeland. No vidio sam gol Zelanda koji je vise sretan nego spretan. Italija u zadnjem kolu ide na Slovacku. Protiv Meksisa su primili 2 gola, protiv Svicarske jedan gol, protiv Paragvaja jedan gol i mislim da Zeland ima male ili minimalne sanse da da gol Italiji. Sa druge strane Italija dala Meksiku jedan gol u toj generalnoj probi, Svicarskoj jedan ali i Paragvaju jedan gol. Znaci napad koliko toliko funkcionise i protiv ove dosta slabije odbrane mogu dati 2-3 gola..Mislim da aktuelni svjetski prvak ne bi u ime udbala i u ime nacije smio sebi dopustiti tu blamazu da bude porazen ili d kiksa protiv domorodaca. Kvota je izmedju 1.15-1.20

Spanija - Honduras tip over 1.5 golova
Ovdje ce sama Spanija dati minimalno 3 gola. Honduras nisam gledao juce, izgubili su 0-1 od Chilea ali prema raportima sa utakmice, Honduras i nije imao neke sanse. Sa druge strane Spanija je izgubila od Svice, mega iznenadjenje, ali su imali igru, imali su sanse..Mislim da ce nakon ovog poraza nasrnuti jos jace i mislim da rijetko koja reprezentacija u svijetu moze da prati taj tempo.. Kvota na pobjedu Spanije je 1.10, premalo, no uzimam over 1.5 golova sto je nesto jace jer mislim da ce Spanija dati minimalno 3 komada i da ce utakmicu krenuti jako ofanzivno a pokazali su se dosta opasni u napadu iako nisu dali gol...Pique je odigrao jako lose i gubio se na terenu, no mislim d ce u sljedecoj utakmici Spanija igrati sa mnogo vise kontroloe i agresivno od prve minute...

Engleze zaobilazim jer me jako iznenadilo da je covjek u ekipu pozvao Heskeya i Croucha..Ja njima ne vjerujem i imam skromno misljenje o njima...

ostale parove ad dodjem do kvote 2.00 cu naknadno objaviti, jos razmisljam o njima...Uglavnom skupio sam neku kvotu 1.35-1.40, treba mi jos malo..
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jun 2010, 09:03

@Analitičar

Nisi jedini koji je na gubitku kada je SP u pitanju. Jbt, da sam igrao sve oba ne daju ili manje od 3, sada bih se lagano smješkao i coolirao po gradu.

Što se tiče tih parova, mislim da bi to trebalo proći. Ne znam da li si ljubitelj Južnoamerikanaca, ali danas imam osjećaj da će Argentina(kvota 1.45) dobiti(pretpostavljam da ideš na veliki ulog, pa...). A, ako smijem dati prijedlog, onda ubaci Holandija - Japan. Iskreno, Japan me iznenadio utakmicom protiv Kameruna, ali u prijateljskim su bili, blago rečeno, katastrofa. Ni Holandija nije toliko briljirala lepršavom igrom, ali igraju koliko je potrebno. Kvota je više nego dobra (1.4).

Sretno ti bilo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jun 2010, 09:06

Monolog je napisao/la:@Ponos Torina

Mene će sje*ati Cahill. Imam da će biti najbolji strijelac Australije(kvota oko 5), a lik dobio crveni karton i nema ga više. Mogu ga proći ukoliko ove 2 utakmice pobijede po 1:0, te da padnu autogolovi, a da on u osmini finala zabije jednom, a svi znamo da je to nemoguće.

Nadam se da'š proći taj sa Forlanom i sa strijelcima, jbg, svi su zakazali u prvom kolu, onaj ko se malo odlijepi, sasvim sigurno će biti prvi strijelac.
hvala... :mrgreen:
znao sam da ce ovi jaki napadaci zakazati malo u prve 2 tekme otprilike sam racunao tako,ali ja mislim da ce se klupko razmotati kako treba kako prvenstvo odmice tako ce i dolaziti do izrazaja Rooney,Di natale i slicni..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 09:11

Ne smijem Argentinu jarane..Njima je i X dovoljan..A i malo su me razocarali..Svi kazu da su dobro igrali u prvoj utakmici, no ja se ne slazem..Dali su gol veoma rano i to iz kornera sto je neoicno (Heinze dao), i onda samo loptu vrtili ostatak utakmice...No nema sumnje da se radi o kvalitetnoj ekipi...Trebali bi dobiti, no to cu staviti u dnevni tiket

Argentina tip 1
Francuska 1X ili Francuska daje gol zbog JAKO LOSE odbrane Meksika..
i moram ovdje nesto jos ugurati da dodjem do neke prikladne kvote
Mozda to bude grcka-nigerija over 1.5 gdje je dobra kvota, svi ocekuju malo golova, no mozda bude 2-3 gola na utakmici...

Golovi su me jako kostali na ovom prvenstvu..Svi su govorili da je ova lopta specijalna i da ce golmani imati poteskoce, no niko nije govorio da ce napadaci ovako biti losi..Pa kad gledm statistiku nevjerovatno je koliko malo suteva na gol ima...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jun 2010, 09:15

Argentina 1
Grcka ispod golovi
Francuze preskociti i zaobici u sirokom luku oni su medju najlosijim ekipama(kao kolektiv i po formi)Pa ova Koreja sto ej igrala sa Brazilom ima vise timskog duha i htjenja nego Francuska ,sepure se po terenu misleci da ce im Mišel sve srediti,ja im nedajem sanse kako su dosli na jedvite jade tako ce i otici,ovo je za njih kraj :mrgreen: ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jun 2010, 09:25

Messi daje gol
Grčka X/X
Francuska-Meksiko ZG1
:roll:

Ja odigrao da će Messi biti najbolji strijelac SP 11KM koeficijent :mrgreen:

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 09:51

Francuska je danas kec sa dobrom kvotom...Svi kazu da su Francuzi losi, no nista nisu oni losiji od ostalih favorita (Engleske, Spanije, Argentine, i slicnih)...No najveci razlog zasto vjerujem Francuskoj ovaj put je jako losa odbrana Meksika..JAR je Meksiku naopravila dosta problema jer je odbrana spora i jako losa..Sinoc protiv Urugvaja nisu ni sanse imali, dakle odrbana Meksika je promaja i Francuska sigurno moze dati 1-2 gola...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jun 2010, 10:14

slika

zadnje pare sam ulozio :mrgreen:
A C A B !

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 17 jun 2010, 10:54

Emir_ZENICA je napisao/la:slika

zadnje pare sam ulozio :mrgreen:
E ako su zadnje bice love :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jun 2010, 10:59

Citizen-X je napisao/la:
E ako su zadnje bice love :mrgreen:
Ma to kod mene ne pije vode :mrgreen: ...ostalo je jos 10 kf ,jer sam imao 5 km hahaha :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 13:14

Jarane zadnjeg petaka bacas na 8 parova..Bolje da si pojeo cevape kod Beslica.. :D Moglo ti je ostati i za kafe .. :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jun 2010, 13:36

analiticar_ je napisao/la:Jarane zadnjeg petaka bacas na 8 parova..Bolje da si pojeo cevape kod Beslica.. :D Moglo ti je ostati i za kafe .. :D
Ma kakav Beslic,daleko mi do Travnicke gore :lol:
A C A B !

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 13:58

Ima ba gore i kod bazena, ono taman obuces trenerku i rekrativno otrcis do gore, spucas cevape pa opet maraton nazad, nece se odraziti na tezinu.... :D :D

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 jun 2010, 14:31

France - Mexico
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.45

Greece - Nigeria
2 2.15

Total odds 3.12
Greece - Nigeria
Total Corners - Home Team
Under 4.5 1.90

France - Mexico
X 3.00

Total odds 5.70
Greece - Nigeria
Martins, O (Nigeria)
Gekas, T (Greece)
Which player will score most goals in the match?
Martins, O (Nigeria) 3.90

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jun 2010, 15:48

Ja kreten odigram da Korea neće dati gol pišam ih :cry:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 17 jun 2010, 16:26

Ako su šestu utakmicu dobili 22 razlike ne vidim kako mogu izgubiti sedmu na svom terenu. Znači Lakers će da odbrane titulu.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.