Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2016, 23:11

Kakvo veče i kakvo opuštanje nakon gola Lallane. Tek tada sam prodisao. :hmmmm: Idemo u finale i idemo po trofej preko Seville koja je sa ovim takmičenjem već na TI. Clyne i Milner mogu 5 utakmica zaredom odigrati, Can odličan, Firminho maeatralno i na kraju krajeva veliki naklon za Lovrena koji sigurno zaslužuje mjesto u timu i sljedeće sezone. Mene zabrinjava ovaj pad forme Coutinha, nadamo se da će u finalu već da povrati potrebno samopouzdanje. Na kraju krajeva, sreća pa smo imali povoljne rezultate tokom cijele utakmice pa je ono što je radio Sturidge neprimjetno. Upropastio je dvije ili tri čiste situacije. Suma sumarum, zasluženo, idemo u finale!!! :opaopa:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 maj 2016, 23:11

Lakse nego sto sam ocekivao ali ne.bunim se :mrgreen:
Da mi je neko na pocetku sezone rekao da cemo igrati finale, reko bi mu da nije normalan i Klopp je genije, kakvu ekipu je on doveo do finala. Idemo uzeti ovaj kup, Klopp je vec jedno finale izgubio, pa ne bi bilo dobro da opet izgubimo, a i previse bi bilo da Sevilla uzme opet EL.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 maj 2016, 23:12

Kad je finale jel zna neko.Uzivao sam veceras konacno lagano je to bilo bravo za Kloppa :tokralju: bravo za igrace koji su se borili od 1 do zadnje minute :clap: .YNWA
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 maj 2016, 23:14

Greivis je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Svaka čast, vidjeti ovakav Liverpul je gušt za svakog pravog ljubitelja fudbala :D
Jesi me ono ti ubjedjivao da je Firmino los igrac? Znam da je neko od bundesligasa.
nisam ja, sumnjam da je iko od Bayernovaca, vidi sa Domužarima ili sa Karlosom Dungom njemu idalje nije dovoljno dobar...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 maj 2016, 23:14

LiverpoolREDS je napisao/la:Kad je finale jel zna neko.Uzivao sam veceras konacno lagano je to bilo bravo za Kloppa :tokralju: bravo za igrace koji su se borili od 1 do zadnje minute :clap: .YNWA
Za 13 dana :)

Noge mi se odsjekle zbog utakmice.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 05 maj 2016, 23:15

Sreće moje. :ljepota:

Emre :ljepota: :cool:

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 05 maj 2016, 23:15

Finale nakon mnogo godina, pa makar i EL, i dalje je Evropsko finale.

Utakmica određena majstorski, svaka čast svakom, i igračima i Kloppu, navikao sam da strepim pa makar vodili 7:0, al ovo danas je bilo tako rutinski, pogotovo nakon crvenog. Firmino je i mene izlevatio s onim potezom, majstorski :D

Sad lagano kasete i gledaj Sevillu, ove tri u ligi poslat navijače da igraju :mrgreen:

YNWA reds
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 05 maj 2016, 23:16

Vrhunski pristup od prve minute, Villareal limitiran na svega 2-3 šanse. Stvarno nisam očekivao da će ovako gristi na svaku loptu, očekivao sam da će podmornica zabiti barem jedan. Hrpa pozitivnih stvari ali treba skinuti kapu Emreu Canu, prve prognoze su govorile da je čovjek out do kraja ove sezone a onda se samo odjednom pojavi prije par dana na treningu i odradi 90 minuta u ovakvoj utakmici, svaka mu čast.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 maj 2016, 23:17

Gladan golova Sturridge, oprosticemo mu.

Da nije bilo Cana, pitanje je da li bi imali onakvu kontrolu nad mecom kakvu smo imali.
Jedino je Moreno mogao da nas ukopa zestoko, Klopp je izgleda uspeo da izbrise brainfartove Lovrenu, ali ovom nema pomoci.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 maj 2016, 23:23

sergejevic je napisao/la:Firmino igracina, kao i Can i Lovren. Mada su svi odigrali odlicno, ali ova tri igraca fantasticna.
Kako se Lovren popravio! :thumbup:

U prvom je skinuo cisti zicer igracu Viljareala. Malo koji stoper bi ono ispratio do kraja. Igra za 10!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 maj 2016, 23:25

Eh da je barem "utolio" tu glad večeras sa još jednim golom pa da samo malo nesebičnije razmišlja u mnogim situacijama kad može dodati loptu igraču koji je u boljoj poziciji...mah, nema veze majstor je čovjek i visoka napadačka klasa.
Can i Milner fenomenalno držali vezni red, pozitivno sam iznenađen.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 maj 2016, 23:26

Kakva ce to tekma biti protiv Seville i njima i nama je jedini nacin da dodjemo do LP pobjeda u finalu.Predhodna 4 finala Sevilla je rijesavala u svoju korist al vjerujem da Klopp to moze poslozit i odradit svoj posao na najbolji moguci nacin.Ings ce vjerovatno biti spreman za taj mec ja se nadam i origiju mada ne bih volio da on pocne mec,treba nam klasa u napadu Stu ili Ings moraju pocet.

Lovren :salut:.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 05 maj 2016, 23:36

Valencia je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Firmino igracina, kao i Can i Lovren. Mada su svi odigrali odlicno, ali ova tri igraca fantasticna.
Kako se Lovren popravio! :thumbup:

U prvom je skinuo cisti zicer igracu Viljareala. Malo koji stoper bi ono ispratio do kraja. Igra za 10!
Mislim da je po trenutnoj formi medju najboljim stoperima, mada je uvijek dobro igrao. Samo sto mu se znalo desiti da pogrijesi i da bude kaznjen, dok npr. Sakho pogrijesi Lovren ispravi, pa se ne prica toliko. Klopov sistem mu je legao odlicno kao i Canu, Milneru, Lalani, Firminu.. Klop ce imati s cim raditi pred sljedecu sezonu, jos tri cetiri igraca, manje povreda i mislim da se redsi mogu ukljuciti u borbu za taj trofej poslije mnogo godina. Koliko sam upratio Ings ce se takodjer dobro uklopiti u ovaj sistem, Origi je vec napredovao nevjerovatno i ja njega vidim kao masinu za golove u ovakvom Liverpulu, izuzetne fizicke predispozicije. Mislim da ce i mladi Gomez traziti svoje mjesto oko prvog tima, steta sto se povrijedio, igrao je poprilicno dobro. Mislim da ce Klop traziti lijevog beka, jer Moreno nije bas najpouzdaniji, iako i on moze kvalitetno odigrati, ali zna dobro uprskati stvari.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 05 maj 2016, 23:44

Zna li koji je najlakši način da se dođe do karti za veliko finale? Online preko stranice ili nekako drugačije?
You'll never walk alone.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2016, 23:52

Believe je napisao/la:Zna li koji je najlakši način da se dođe do karti za veliko finale? Online preko stranice ili nekako drugačije?
Već su davno prodate karte, jedino na crno možeš uzeti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 maj 2016, 23:52

YNWA je napisao/la:Lakse nego sto sam ocekivao ali ne.bunim se :mrgreen:
Da mi je neko na pocetku sezone rekao da cemo igrati finale, reko bi mu da nije normalan i Klopp je genije, kakvu ekipu je on doveo do finala. Idemo uzeti ovaj kup, Klopp je vec jedno finale izgubio, pa ne bi bilo dobro da opet izgubimo, a i previse bi bilo da Sevilla uzme opet EL.
Dva finala za 7 mjeseci, svaka čast čovjeku :)

Believe je napisao/la:Zna li koji je najlakši način da se dođe do karti za veliko finale? Online preko stranice ili nekako drugačije?
Većina karata je rasprodata, ima da se kupi, ali cijene su oko 700-800 eura.

http://www.footballticketnet.com/europa ... oCTBnw_wcB

http://europe.ticketbis.com/europa-leag ... oC7BLw_wcB
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 05 maj 2016, 23:54

RtoX je napisao/la:Ma 3:0 kod nas laganicaaaa
Ha ja,trebam se ja nervirati poslije prve."Rodjak,nije niko lud."
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2016, 00:43

Svaka cast igracima a kloppu posebno, neki treneri u ovom klubu za nekoliko godina na klupi nisu ovo uspjeli napraviti, u prvoj i to nepotpunoj sezoni vec 2 finala. Po ovom se vidi koliko je bitan trener da je rodgers ostao imali bi jos jednu sezonu za zaborav u najboljem slucaju. Po meni dovođenje kloppa je najbolji potez koji su amerikanci napravili od preuzimanja kluba.
Ja se nisam nadao nesto puno zbog poraza u prvoj utakmici, mislio sam da ce villareal postici pogodak.
You are someone else I am still right here

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 06 maj 2016, 01:33

slika
Karte su vec rasprodate i ovo malo sto je ostalo je preskupo, poslije tekme su bile oko 500 da bi sad dostigle i 2000. Htio sam i ja otici jer sam blizu Basela al nedaje mi se ovolika svota novca. :D
1946

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 maj 2016, 10:28

Kako je lijep osjećaj ustati ujutro nakon velike noći :D :kralj: :kafa:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.