Što hahaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pao si nam u ocima, eto te ko MojaTVkyrgios je napisao/la:Rade kombinovani vas i olimpica
da se izvinim aci velikom na upadu
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Što hahaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pao si nam u ocima, eto te ko MojaTVkyrgios je napisao/la:Rade kombinovani vas i olimpica
Yebla te pretplatakyrgios je napisao/la:Što hahaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pao si nam u ocima, eto te ko MojaTVkyrgios je napisao/la:Rade kombinovani vas i olimpica
da se izvinim aci velikom na upadu
NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Yebla te pretplata
Salt je brat vec uplatioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hoce Salt, garantujem ti
Ja sam bio jednom uplatio covjek dobio 30kmNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hoce Salt, garantujem ti
Pravi si in the discooSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jao tek sam sad primjetio pokusaj Ahmetovica petom kod gola Ordagica![]()
Merzic ubacuje a Ahmet pokusava petom, i nabi nekog igraca Travnika
![]()
imam sliku, ali je nezz postavit
![]()
in the discoooooo
DoeTz je napisao/la:Pravi si in the discooSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jao tek sam sad primjetio pokusaj Ahmetovica petom kod gola Ordagica![]()
Merzic ubacuje a Ahmet pokusava petom, i nabi nekog igraca Travnika
![]()
imam sliku, ali je nezz postavit
![]()
in the discoooooo
![]()
Donji pajpDoeTz je napisao/la:Pregazit cemo Sarajevo ko plitak potok
Golovi kasne 5 min kvalitet ko **** ono je ba snimano obicnom kamerom i slali preko interneta degenericiSaltCityAttack je napisao/la:Kakav ba kombinovani ako nas budu onako prenosili tuzit cu ih mater im ****..ko prenosi uopšte? Pa kakvi kreteni djaba sam s posla došao oni pustili samo golove ..nije ono vidjelo kombinovanog prenosa..hajde po 10 minuta sa samo vaše utakmice ok, ali ne ono pa jeli ih sramota... valjda smo mi sad prioritet najvažnija tekma. veoma u pitanju i dvije ponajbolje ekipetuzlak1987 je napisao/la:Ima jasta kombinovani prenos ko i proslaSkver je napisao/la:Jel' ima na TV utakmica ?
Probisvjet je napisao/la:Sutra ce biti ovako.
https://www.facebook.com/theresakids/vi ... 301244758/
Logično bi bilo da im se sada iskupi, kad im je najpotrebnije, za usrano od prošli put.sloboda72 je napisao/la:Skakić loše sudio na Pecari, kažnjen s osam utakmica
10. prosinca-decembra 2015.
Na redovnoj sjednici Odbora za suđenje i suđenje NS-a BiH koja je održana danas u Sarajevu, analizirano je suđenje na utakmicama zadnjeg kola Premijer lige BiH i 1/8 finala Kupa BiH
Odbor je odlučio da je suđenje najgore bilo na derbiju zadnjeg kola u ovoj godini, između Širokog Brijega i Sarajeva (1:0).
Odlučeno je da je Dragan Skakić iz Gradiške imao ‘propuste u suđenju’ i zbog toga je kažnjen suspenzijom za sljedećih osam kola.
Ovo je druga teška kazna za BiH suca, a prije njega kažnjen je Mirza Tičić s 10 utakmica, također zbog utakmice na Pecari.
(****)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.